res jap demi mummy

salam suma......


huhuhu aku nak res jap blogging....huhuhuhu.....ini permintaan mummy jadi aku terpaksa akur demi mentaati mummy punya arahan...huhuhu...walaupun aku terasa begitu sedih sangat..napa mummy nak halang aku berkawan berteman and bersahabat dengan korang....huhuhuhu aku taip n3 nih sambil nangis2.......
..............................................................................
ni lah penyebab nya mummy nak aku res bloging......semalam aku balik opis layan citer nih jap boys of flower ala2 criter meteor garden arh.....BOY nih korea version and MG taiwan version.....semalam layan sikit jer tuh pun aku skip2 byk2 giler...scen hero and heroin aku tak skip arhh watak2 tambahan jer aku skip...ngeeehehehhe..... layanz ah pic dia hehehhee...........

BOYS OF FLOWER (BOY)

hero and heroin
J&J
(jun di & jun pyo)



nih arh geng dorang... seko2 muka jambu geli siot tapi cute giler muka manis weh....hehehehe terpegun aku tgk akakakakkakk

nih arh hero nyer hurmmmmm nak gak
bila agak nya hero aku akan muncul kan...sob sob sob sedih nyer hukhukhuk
...
aku nak sambung tgk crite nuh jap...mumy dah bising nak tgk yak sabo2 dah nih...adeh kalah aku yg berjiwa muda nih.... semalam pun mummy tunggu tgk sampai kul 3pg then dah tak tahan ngantuk tersengguk2 aku tgk sian betul...aku suh mummy tido lu then janji buka siang nih lak...hehehehhehe..... ok lah yer
...
aku res jap jer.....huhuhu sedih lak rasa bila tak dapat berblog.... nih pun kira hupdate gak rr
chiow adios




p/s: n3 lumut akan menyusul....heeeeeeyaahhhhhhhhh

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

15 Response to "res jap demi mummy"

  1. ber_uwang says:
    11/14/09, 2:45 PM

    alai hai mummy

  2. mamai says:
    11/14/09, 2:50 PM

    sib baik pakcik tak layan citer nie...selamat berdvd

  3. rizputra7 says:
    11/14/09, 2:55 PM

    muka aku sebijik macam pelakon korea..hahaha

  4. hans says:
    11/14/09, 3:41 PM

    best sangat ker citer tu?
    member aku pun siap paksa mak dia belikan dvd nya

  5. ::[si putihpurple]:: says:
    11/14/09, 4:24 PM

    hoho..
    aku pon xlayan citer ni..

    kim salam kt mummy ko yer sayu..

  6. oranglidi says:
    11/14/09, 7:04 PM

    kim salam k mummy

  7. mier@merr says:
    11/14/09, 9:20 PM

    wah..kemain ye mummy.smpi 3 pg lyn cte.hehe

  8. sayu=pilu says:
    11/15/09, 12:39 AM

    beruwang: alahaaiiiiiii

    mamai: hehehe tgk kat lappy jer

    rizputra7: yeker...weh jum dating arh cmtu...heheheh

    hans: membe ko ke awekz ko weh...heheheh.. bleh arh gak tp meteor garden gi bes weh

    si putihpurple: heheheh insya Allah aku sampai kan nanti

    oranglidi: insya Allah aku sampai kan

    mir@merr: heheheehhe aku ajak teman da....

  9. told la hejauw says:
    11/15/09, 4:45 AM

    alah aku bru jew mncul neh...tenet umh lingkop sudeyy...ni bru leh on9 huhuu...

  10. Fatt Chin Choy says:
    11/15/09, 5:28 AM

    belikan laptop lain plak
    keke

  11. ::[si putihpurple]:: says:
    11/15/09, 6:46 AM

    sayu.........
    ko knape??
    ok ke?
    aku mau kuar kjp ni..

  12. yoro okino says:
    11/15/09, 9:02 AM

    besh sngt ke citer nie?
    adik aku duk lyn giler2..
    huuhuh

  13. sayu=pilu says:
    11/15/09, 9:58 AM

    told la hejauw: oic....aku ingat ko dah hilang kan diri wakakaka..

    ah fatt: byk ark ko nk beli lain buh lilin sudah kihkih

    putih: aku ok di atas kesalahan sendiri....

    yoro okino: ntak bagi aku kureng sikit... meteor garden gi bes weh...

  14. arque says:
    11/15/09, 10:47 AM

    best sgt kaa cite ni?? T.T

  15. sayu=pilu says:
    11/15/09, 6:27 PM

    arque: arhh ko tgh arh sendiri... bleh tahan gak ler weh