kekalutan amat lah di kesali


salam suma...

aku da hal sesangat nya
and aku tak sempat nak jengah blog ko suma
and aku tak sempat drop komen..
sory sesangat2 nyer....
las minit preparation menjadi kan aku sedikit hawau and haru biru
berserta leteran mummy yg tak henti2
bikin telinga menanah
padan muka aku sendiri
sapa suruh tak denga cakap
len kali nuat lah lagi
kalo nak merasa leteran mummy yg bertubi2
tak sempat nyer aku nak tepis
hanya aku mamapu  buat
tadah telinga denga jer apa yg blalalalal tu
then ko diam2 sambil buat muka masam
hahahha
padan muka ko sayu

apa yang aku nak cakap aku enjoy ngan contes yg lumut..menang kalah tadak hal la beb.. yg penting kita suma gumbira and suppot rakan2 bloger... ilek2 yer suma..k la nak chiow adios...salam bai

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

10 Response to "kekalutan amat lah di kesali"

  1. caluk@cencaluk says:
    11/18/09, 12:36 PM

    busy tahap gaban ke he he --> check email kau yer

  2. yoro okino says:
    11/18/09, 12:54 PM

    take ur time..
    calukk ko curng ngn aku ekk
    huhuhuhu

  3. mamai says:
    11/18/09, 2:06 PM

    ok chow jumpa lagi hehehe

  4. seroja jingga says:
    11/18/09, 2:45 PM

    takpe.take ur time.akak tak lari pon.
    akak pon amsuk contest lumut sesaja.menang belakang cerita

  5. mier@merr says:
    11/18/09, 3:05 PM

    yeah..itu stuju... sape menang pon tada kesah... antara kite2 gak pon kn...
    mari mensapot lumut..hehe

  6. GhOsToNe says:
    11/18/09, 4:02 PM

    ksmpulannyew...
    jgn wat keje last minute..
    uhuks!!!

  7. imHepPie says:
    11/18/09, 8:01 PM

    adess..xpe ilex2 dlu da free kang merendek balek okess

  8. sI tEDI says:
    11/18/09, 9:32 PM

    aku pun bz +gila!!

  9. lea says:
    11/18/09, 10:19 PM

    busynya....

  10. sayu=pilu says:
    11/23/09, 8:15 AM

    huhuhu thanz suma..aku sibuk packing barang2 masuk beg..uwaaaaaaa
    dah siap suma lega weh..hihihi