apa crite nih



cuba try test tengok
then lepas tu




aku pun kurang faham
kenapa
mengapa
napa
apasal
asal
dah ada cuba
nak + try gi
nih ayat2 kadang aku guna time terngokngek sikit
aku pun tak faham
nih kot yg di kata kan penanbah perisa perasa
sebagai peyedap bicara
hikhikhik

p/s: aku punya label dah mcm kucar kacir...nak setup dr mula aku mcm malas tp bila aku tgk rasa mcm berbinou biji mata nih...adeh nak cantik kan blog kena tunggu time otak tenang baru leh bepikir tenang..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

14 Response to "apa crite nih"

  1. ber_uwang says:
    11/30/09, 12:17 PM

    HE HE 1st

  2. ::[si putihpurple]:: says:
    11/30/09, 12:24 PM

    HI HI 2nd ;)

  3. told la hejauw says:
    11/30/09, 12:40 PM

    huhu 3rd

    adeh..ko ni pemanbah perisa kn megi cukup rasa..hahha

  4. told la hejauw says:
    11/30/09, 12:40 PM

    penambah...pembetulan yew..hahah

  5. mamai says:
    11/30/09, 2:50 PM

    puas dah pakcik tengok tapi tak nampak la

  6. sI tEDI says:
    11/30/09, 4:10 PM

    erhMmmm.. kena pakai teroponG!!

    margin page ko ni mmg dah lari sket!!

  7. caluk@cencaluk says:
    11/30/09, 4:38 PM

    kena guna monitor 40" nie ha ha

  8. beautiful_rose says:
    11/30/09, 6:24 PM

    mybe puisi pak cik mamai kt tepi tuh kecik sgt dh x nmpk........huhuhu blog aku pon lom siap sepenuhnye.kemalasan nak wt =p

  9. Razman says:
    11/30/09, 11:05 PM

    buat mcm aku..simple..(tak reti nak tukar sebenarnya)

  10. sayu=pilu says:
    11/30/09, 11:26 PM

    beruwang:
    tahniah pokcik

    putih:
    congrat putih

    told la hejauw:
    erk kat ko nak kata apa erk...tango heheeheh..arh aku lupa doh..

    mamai:
    sian pokcik..kira ok ler nih...

    si tedi:
    ye ker..adeh ler...apa harus aku buat doh..

    caluk:
    ko biar betul weh...cis

    beautiful_rose:
    oo yg tu erk...memang tak dapat nak oter gitu dah aku rasa...sory

    razman:
    muahahhah aku pun sama mcm ko weh..mana ko pegi jumpa kekasih gelap ko erk

  11. GhOsToNe says:
    12/1/09, 12:18 AM

    huhuh..

    jgn peningkan pale...

  12. jalak lenteng says:
    12/1/09, 9:42 AM

    weh sayu..memang betul la..aku pun terfikir benda tu dari dulu lagi..


    tabik lu sayu..sengih aku baca..


    cube try buat..hahaha..

  13. sayu=pilu says:
    12/1/09, 7:16 PM

    ghostone:
    hehehe srabut jer..

    jalak:
    yup aku slalu ckp cm gitu weh..hehehe

    toink2toink hihi
    cuba try buat bodoh...ngehheheheh

  14. paTonG kerTaS says:
    12/2/09, 12:19 AM

    cuba uji try test la weh.
    hahaha