plepekkkk....adeh!!!

salam suma....


adeh sakit betul hati aku bengkak sebengkak2 nyer bongkak tak der riak apatah lagi2 ler takdak (aku nih bek hati tau..masuk bakul angkat guna tangan).... adeh lah tenet ooo tenet asal lah ko buat hal lagik malam semalam pun liplap2 malam nih pun liplap2.. ko bikin hati aku membengkak jer tau.... adeh lah... yg si lappy nih pun suka gak buat perangai lately... naper nih sayang ku lappy woi... ko la satu2 nyer yg aku ada.... aku sayng ko bebenor weh (tak mampu dah aku nak beli lain weh).... ahahaha ko jangan majuk eh aku cakap cam tuh... memang beno pun aku sayang kat ko lappy.... sabun ooo sabun ko pun buat hal gak napa eh... ko tak sian kat aku ker ahh.... aku jaga ko dengan penuh kasih sayang ko ditatang bagai minyak yg penuh.... tiap masa aku tengok ko.. antara ko sabun lappy and tenet aku paling sayang ko... ini memang ikhlas dari ati aku.... tapi napa lah bila aku cas bateri ko mesti reject... ko dah tak nak hidup lagi ker... ko nak aku campak ko jejauh dari hidup aku ker.... ko nak aku tamat kan riwayat koeh..... tapi tunggu lah nanti bila aku dah berisi sikit sekarang nih aku memang betul2 kering..... liplap2 entah bila gamak nyer aku dapat pos n3 nih... kang penat2 aku taip.... tak dapat pos pun... memang hangin aku nanti... ko jgn buat main2 ngan kau yer tenet....

....................................................................

aku dari kecik tido atas toto jer... yo lah katil mana muat nak parking 5 bontot mau nyer ada yang gedebuk jatuh katil weh... so demi keadilan yg saksama suma tido atas toto jerk termasuk lah abah mummy aku abang adik.... fair and square..... time kecik2 masa abah ada aku tak bapa ingat sgt posisi tido kitaorg suma... cuma posisi tido kat kg mummy jerk yg aku ingat..ahahahah... kitaorg still gi tido atas toto... posisi nyer adalah mummy di tengah2 adik sebelah kiri abang sebelah kanan aku sebelah abang tapi tanagn mummy mesti aku pegang... so korang cuba lah bayang kan bagai mana mummy aku tido... sian weh mummy terlentang dengan tangan mendepa di atas abang... bila aku dah tido betul2 baru lah mummy alih kan tanagn and gerak kekiri then dah lama rasa lenguh2 mummy gerak kekanan lak... begitu lah hari2... sian mummy ada anak penakot macam aku...huhuhu... aku memang takut giler dah arh time tuh makluk2 yg tak nampk dgn mata kasar nih melembak kat rumah toknek dah mcm taman asuhan kanak2 jer weh... nanti ada masa aku citer eh... lebih kurang macam jalak lah gak... tapi aku rasa kat rumah toknek nih lebih dahsyat gi weh....

=============

then ada satu masa tuh mummy cakap nak tido atas katil lak... sakit badan dah lama sgt tido atas toto nih and terasa kekerasan papan memamah tubuh.... huhuhu.... time tu aku dah sek men.... mummy tido ngan adik and aku lak tido sengsorang bcoz time tuh abang form 1 dia dapat masuk sek asrama.... so bermula lah masalah aku tika and waktu itu... macam ner aku nak tido sengsorang tangan saper yg akan jadi mangsa aku weh bila mana ketakutan menghantui diri aku....



then bermula episod aku tido sengsorang... malam 1st memang begitu cuak beb... aku pejam mata rerapat2 berpeluh2 panas giler2 terasa sampai ke tulang.... mata tetap jua aku pejam... then lelama aku dah ok sikit... berani and berani walau ketakutan itu masih berbaki.... lepas jer ketakutan makin menghilang sedikit demi sedikit maka bermula lah keganasan aku bila tido... satu malam aku tido dengan nyenyak nya... tapi sebelum tuh aku nak gtau apa yang ada di kiri kanan aku... ahahahha... kiri kanan aku di letak kan bantal dari atas sampai bawah tak cukup dengan itu atas2 badan aku pun ada bantal.. makna kata nya aku di timbuni bantal... mujur lah rumah toknek memang byk bantal bcoz buat sendiri...hehehehheeh...


tetiba satu malam yg hening penuh dengan syahdu dimana sang pungguk merindui bulan sang bulan mendamba kan pungguk apa yg aku repek kan... ok gua sambung gi... then aku tido ngan nyenyak nya... tetiba dalam kul bapa ntah tapi rasa nyer dekat2 nak subuh dah... bedebukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk................. adehhhh........ apasal nih... buka mata aku tengok gelap gelemat tak nampak apa2 pun..... aku tgk diri aku dalam samar2 jer nampak lah agak2 kabur sikit... aku dalam posisi merangkak macam baby......... adeh rupa2 nya aku jatuh katil.... 1st time tido katil 1st time aku jatuh katil............... aku tengaok mummy kat katil depan... tak bangun pun tak sedar kot... so selamat lah tak der saper yg tau aku jatuh katil....

..........................


pagi time bekfast.... makan ramai2 kat pangkin.... toknek ada makusu ada adik ada mummy ada aku ada hrm saper gi ada aku tak ingat... dalam dok sembang2 tuh tetiba aku di terjah satu soklan oleh mummy....


"bunyi apa semalam.... ang jatuh katil eh....."
'tak aih.... sambil senyum sumbing'
"ingat tak nampak ka...punya la kuat bunyi"
'orang tgk mak tak jaga pu'
"saja ja tgk ang jatuh pastu tido lah balik buat pa nak bangun lak"
'huhuhu mencebik muka and memuncung kan bibir'
"makusu toknek adik mummy suma pakat2 gelak kan aku...
'aku blushing dah sambil tersengih2...'
"mcm na la ang leh jatuh sedangkan bantak susun kiri kanan"
'sengeh2 jer sambil jeling2'

bedebukkkkkkkkkkkkkkk.........adeh macam nangka busuk da aku jatuh katil... terpaksa ler aku terima hakikat bahawa mummy telah mengkantoi kan aku and telah mengkabar kan ke seluruh pelosok isi rumah tentang kejadian aku jatuh semalam..... mummy nih sajer je tau nak jatuh kan air muka aku.... aku ingat dapat ler aku saorok kan kejadian tersebut and menjadi rahsia aku sorang jer tapi nampak gaya nyer tidak kesampaian...huhuhu

bedebukkkkkkkkkkkkkkkk.....adeh la........kuat ker kalo aku jatuh katil dengan kepala lutut yg mendarat dahulu......heheheheh
*****galak bebeno aku menghupdate
***hurm aku spechlesss
**nak tau napa
*aku dah taip panjang2 berjela n3 nih pastu bila pos jer hilang yg ada save takat dialog jer ceh cait cisss bedebah lu tenet...penat tau aku taip ko tak save naper ahhhhhhhhhhhhhh geram aku ngan ko nih.... nex month tanak bayar bill ah
p/s: aku sabut mcm kelam kabut....huhuhu... mask tak cari gi tak beli gi...aku nak gi party mask kat pangko saper nak ikut..jommmmm tapi dgn syarat ko kena tulun aku cari mas ala mcm zorro tuh....hehehhehe

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

9 Response to "plepekkkk....adeh!!!"

  1. mamai says:
    11/6/09, 12:06 AM

    pakcik sampai la nie tido atas toto walau ada katil macam tak best ajer katil dan yang pasti tak puas tido

  2. mier@merr says:
    11/6/09, 12:49 AM

    da lama xtido ats toto... klu tido kt bwh pn ats tilam...

    btahun aku tido ats katil..xpenah lk jatuh...ihik..~

    sori sayu...aku nk gelak...hahaha...
    gedebukkkkkkk....

  3. acap says:
    11/6/09, 12:54 AM

    romentik nye korgg..
    waaaaahhh

  4. Aku Beskot™ says:
    11/6/09, 1:53 AM

    adeh la ko ni sayu..
    gelojoh bebeno..
    ilek sket..
    br sehari ak x dtg sini ko da haru biru..
    cane la kalo ak x dtg sminggu..
    mau meroyan ko nnti..
    kekekeh..
    ko xde wt slh pon.nk mntak maaf pe nye??



    ak pon tdo atas toto..
    jatoh kalil ni da byk kali kot..
    hoho..

  5. told la hejauw says:
    11/6/09, 2:30 AM

    hmmm...ak kalo time raye mest kena tdo luar...kdg2 ats sopa jew..
    bilik parking full..

    p/s: tdo rmi2 meriah..hehehhe

  6. ber_uwang says:
    11/6/09, 8:03 AM

    he he he pak cik lum dapat bayangkan sayu dan beskot tido atas katil..bangun sok pagi dua dua lepak bawah ... katil kosong.. ahaks

    jangan marah....

  7. sayu=pilu says:
    11/6/09, 9:03 AM

    mamai: betul 2 pokcik sokong 100%..
    tido atas tot freedom..golek2 lah mana2 pun still selamat

    mier@merr: cuba lah weh..bes wooo..
    cis ko gelak kan aku yer...kahkahkahkah gelak la coz aku pun gelak kan diri sendri gak huhu

    acap: romantik?? saper weh??

    beskot: tuh lah ko jgn tgal kan aku weh...ayat tak leh blah...hehehe..mana da gelojoh weh..ko nih jatuh saham aku tau...sama ler kita

    told la hejauw: yer betul tuh aku time kecik2 pernah gak tp da beso nih tak weh kang terselak2 lak..ngeeee

    beruwang: adeh pokcik kuat nyer bayangan nih.. ye tak yer gak erkkkk hahahahah..

    dah2 jgn bayang kan........

  8. caluk@cencaluk says:
    11/6/09, 10:27 AM

    kau kena tido katil mcm kat spital tu, ade guard kiri kanan he he

  9. sayu=pilu says:
    11/6/09, 10:39 AM

    ko caluk...katil tuh pun ader tapi tak berkesan weh...

    time duk asrama dulu pun aku dok katil atas berpalang then jga pepg tgk2 kaki dah berjuntai kat bawah weh...nasib tersepit celah2 tuh..hhehehehe