sekolah baru 18xl

salam suma....

heheheheh hahahahaha kahakahaakahkahakahakahakhaakaahhkaah kekekekeke ekekekeek

ok sekarang aku nak marah nih..... asal lah tenet simex nih mengong sangat... asal hujan jer mesti lampu liplapliplap... nak blongging pun payah giler... buat sakit hati jer.. aku nih dah arhh pantang tunggu lama2 berasap bontot berbuih mulut potpet2 berpuncak amarah nih.... aisehhh dulu cakap simex bagus line ok clear jer apa tah lagi.. nih apa yg bagus nyer hujan jer mesti line slow putus2.... geram weh menguji kesabaran... yg aku marah sgt bcoz aku tak leh nak pos n3 baru....huhuhu......
--
dah geram aku hampaq toto kasi susun bantal cantik2... then on kipas bagi menghalau nyamuk (bapok byk nk mampus weh abis kulit aku berbintat) ubat nyanyuk tak der tak suka guna nanti aku terbatuk2 ohokohok..... sambil tuh layan citer nenek kebaya sedap2 daok layan aku pun belayar ntah kemana weh.... sedar2 dah pukul 550 pagi.... aduh asal tak bangun semalam... b4 tertido tuh aku pesan mummy nanti kejut orang erh kul 12.... mummy sama toknek gelak2 and mengiya kan yer nanti kejut lah pi lah tido lu.... cis mummy tanak kejut aku bcoz mummy tanak kasi aku godek tenet.... huhuhu mummy how could u???? so tak dapat ler nak pos kan n3 yg agak2 18sg weh....
============================
nih aku crite berdasar kan dari n3 'ini kisah aku 1' ...... lepas jer abah pergi buat selama nya kami aku mummy abang and adik pulang ke kampung mummy.... time tuh aku umo 7tahun abang umo 5tahun adik umo 3tahun.... so aku jer lah yang kusut and serabut sikit memikir kan tentang school...... sek baru kawan baru cikgu baru bf baru (haha aku tipu jer waktu tuh tak reti gi bf2 nih).... arhhh susah nyer nanti nak kena cari kawan2 baru.... pening nyer sabut nyer susah hati nyer jiwa kaco jiwa saso......hukhukhuk.... then aku pun berdebar2 lah dalam hati memikir kan perkara nih yg menggundah di kalbu....hukhukhuk.....
--
then hari yg di tunggu2 pun tiba aku telak pun bersekolah di sek.keb.P.K.... hurm aku masuk kelas m kira kelas budak pandai lah time tuh... sedang kan aku mana pandai pun baca buku pun tak buat keje sek lagi lah hampeh yg aku tau main2 macam jantan jer panjat2 pokok... memula aku takder kawan then lepas dr tuh baru aku dapat kawan ramai lah gak lebih dari 1 kurang dari 5 heheheh.... susah gak nak cari kawan yg leh buat geng ngan kita kan.... kawan2 yg kawan ngan aku suma baik2 nakal2 macam aku gak... biasa lah budak baru mesti akan kena aniaya di ragging... hehehehe......
--
dalam kelas m tuh ada 1couple memang dahsyat weh... kira padan lah mike b2 nih sama gatai sama merenyam sama2 biul erm memang belangkas jer......... dak laki nih rambut kenting ala2 magie pakai short gi sek and yg ppuan nih rambut lurus pendek paras bahu gi sek pakai skirt..... dorang memang loving couple arh... aku memula shockedddddd syiokkkkkk and tergumammmm first time tgk mike nih.......
--
dalam kelas meja2 disusun ngadap depan sama depan.... so kira nya jdi berkelompok arh dekat satu kelompok ada 6 7 org... so akan terbentuk lah satu kubu buat sesaper yg nak berselindung dari musuh......... hurm dak laki nih suka dok dalam kubu tuh memang tak der orang tau kadang2 dia nyiorok situ.... then satu hari dak laki nih masuk dalam kubu and nak jalan kan kegiatan nya yg biasa bersama gf dia..... aku yg kebetulan berada berdekatan situ terkedu terkelu and bingung sikit... maklum lah budak2 jer and innocent weh apa itu aku pun tak faham.... nih lah adegan mike...
--
bf dalam kubu sibuk menyelak2 kain gf yg sedang dok di bangku sambil membuka kangkangan nya... eeewww geli seh nak cerite tapi aku nak gak crite ahahahahha..... maka berkekek2 lah mike ketawa sambil tuh aku memerhati jer adegan2 hot mike tuh... yg aku pelik nya kawan2 sekelas yg lain tak endah sikit pun cuma aku jer yg muka dah mencerut keremetmut dah weh.... sedang mika dok asik2 bersenda gurau sambil aku ngusha sikit2 dak laki kat dalam kubu tuh tersengeh2 kambing jer...... aku tak tegur tak kata apa pun dengan aksi mike..... diam itu lebih baik.... betul kan kawan2 teman2 sahabat2 sekalian.......
--
damnnnn itttttttt.... tak semena2 aku terasa kain baju kurung aku bagai terangkat weh........ cuak sebentar dengan mulut terlopong.... apakah yg berlaku apakah kejadian yg sedang menimpa aku..... tak der angin apatah lagi ribut tetiba kain aku macam terselak jer nih.......aku tgk bawah meja aku nampak ada tangan yg galak nak selak kain aku nak tgk apa isi di dalam.... setan babi barua haram jadah bangsat bodoh bengong badigolsood giler punya mamat apa ko nak buat nih (dlm hati aku jer) dia lagi beso dari aku kang kena pelempang bengkak pipi woi.... dengan kudrat and kelajuan maxima tangan aku bertindak memegang kain aku kaki mengepit kain agar tidak terusterusan di selak menampak kan segala isi2 di dalam......
--
aku: eh apa ni
daklaki: meh la aku tgk sikit
aku: takmotakmo (bergetar sora sambil tahan airmata)
gf dia: ala bg lah dia tgk (pa ke bodoh nya gf mcm nih bf nak men kayu 3 di beri greenlight)
aku: takmo tak leh tak leh... jgn la weh
daklaki: sat jer pon bukan nk buat apa tgk jer.... ang bdk baru kan aku tak tgk gi kat sini suma org aku dah tgk ang ja dak gi sebb baru masuk....
--
cheese bedebah betul.... aku nangis time tuh and dengan tangisan itu aku terselamat dari rakusan daklaki tuh... memang mengong tol ler... apa jadah nye ko nak tgk aku punya... sialan lah dak laki tuh.... lepas pd tuh aku selalu jauh kan diri dr dia.... kawan2 aku cakap dak laki and dak ppuan tuh memang camtu... dorang b2 jer buat keje tuh.... hari2 mike dengan aktivity bodoh mike tuh..... dak2 ppuan yg lain tak pernah bagi pun saje dia nak kena kan aku nasib bek aku tak bangang kalu tak adehhh abeh kesucian aku di ragut.... uwaaaaaaaaaaaaa
akhirnya aku selamat dari dak laki tuh.... itu yg penting nya.... kalo sekarang ko buat aku mcm tuh sure aku kasi pelangkong sorang2... ahahahhaa
--
p/s: kejadian rogol makin berleluasa adakah kerana makin menigkat nya hormon2 dalam badan kaum adam nih..... aku makin takut nak kuar rumah kerana ada jer pandangan yg agak2 macam leh menembusi baju aku sedang kan aku tutp dari atas sampai bawah lebih kurang antu bungkus...ahahahaha jauhi lah kami kaum2 hawa dri natang2 yg akal sejengkal nih Ya Allah..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

20 Response to "sekolah baru 18xl"

  1. blueCITY says:
    11/5/09, 10:40 AM

    wakakkakakak

    adehla, ada ke adegan macam gitu?
    ishhhhhhhhhhhhhh
    cam dah tak pelik lak erk?
    macam2 ado...

    rogol berleluasa mayb kerana:

    bersepah sumber2 sex. gambo2 n adegan vc, dvd, gp yg mudah dan murah.

    budak2 sekolah pun mampu tgk dan nak cuba dan rasa.

    mayb, pakaian juga main peranan. pakai baju nampak pusat dan jojol dada. tapi yg pake tudung pun kena rogol kan. tanya laki la, kenapa?

  2. sayu=pilu says:
    11/5/09, 10:56 AM

    ini kisah benar tiada yg di reka atau mereka2 hehehhe...

    yer betul tuh akak....dah melambak benda2 cam nih and tak susah nak cari malah ia datang sendiri.....

    yg musykil nya ppuan2 yg seksi dedah2 tak kena yg mangsa nya tutup2 suma lindung2 yg simpan suma utk suami masing2 yg kena...

    apakah makna nya ini... adehhh

    lelaki tolong jawap pertanyaan bluecity??????winkwinkwink

  3. Razman says:
    11/5/09, 11:04 AM

    semix mmg bangang..kat umah aku pun jd cmtu mlm td sbb ujan..tu aku smbung bce blog kat opis..(kukuh x alsn?)

    gle betik..pe nme skolah ni? aku nk msuk..haha..kecik2 dh maen selak2..aku dlu kecik2 taw maen laga semut je..xde pe nak selak..skolah sume laki..

    ko skolah zaman ble leh pkai short? mcm kne pgil akak je ni..haha

  4. sayu=pilu says:
    11/5/09, 11:12 AM

    yer betul tuh simex nih macam lahabau jer...masa promot bukan main gi... kukuh jer weh jgn smpai ko di cekup bigboss udah ler...ahaha

    aku sek ulu banat...zaman 90an weh...time tuh sek aku leh pakai short n skirt then lepas 2 3 thun sek tu dah tak leh pkai gitu2 gi..suma tutup aurat tapi ada gak tudung tak pakai...hehehe

    aku kakak ko adik... ahahaha no hal lah akak ke adik ker weh...aku muda giii hehehhe

  5. jalak lenteng says:
    11/5/09, 11:46 AM

    alhamdulillah ko selamat dari gangguan seksual budak tuh..bahaya gila..aku sedang membayang kan reaksi ko mase tu..mmg aku gelak..agagaga

  6. arque says:
    11/5/09, 12:16 PM

    "natang2 yg akal sejengkal".ni refer pada adam je kaa atau perogol sahaje?
    -_-"

    budak laki macam celaka nak selak2.selak jelah mak die punye. ;P

  7. {lumut} says:
    11/5/09, 12:18 PM

    weh ko skolah mane neh?cm skolah 60 an je.hahha....

    itu anak babi terlepas.
    tu lah die.
    sori...
    dah bodoh sgt men selak2 tuh naper.

  8. mamai says:
    11/5/09, 12:23 PM

    weh kecik-kecik dah melucah nie bahaya

  9. acap says:
    11/5/09, 12:57 PM

    bes la skolah ko.
    boleh main selak2 kain gadis.
    shit!
    hahaha.

  10. sayu=pilu says:
    11/5/09, 1:33 PM

    jalak: cheese ko nih gelak kan aku aku ingat ko simpati nak tlg pelangkong dak laki tuh...

    syukur weh takder apa2 kat aku yg terjadi


    arque: ohh itu pd mereka yg perogol lah weh...

    tak leh selak kain mak die coz itu bapak die yg nak selak..ahahah kuang ajar statement aku nih...


    lumut: zaman 90an weh time aku ada gi short tuk sek tuh arhh walau pun sek kampung..

    yer sekor babi yg terlepas gi sek


    mamai: yer itu lah kenyataan nya..sekarang dah melambak kan pokcik


    acap: ko pun spesis tuh gak erhhh..hahahah guro jer... memang shit pun dak tuh....

  11. acap says:
    11/5/09, 3:59 PM

    hoi!
    ak xprnah selak kali gadis.
    tp tringinn..
    hahaaha.
    stop.
    ciss

  12. sayu=pilu says:
    11/5/09, 5:09 PM

    hahah aku gurau ngan ko weh....
    cis baru ingat nk puji tapi tak jadi coz ko da tanam niat gak nak buat camtuh....

  13. oranglidi says:
    11/5/09, 5:44 PM

    weh, lame wa x dengar lampu lapliplapliplap ni!

    berhati2 selalu!

  14. sayu=pilu says:
    11/5/09, 6:40 PM

    yeah aku suadh berjaga2 and berhati2 selalu...saper yg berani buat aku pelangkong sekor2

  15. acap says:
    11/5/09, 7:02 PM

    2 masa kecik2.
    skg ak dah akil baligh.
    niat 2 dah tkubur.
    mngalir kluar bsame2 mase mimpi bsah aku yg ptama.
    ciss.
    lucah!
    tetek.
    eh titik.

  16. sayu=pilu says:
    11/5/09, 7:07 PM

    cis ko nih melucah erh acap wehhh.............. asal lak ko dok menetek kat blog aku nih......

    meh sini aku nak piat telinga ko weh..................

    acap jgn lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  17. miSs siv says:
    11/5/09, 7:14 PM

    acap bongek!!
    hahaa

    sis!
    tak de yg report kat cekgu ke?

  18. sayu=pilu says:
    11/5/09, 7:24 PM

    tak der oit... suma malas nak
    masuk campo...

    ada sekali tuh cikgu masuk kelas dak laki tuh dalam kubu tak sempat nk kuar so dok ler dier dlm kubu tuh smpai habis kelas cikgu tak pasan pun coz cikgu tak jangka akn ada aktvty mcm tuh kat sek ren...

    cikgu ingat bedak2 nerd gi..huhuhu

  19. Fatt Chin Choy says:
    11/5/09, 10:38 PM

    giler ah zaman ko
    zaman aku baik2 semua
    haha

  20. Aku Beskot™ says:
    11/6/09, 1:37 AM

    btol ke dak laki tu umor 7 taun??
    zaman ble ni??
    bahye²..seb baek ko slamat.