bengang tahap 360'c

salam suma....

aku ngah bengang ya amat2 sangat nih... memang 10sen giler babas nak jer mulut aku nih carut marut tapi aku tak suka bcoz mummy cakap carut2 nanti lama2 suma lekat kat mulut lak... so aku diam jer sambil sumpah seranah dalam hati...


p/s: nih la rasa nya n3 paling pendek aku penah buat.....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

12 Response to "bengang tahap 360'c"

  1. caluk@cencaluk says:
    11/3/09, 10:24 AM

    tahap nafas dlm2 --> gi korek hidung he he

  2. al-lavendari says:
    11/3/09, 10:39 AM

    kalau bengang 360 degree tu, maknya balik asal lah. maknanya tak bengang lagi lah kan!

  3. mamai says:
    11/3/09, 10:48 AM

    tak apa dok diam-diam

  4. jalak lenteng says:
    11/3/09, 11:16 AM

    relax..take it easy~..seram aku tegnok bengang 360 ko nih..

  5. sayu=pilu says:
    11/3/09, 11:29 AM

    caluk: cait ko nih... aku tahan nafas dalam2 sambil kecut kan urat perut...

    al-lavendari: tak pokcik makin bertambah2 kalo dah bengang 360c nih

    mamai: yup dok diam2 sabar2 iman kuat lah kamu

    jalak: yeah take it easy kalo take it hard mati suma aku lempang

  6. Aku Beskot™ says:
    11/3/09, 12:07 PM

    p dgr lagu mika relax,take it easy..
    hehe..
    chill la sayu..
    p lari setempat!!haha..

  7. sayu=pilu says:
    11/3/09, 12:11 PM

    tadak mood nak denga itu lagu... aku di tahap kebengangan yang teramat2 nih... satu jer obat penenang amarah aku iaitu

    TIDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO


    huawahhhahahaha

  8. miSs siv says:
    11/3/09, 12:39 PM

    conteng2 buku!
    mesti nty ok..
    eh org selalu maki2.
    a ah.
    da jd cam kebiasaan...
    T.T

  9. arque says:
    11/3/09, 1:05 PM

    aku kalau marah,aku kawad kaki.cubalah! ;P

    chillah sayu.

  10. sayu=pilu says:
    11/3/09, 1:25 PM

    miss siv: dulu slalu buat... dah mangli kena try cara lain lak...hehehe

    arque: nanti aku try weh..thanzzz
    yup aku tengah tersenyum nih

  11. acap says:
    11/3/09, 2:55 PM

    terjun bangunan.
    komfem tak tensen.

  12. sayu=pilu says:
    11/3/09, 3:07 PM

    weh lu mau kasi wa masuk batu dua ker.... yg tuh conform tak bangun dah..hukhukhuk giler kejam ko weh