aku nak pergi dari sini

salam suma
hukhukhuk sedih arh nak gitau sesuatu nih
aku tak dapat nak skodeng korang suma dah lepas nih
blog aku akan menyepi bersama2 ngan tuan blog nyer sekali
aku terpaksa bukan nya suka rela
huhuhuhu
sobsobsob
nak tisu
nangis meleleh dah air mata berjurai2 nih
aku buat semua nih kerana terpaksa
.........................
Kerna Terpaksa aku Melangkah Pergi
Kerna Terpaksa ku Turut Kata Hati
Gementar Tibuhku Dengan Keputusan Ini
Biarpun Pedih ku Teruskan Jua
=
Di Antara Kita Mengapa Ada Dia
Biarpun Hanya Kawan Biasa
Tapi ku Rasa Berlainan Caranya
Hingga Mencakar Perasaanku
=
Terpaksaku
Terpaksaku Membuat Pilihan
Mengundurkan Diri Untuk Kebahagiaanmu
=
Kerna Terpaksa aku Rela Sendiri
Kerna Terpaksa Lalu aku Menangis
Tertutup Hatiku Untuk Bercinta Lagi
Tidak ku Tahu Bila Kan Terbuka
=
Di Antara Kita Mengapa Ada Dia
Biarpun Hanya Kawan Biasa
Tapi ku Rasa Berlainan Caranya
Hingga Mencakar Perasaanku
Andainya ku Melakukan Begitu
Bagaimanakah Perasaanmu
=
Terpaksaku
Terpaksaku Membuat Pilihan
Mengundurkan Diri Untuk Kebahagiaanmu
.............................
i'm realy realy realy realy sory
aku pun tak sanggup weh tapi aku terpaksa
aku sure akan rindu korang suma
korang suma akan rindu aku tak???
hurm mcm na lah nak lalui kehidupan tanpa korang suma
aku rindu ko suma rindu serindu2 nya
sob sob sob
aku harap korang suma bahagia gembira heipy selalu
jangan ada yg sedih2 berduka lara nangis lak k
-------
dah2 jangan taouching lebih2 lak
aku nak gi bercuti jer pun la 4 5 hari nih
heheheheheh
pangko i'm coming yeeeeehaaaaaaaaaaaaa
hahahahhahahaha
korang jangan mare yer
saper mare aku jual ko kat mat bangla and kat minah endon weh
jangan bako blog aku yer
.................
aku gurau2 jer weh
aku nak gi bercuti jer
lepas nih aku kembali beblog semula wokkeh
erkkk panjang lak n3 nih
wakakaka
k la2
sampai ketemu minggu seterus nya
.................
doa kan aku selamat pergi and selamat kembali wokkeh
tata titi tutu
bai2 bye
sayonara




p/s: jgn nakal2 yer... nanti aku wak lik ikan bilis kasi sorang sekor yer...ahahahahha
p/s: masa ko baca nih aku dah g arau bekumpul kat sana.. dah stat xtvty kot

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

11 Response to "aku nak pergi dari sini"

  1. al says:
    11/19/09, 12:19 AM

    salam...

    nak pi mana?

    janganlah pi...

  2. ber_uwang says:
    11/19/09, 12:20 AM

    uncle tak de cuti la.. kalo tak bole kita becanda di pantai kam...


    jgn lupa pic berbikini nanti... ahaks

  3. oranglidi says:
    11/19/09, 12:32 AM

    ayuh! sayu pilus!

  4. mamai says:
    11/19/09, 12:43 AM

    selamat bercuti dan jaga diri di usim hujan ini

  5. imHepPie says:
    11/19/09, 1:01 AM

    beshnya..nak kopok ikan sbungkus

  6. Aku Beskot™ says:
    11/19/09, 1:11 AM

    slame 5 hari mi..
    ak jd bujang lg la nmpk gayenye..
    agagaga..
    tc sayu!!

  7. mier@merr says:
    11/19/09, 1:13 AM

    ala....nk tumpang!! sok kt alor setar singgah amek aku..hahaha

  8. GhOsToNe says:
    11/19/09, 2:08 AM

    selamat bercuti!!!!

  9. caluk@cencaluk says:
    11/19/09, 9:23 AM

    elok2 gi bercuti tu

  10. blueCITY says:
    11/19/09, 1:23 PM

    salam..

    selamat berhoye!!!!

    taking care
    selamat kembali
    heeeee

  11. sayu=pilu says:
    11/23/09, 8:13 AM

    al:
    wsalam
    p becuti jer...

    beruwang:
    ala2 sian nyer..len kali kita bercanda di pantai nan indah yer...kita be2 jer akahah
    nanti kan yer bikini tuh

    oranglidi:
    ayoha ker weh..

    mamai:
    yes pokcik thanz

    imheppie:
    kopok ikan tadak ikan bilis sekor jer ada...ahahahha

    beskot:
    ahhahaahha sian ko tido peluk bantal busuk jer arh weh...heheheh
    thanz

    mier@merr:
    ala dah terlepas arh weh...

    ghostone:
    thanz..berhoye2 aku puas..

    caluk:
    yup thanz weh

    bluecity:
    wsalam..thanz... i'm back...