hupdate

salam suma....

heheh hari nih penuh xtvty dr pg smpai pg... huhuhu penat mayb {siyes penat..statement time kat rumah}... ko rindu aku tak...hehehehehe aku nak cakap tuh jer sebeno nyer... sayang weh nak tinggal blog lelama cam nih..so aku pun hupdate siap2 ritu time kat rumah coz sure dok sini tak dan nak hupdate or buka tenet and aku memang tadak berukband hahahahaaha...........
...................
nih buat ko suma

aku pergi tak lama
aku kan kembali jua
suma jangan lah berduka lara
senyum2 lah sentiasa ceria

buah bidara buah kedondong
bawa pulang dari pasar malam
jangan ko suma cakap bohong
aku tau ko rindu aku tapi malu nak ngkku-am
{nak gak bg sma kat blakang}hehehh

p/s: malam ada dinner..kena bt performance la plak..adeh aku tak pandai menari aku tak pandai bernyanyi....tak sukataksuka tapi enjoy..kan kan kan...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

14 Response to "hupdate"

  1. oranglidi says:
    11/20/09, 9:27 AM

    WAAAHH!! LU PERFORM APE WEH? BACA PUISI OK GAK.

  2. oranglidi says:
    11/20/09, 9:27 AM

    FIRST KE? TERKEJUT JUGAK NI.

    muka bangga..

  3. ber_uwang says:
    11/20/09, 9:42 AM

    he he

  4. imHepPie says:
    11/20/09, 10:26 AM

    aku menanyi layan gk ar menari???out!!totally

  5. arque says:
    11/20/09, 11:13 AM

    perform apekah??haha

    woit sayu pilu.thanks selalu singgah dan komen page aku dowh.hehe.

  6. Razman says:
    11/20/09, 11:22 AM

    bila nakupdate psal tanning smbil bikini ni?

  7. mamai says:
    11/20/09, 12:43 PM

    balik dari bercuti jgn lupa buah tangan buat pakcik

  8. blueCITY says:
    11/20/09, 3:07 PM

    wah,
    cam artis, ada show
    heheh

  9. GhOsToNe says:
    11/20/09, 5:44 PM

    besh2 dapat wat performanc!!!

  10. jalak lenteng says:
    11/20/09, 7:50 PM

    agagaga...rindu sama lu sayu..perform betol2 kat pentas..suara jaga..lenggok tubuh badan mau cantek..baru indah..hehe

  11. acap says:
    11/20/09, 8:28 PM

    ko mnari ape dow?

  12. Fatt Chin Choy says:
    11/20/09, 11:25 PM

    performance menari paling aku x suka buat

    huh

  13. told la hejauw says:
    11/21/09, 8:48 PM

    ak nk ikn bils 6 kilo..nk wat niaga..haha

  14. sayu=pilu says:
    11/23/09, 7:58 AM

    oranglidi:
    aku criter dlm n3 nanti k...heheheh
    tahniah ko 1st

    beruwang:
    hahaha

    imheppie:
    hahaha aku berlakon jd pak pacak leh ler..nyanyi dlm showerrom jer weh sedap..huhuhu

    arque:
    tunggu n3 akan dtg..
    aku suka weh tadak paksaan..heheh

    razman:
    ko nih seksi meksi tuh jer ko tau erk... aku tak pakai bikini aku b-g-l trus...hahahahah

    mamai:
    dah ada da ikan bilis sekor..bleh kan pokcik dr tadak langsung..ngeheheheh

    bluecity:
    ahahah..sekali sekala

    ghostone:
    bes lagi dpt tgk performance...ahahha

    jalak:
    erk terharu nye aku jalak rindu sama aku..aku pun rindu suma orang.. aku jd xtra jer weh..hehe

    acap:
    menari tenggo..hihi

    ah fatt:
    aku stuju...kaki aku keras weh

    told la hejauw:
    ko nak wat niaga ker ko nak buat air mandian..kahkahkah