takde nikmat langsung ler

salam suma
aku nak criter xtvty yg aku jalani seharian hari jumaat pack ngan xtvty
tapi kan asik tergendala jer menjadi siaran tertunda la plak
nih suma bukan kemahuan aku tapi aku terasa suatu mcm perasaan yg sukar di gambarkan
takde nikmat langsung ler
sejak 2 menjak nih balik jer dari behoye hoye aku di jangkiti oenyakit nih
suma yang aku nak buat takde nikmat langsung ler
serba tak kena jer
hukhukhuk
sobsobsob
.......................
time nak makan lagi2 ler takde nikmat langsung
makan mcm tak berapa nak puas jer dok pedopedo jer 
makan nasi ngan kicap jer tak der rasa pedas2 cabai melaka lagi ler tak bes
aku bukan budak2 mcm nasi bekicap
aku nih suka makan pedas2 kalo da cabai melaka fuh mesti trang kat beb
kemarin mummy buat caluk cencaluk sedap nyer kecur liur di buat nya
aku blasah gak sedap lepas mkn trasa bibir aku mcm angelina
fuh seksi nye
nih ler yg menjadi kan hari2 aku tak tenang
ulser mulut


aku jadi kat bahagian atas bibir kiri 2biji yg 1 tuh hampir dgn gigi cuba bayang kan mcm na bila aku kunyah nasi sure tersenereh gigi mcm hampeh jer nak makan mujur air mata tak tumpah cuma bertasik jer
bila suap guna sudu pun sama gak asik tekena sudu plak
las aku mkan sambil jelir lidah dah mcm kambing lembu la plak kunyah rumput terjelir2
.................
ubat yg paling mujarab adalah tido kerana bila aku tido bibir aku tak bergerak
so dat y aku tak dpt nak pos pic bercuti ritu asik tido je keje aku nih
hehehehheehhehehh
(aku takut makan ubat rela sakit so padan muka kahkahkah)


p/s: nanti aku crite and pos pic skali k..tgh himpun pic dr kawan2 aku ritu...hehehheheeh aku guna cmra hp jer tak cantik sgt pic...sabo yer sabo k

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

14 Response to "takde nikmat langsung ler"

  1. joegrimjow says:
    11/26/09, 8:35 AM

    sakit gg lagi xnikmat
    !!

  2. mamai says:
    11/26/09, 8:48 AM

    memang seksa bila kena ulser mulut nie makan pun tak best

  3. sayu=pilu says:
    11/26/09, 8:56 AM

    joegrimjow:
    ye betul... bila sakit suma nyer tak tenang...

    mamai:
    betul tuh ckp pun lemah lembut longlai jer... las mkan bubur nasi jew...hukhuk

  4. {lumut} says:
    11/26/09, 9:07 AM

    eh cpt2 buh ubat..nnt nak makan sup daging cmner?hee.take care sayu.=)

  5. Koyuki says:
    11/26/09, 9:20 AM

    penyakit yg paling best ni

    rasa nak siat jer bibir tu buang

    haha

    cepat sembuh!!

  6. anaklaut says:
    11/26/09, 9:26 AM

    sapu bonjela la miss sayu..

    jamin elok tu..

  7. sayu=pilu says:
    11/26/09, 9:57 AM

    lumut:
    hehehe aku takut ngan ubat weh...hahah
    tak kira aku bedak gak arh janji kenyang lu sakit blakang crite....hahaha
    thanz babe..ko pun sama tc


    koyuki:
    tau tak per...doa2 kan lah


    al:
    huhu takut letak ubat...adeh ler huhuhuhu letak planta jer heheh

  8. caluk@cencaluk says:
    11/26/09, 11:29 AM

    kau tampal plaster ke koyok ke he he, kau pergi doktor ler, nanti doktor kasi antibiotik dgn ubat oral-aid. kau kena banyak2 rest jgn stress he he

  9. aishah ibrahim says:
    11/26/09, 11:54 AM

    ooooo.
    sakit wooooo~
    lagi sakit taruk ubat wooooo~
    hahah. ;p

  10. GhOsToNe says:
    11/26/09, 12:13 PM

    saba jo la..

    owg cakap rezeki d hari raya!!
    hahaha

    selamat hari raya haji!!

  11. rizputra7 says:
    11/26/09, 2:32 PM

    beb..ko taruh majerin..ini petua mak aku ler..aku pernah try ler...berkesan gak..dan yg penting ada perisa sedap..hahaha

  12. beautiful_rose says:
    11/26/09, 7:43 PM

    ulser mulut mmg sekse.nk mkn pon x lalu sbb mulut sakit...tp betol la ckp rizputra7.ko try letak magerin mak aku pon ckp mende y sme gak...

  13. jalak lenteng says:
    11/26/09, 8:09 PM

    sakit nye sayu..aku baru je lepas kene..btol2 kat tempat ko tuh..nak maki hamun tak leh..bibir aku cantik..agagaga

    g letak garam..nangis kejap jer..

  14. sayu=pilu says:
    11/26/09, 9:52 PM

    caluk:
    yola tuh..aku bukan penig weh nak tampal koyok..hehehhe..taknak arh jumpa dokto aku takut makan ubat...

    aishah ibrahim:
    sakit wooo rasa nak maki hamun orang jer...huhuhu

    ghostone:
    cis ko rezeki ker...aku trima dgn redha nyer...huhuhu
    dlm hati Tuhan saja yg tau= dah mcm lirik lagu jer...

    rizputra7:
    mummy aku pun ckp menda yg sama gak weh... aku dah try buh dah tp kan aku mkn margerin tuh....muhahahaahah

    beautiful_rose:
    beres weh aku dah buat....huhuhu take time gak arh hukhuk

    jalak:
    ahah yeker..ko nih ler yg kasi kat aku erk..hehehhe

    ko nak aku terkencing ke jalak weh suh letak garam..sulu aku penah buat mcm hampeh jer tuh arh ngokngek denga ckp adik aku yg kurang asam tuh...huhuhuuhu