sama2 menabur bakti dan aku terhutang budi

salam suma
sihat kah diri anda hari ini
dah makan lum nih
.......
sekarang nih dah musim tengku7
cuaca pun tak menentu
suhu badan kita pun turut serta tak menetu
dek kerana pengaruh cuaca
kejap panas kejap lembap
bergilir2 si matahari dan si awan hitam memain kan peranan
si matahari ingin menyinari bumi
si awan hitam ingin menyirami bumi
kedua2 nya saling bergilir2 menabur bakti
........
hehehe
sory aku termengarut lak kat sini
hehehehehehehehe
aku sebenar nya nak tanya ko 1 soklan jer
ko dah undi lum nie
heheheh
kalo lum sila2 lah mengundi
undi jer sesaper yg ko suka
.......
mari lah kita pun sama2 menabur bakti
seperti si matahari dan si awan hitam
aku hibur kan hati ko dengan n3 hubungan itu indah
ko plak kena gumbira kan hati ku yang tengah gundah
maka nya
kalo bleh
undi lah aku yer
hihihi
sama2 menabur bakti
hadiah tu sure aku tak kan kasi
hehehhehe
gurauwan semate2
jangan ader yang marah udah le
hehehhehe
...................
syarat2 seperti ini perlu di patuhi:

1. terbuka kepada semua tak kira umur.mestilah seorang blogger,bukan anonymous.
2. seorang hanya dibenarkan undi sekali sahaja..tetapi anda bolehlah menyeru semua blogger untuk datang undi anda.tak kira lah cara apa sekalipun.
3. sila pergi ke bahagian cemuhan/tepukan untuk mengundi.
4. anda dikehendaki memilih 4 peseta laki dan 4 peserta pompuan mengikut dari 1-4.
5. semua undian tidak akan dipaparkan sehinggalah pada 24 nov 09 tepat jam 6.25 am dimana tarikh wa sampai kat malaysia.yehhha!!pe jadah wa gedik ni.
...............
vote ler aku kalo ko sudi
nih bukan paksaan atau sogokan
ini permintaan pihak penganjur
kalo ko rasa aku patut di undi
so
(finalist untuk contest esoksemalam dan mari mengundi!)
-------------------------------
jadi,selamat mengundi!!terima kasih semua...=)
===
p/s: hehehe apa yg aku tulis kat atas tuh takder makna apa2 pun k jus tuk pancing undi jer... aku tak kisah kalah or menang tuh semua adat pertandingan.... gi pun utk support si lumut esoksemalam sbgai penganjur and yg paling penting mengerat kan hubungan kita sesama bloger.. dat all and i'm hepy 4 dat...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

14 Response to "sama2 menabur bakti dan aku terhutang budi"

  1. jalak lenteng says:
    11/17/09, 12:11 AM

    aku pun nak pancing gak..tapi umpan takde..agagag..sayu sehat?..sayu je aku nengok..

  2. sayu=pilu says:
    11/17/09, 12:15 AM

    jalak:
    meh ler sama2 pancing undi weh tahniah lo terlist weh...hehehhe

    aku srabut sikit ujung minggu nih nak kena jd jason myraz lak..adeh fenin kepla minyak yuyi 1

  3. Aku Beskot™ says:
    11/17/09, 1:00 AM

    aha..
    smangat ko meraih undi..
    hulur la sket kalo nk meraih undi..
    mcm yg org politik wt..
    hehe..

    wah..nk p pulau eh mmgu ni.
    best gle.nk ikot!!

  4. mier@merr says:
    11/17/09, 1:01 AM

    haha....ko pon da mula memancing... jom kite same2 undi..hihikz..

  5. sayu=pilu says:
    11/17/09, 1:12 AM

    ko beskot:
    heheheh tak nak ark tuh style org politik tak ikhlas

    nih style aku sah2 nampk tak ikhlas tuh lebih baik weh dr kepura2an..hehehhe

    aah..jum arh suma ko sponser sdn bhd ok...heheheh



    mier@merr:
    yup coz lepas nih takut takder masa lak..huhhhuhu

  6. Razman says:
    11/17/09, 1:20 AM

    aku belum undi..aku tunggu org rasuah ni..ko nak bayar berapa? spe bayar tinggi aku undi die..

  7. sayu=pilu says:
    11/17/09, 1:22 AM

    razman:
    cis ko makan suap yer..takper 5hr
    5mlm aku suap ko dengan senduk..agagagga

  8. ber_uwang says:
    11/17/09, 1:26 AM

    undi lah pak cik.. itu la harapan pak cik nak ada harta buat cucu cicit nanti... ahaks

  9. sayu=pilu says:
    11/17/09, 1:31 AM

    beruwang:
    insya Allah pokcik sayu undi pokcik erkkk tp kan pokcik single mingle g..hehehhe gurau2 jer k...

  10. green says:
    11/17/09, 1:55 AM

    tadi ber uwang..
    ni kamu pule..
    orait..
    all da bez!!!

  11. imHepPie says:
    11/17/09, 2:17 AM

    geh...takot tlupa bwak ic lak nk ngundi

  12. sayu=pilu says:
    11/17/09, 7:39 AM

    green:
    yup...heheheheh


    imheppie:
    weh ko jgn lupa2 sblum brangkat buat persiapan lu wokkeh..hehheheeh

  13. caluk@cencaluk says:
    11/17/09, 9:19 AM

    kalau kau menang 50:50 hadiah tu tau kih2

  14. sayu=pilu says:
    11/17/09, 9:35 AM

    caluk: ko undi aku k..heheheh
    hadiah ko aku kasi yg lain ler babe...hehehe