oh!!! no... aku telah di nodai dengan rakus nya

salam suma....


macam na ngan raya korban kali nih... korang ada tumbang kan lembu kambing unta... bapa eko yg dah tumbang di kg or tempat korang.... kali nih kat rumah aku sekor pun tak di tumbang kan coz tahun lepas dah tumbang sekor lembu.... so kena tunggu tahun depan lak arh nak tumbang kan sekor lembu lagi.... rumah aku jarang tumbang kan kambing unta apatah lagi... aku pun tak makan kambing unta burung itik ikan keli ikan haruan lampam puyu sepat suma nya buat tekak aku tak leh tima memang aku tak makan even telur ayam kg pun aku memang tak makan gak.... bak kata kawan aku hidup aku tak der nikmat tak makan suma2 tuh....hehheeh ckp jer arh apa yg ko nak cakap apa yg aku tau aku memang tak makan and tak dapat nak telan dek tekak aku nih.....
............................................
dalam n3 sebelum nih aku ada mension yang aku gi jungle tracking kat pangko... memang bes giler even ada gak arh suspen2 yg menggugat ketahanan fizikal suma yg invlve xtvty tuh... wa cakap lu wa hampir2 jatuh dr cenuram... ya Allah time tuh aku tak tau apa mau cakap rasa sesak jer dada nafas nih bila terbayang kan saat sukar tuh... mujur lah ada tangan2 yg sudi membantu...syukur.... memula masuk tuh dah semput tapi ku tahan diri ku gagahi jua....akhirnya suma selamat..... aku nak crite bagai mana aku telah dinodai sungguh aku tak sanggup...............
------------
jeng
je
jeng



masa dah sampai kat kaki buki sebelum stat jungle tracking tuh kami suma di beritahu satu berita yg kurang enak di dengar dek telinga nih.... 2org anggota bomba tuh bgtau yg kat situ terdapat baynak pacat... wa ulang sekali lagi... terdapat banyak pacat beb.... aku denga jer pacat darah dah menyerbu kemuka.... and suma orang trus tengok kat bawah tanah tuh and suma menjerit wittttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt pacat belambak2 weh.... terjengkau2 jer..... mana ko pandang mesti nampak pacat... hurm aku yang ketakutan nih cuba lah mengelak kan diri tp malang nya pacat2 tuh lagi hebat dekat kasut spot aku dah naik melambak pacat weh.... puas lah minta tolong saper2 yg brani buang kan pacat2 yg naik kat kasut aku tuh.... dari sekecik2 sampai arh sebesar2 pacat weh....


aku pakai spenda pakai suar tied panjang pakai tracksut pakai bra pakai singlet pakai tshirt pakai tudung pakai spotshoes pakai stoking....  malang nya stoking yang aku pakai pendek so tak muat arh nak cover kaki suar aku....huhuhu baik kan aku stoking yg panjang aku kasi kawan pinjam coz aku terlupa sangat2 yg akan ada pacat time tuh...uwaaaaaaaaaa.... makanya aku redah jer arh ngan keadaan yg macam tuh..... masing2 sibuk dok kais pacat2 tuh dari kasut la suar la macam2 even kat pokot pun stil ada pacat gak tempat kitaorng nak berpaut agar tak jatuh... udah nyer suma tak pegang pokok takut terpegang pacat...


dalam 1/2 perajalanan tuh kan tetibe jer aku terasa sesuatu macam jer kat dalam2 nih... aku rasa gatal2 memula kat bahagian lutut aku nih... aku pegang and aku trasa somethng kat situ aku tarik tak dpt... hurm dlm hati nih dah cuak semacam dah nih.... aku cakap kawan aku....




'tikah aku rasa ada kat dlm suar aku la'
"ang buka la tgk"
'ish aku malu la wan ada nih'
"tak pa aih dia sorang jer"
(dak2 laki ada lbh kurang 10org jer n depa suma kat blakang tlg dak2 ppuan)
'wan ang gi dok sana sikit dlm nada hampir nangis dah aku nih'
'tikah woi cepat la aku takut nih'
"ang selak la suar tuh sikit aku tak nampak"
'yela2 aku angkat lah nih'
"weh banyak nya 5ekor tuh kat betis lutut buku lali"
then tetiba tengah2 aku dah kalut nak ngangeh bila agak byk di kaki nih aku terasa skit2 kegatalah kat bahagian blakang badan aku nih..... cepat2 aku angkat tangan meraba2 blakang badan nih then aku pun terpegang sesuatu yg agak2 dak gemuk and beso skit....
'tikahtikahtikah kat badan aku nih pun ada gak arh....wei takut arh'
(air mata hampir menitis di situ)
"sat2 weh rilek arh jgn nangis..ang tunduk skit badan ang tuh angkat baju skit aku tak nampak"
'dlm mengcover kan aurat tuh mata melilau gak arh mencari kelibat si wan nih kang ternampak lak rahsi2 aku di dlm nih...'
"weh dah besar dia dah isap darah ang dah nih"
'weh buang arh cepat geli nih'
"ok dah buang dah"


then lepas tuh..hehehheeh aku asik dok meraba2 jer suar aku gagau2 kat dlm2 suar baju spenda bra takut2 ada yg menyelinap masuk kang tak pasal2 susah lak... habis suma dara aku....erk silap darah aku...jahanam tul nasib lintak takder kalo tak mau nyer suma yg ppuan2 mengangis terjerit....


lega nya rasa tapi lum betul2 lega slagi tak sampai kekaki bukit kuar dr hutan tuh... than akhirnya suma dah kuar dr hutan tolak balik ke hotel smula..... kami di suruh buka kasut buka stoking cek tgk ada pacat ke tak.... aku cek2 dah takder dah tdi dah....kawan2 aku suma berdarah2 habis kaki kena pacat banyak giler arh and yg tak leh blah.... sorg kawan aku nih kena gigit ngan pacat yg gatal gediks merela merenyam weh wa cakap sama lu beb.... pacat tuh buat lovebite dekat2 ngan breast kawan aku nih...muahahhahhahha 2ekor lak tuh memang cibai arh pacat tuh meneroka tempat haram tuh...ngehehehhhe..... aku dad buang 6ekor dlm hutan tadi memang 6jahanam betul lah pacat2 nih telah menodai tubuh ku sebelum suami ku....... siot tak mo dah gi jungle tracking lepas nih...... suih betul arh...

 p/s: kalo aku nak derma dara agak2 sapa lah yg bertuah tu erk...muahahaahahha statement tak leh blah.....giler babas arh kalo aku tawarkan mcm nih sure melambak yg dtg tinggal kan no fon kat komen nanti...cis jebon arh lu org

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

18 Response to "oh!!! no... aku telah di nodai dengan rakus nya"

  1. nuRuLain_zAiNi says:
    12/1/09, 8:37 PM

    huhu..sy pon penah kene..

    tp di nodai tp tanpa pengetahuan..

    tup2 dah berdarah..kene gigit lintah da..haha

  2. jalak lenteng says:
    12/1/09, 8:44 PM

    damn..walaupun aku pernah membunuh seekor ular..bertarung dengan anak kucing..membelasah 10 ekor lipas..tapi aku tetap cuak ngn pacat dan lintah..geli-geli aku..aku baca aku dah imagine..tapi bukan imagine aku perempuan..che dok tgk bra watpe..che jantan..akaka

  3. jalak lenteng says:
    12/1/09, 8:44 PM

    tapi mmg best arr pengalaman nih..tapi aku tanak alami..aku trauma nanti..

  4. acap says:
    12/1/09, 8:52 PM

    nk derma dara?
    hahaha.
    boleh2..

  5. sI tEDI says:
    12/1/09, 9:04 PM

    bulu roma?

  6. sayu=pilu says:
    12/1/09, 9:17 PM

    nurulain_zaini:
    lintah belum penah gi kena...pacat baru 2 3x jer....


    jalak:
    cait ko nih...hahahhahah buat aku tergelak besa je doh...wakakkakak nanti ko dtg rumah aku kita gi jumping bendang and parit ban...wkakakkaa

    memang bes arh pengalaman tu...ko try arh sekali tp jgn nangis udah ler....heheheh


    acap:
    heheheheh wakakkakkaka
    ko bleh jer..cait..kang aku panggil lumut pelempang ko..nak??hihi


    si tedi:
    tuh gambo dr pokcik google...hohoho time tuh hp tak bawa tgal bilik jer...

  7. {lumut} says:
    12/1/09, 9:43 PM

    kalau aku leh pengsan mati kene pacat..aku x pernah kene lagi weh seumur hidup..

    gile nampak bndar nak mati?
    padahal umah den kek kuala pilah tu ha.

  8. told la hejauw says:
    12/1/09, 9:49 PM

    wooo...pacat..best2...tp geki weh...tp ok la ko da wat jariah..sedkahkan darah kt lintah..tp kalo sedekah dara??erk..

  9. sayu=pilu says:
    12/1/09, 10:22 PM

    lumut:
    ahahahhaah macho2 ko pun takut pacat gak arh weh....kihkihkih bes even takut nak mampus aku time tuh weh....

    jgn kata ekau eden pun sama blakang ghumah den sawah padi yo pun...heheheheh


    told la hejauw:
    bes apa weh kaki aku habis bebintat dah 1wek kot tak hilang2 makin menjadi2 lak....huhuuhuhuh
    derma dar tuk hubby aku jer arh

  10. ::[si putihpurple]:: says:
    12/1/09, 10:48 PM

    ahaha..aku pnh merasainyer..
    aku pnjat ape ntah aritu..
    mmg siyes weh.mnjengkau2 ko..
    pastu aku ni ade bran la sket kn..
    xmcm jalak tu..nmpak rock takot pacat upenya..agagaga...
    pastu bila da bran set ni..ape lagi..
    abes sume duk hulur kaki depa kt aku..
    giler ahh..
    mmg dorg xkasi ko tgk tanah pon..sbb konpem2 ko akn jerit nnt..
    pastu skali ko stop tu try la angkat sluar sket..mencurah2 jatuh ke ladang gandum weh..giler r..
    gumuk2 u...bkn slim2 mcm nasha aziz tu haa..sume da mcm kuman kumin tu..giler mmg giler..tu fes time kot..tp siyes best..kan3??
    pngalaman tuuuu...
    akn ku kenang dlm mmpi ngeri ku..hehe..

  11. «♪Ruff♪» says:
    12/1/09, 10:49 PM

    ngeeee pacat tuh agak kuang ajar kan...
    aku nak kate takut xdela...
    tp kalu terlalu byk sgt..naik geli meroyan gak la

  12. GhOsToNe says:
    12/1/09, 11:38 PM

    ithu baru pacat..

    lum lintah lagieyh...

    hehehe...

  13. sayu=pilu says:
    12/1/09, 11:44 PM

    putih:
    hehehhe siyes pengalaman yg bes tp time kena mau nagis doh tah tahan tgk natang tuh nguik2 geli siot...


    ruff:
    tau tak per weh..... kat situ pandang bawah jer ko nampak pacat sape leh tahan weh...siamang tol


    ghostone:
    tau tak per....kalo lintah tak mau nyer aku gi situ dah...hahhahha

  14. paTonG kerTaS says:
    12/2/09, 12:18 AM

    giler ah sis.
    aku pon pena kene.
    kat perut.
    lelaki pulak tuh yg buangkan.
    hahaha

  15. beautiful_rose says:
    12/2/09, 6:00 AM

    wah......jungle tracking i like jungle tracking lme x g da.huhuhu owh pacat ehh aku slalu jdkan pacat wt umpan ikan.try la sure berbaloi2...huhuhuuh =p

    care nak bunuh pacat
    sapu atau letak garam kt pacat tuh.sure pacat akan matik dgn jayenye...bancuh air garam letak dlm spray bwk mse g jungle tracking =)

  16. sayu=pilu says:
    12/2/09, 10:14 AM

    patong kertas:
    heheheh tau takpa..terpaksa rela buat benda alah tuh....huhuhu


    beautiful_rose:
    hehhehe tabik ko weh siap leh pegang2 nagai... aku geli doh tgk dia...

    ooo pernah denga petua tuh tapi time tuh tak ingat pun natang tuh ada...huhuhuhu 1st time g jungle tracking

  17. ber_uwang says:
    12/2/09, 10:40 AM

    he he bestnya pacat dapat gigit sayu

  18. sayu=pilu says:
    12/2/09, 11:01 AM

    beruwang:
    heheheh no komen...rezeki pacat tuh...wakakkkaa