wa saja nak kasi tau lu

testing



1



2




3




wa rasa sungguh sunyi


p/s: rindu arh nak beblog...tgk aku dah tau perasaan aku mcm na... time aku buat n3 nih aku kat rumah gi..but now aku kat pangko dlm perjalan pulang mayb...
p/s: akan aku beli ko suma sorang seko ikan bilis buat lekat celah gusi..hahahahehhehehhe
p/s: nanti kan kepulangan ku...sob sob sob sadis jer rasa

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

10 Response to "wa saja nak kasi tau lu"

  1. ezzati says:
    11/21/09, 12:29 PM

    jgn lupa pos sekor ikan bilis tu yerkk :p

  2. Razman says:
    11/21/09, 12:38 PM

    aku igt jnji ko..ikan bilis..aku tunggu..

  3. GhOsToNe says:
    11/21/09, 2:12 PM

    waiting for ikan bilis...

    nieyh antar gne pos laju ke pos lembab???hehehe

  4. oranglidi says:
    11/21/09, 3:21 PM

    cakap wa skarang? hehe. yes. semakin ramai cakapwa.

  5. ber_uwang says:
    11/21/09, 7:56 PM

    he he he

  6. acap says:
    11/21/09, 9:50 PM

    nak ikan bilisssssssssssss

  7. {lumut} says:
    11/22/09, 10:22 AM

    yeay!!!!
    ikan bilis...hehe


    p/s:aku benci sunyi..hmm

  8. jalak lenteng says:
    11/22/09, 12:32 PM

    aku tunggu...ikan bilis..ko bungkus leklok..

  9. caluk@cencaluk says:
    11/22/09, 1:23 PM

    aku nak kau siap gorengkan ha ha

  10. sayu=pilu says:
    11/22/09, 10:07 PM

    buat suma yg singgah blog nih

    heheheh
    suma menanti kan ikan bilis dr aku yer... jgn risau aku da beli kan tuk korang sorang sekor coz tuh jer yg mampu buat masa sekarang...hehehhe

    nih kira reply suma orang yer sebab isu nya suma nak ikan bilis jer...hehehhehe