kalo tak suka cakap jer la


salam suma.....

-hurm aku tengah confius nih weh-
-penuh tanda tanya-
-penuh persoalan-
-aku perlu kan pertolongan dari ko suma-
-aku perlukan jawapan-
-tolong bantu aku-
-hukhukhukhuk-
.....................
aku akan bg tanda tanya aka soklan nih kat ko
then ko bg lah pendapat kat ruangan komen k
alkisah nya mcm nih
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
nie kisah couple k
cala merah laki
cala hijo ppuan
,,,,,,,,,
napa lama tak cal..dah dekat 1mgu dah pun
bila ny cal b xangkat bla ny msg pun b xangkat
napa nih
tutututututt
tadak apa la saja jer..majuk nak ajar ny sikit suka sgt melenting
hhurm tak rindu ker
rindu gak
dah tu napa tak cal tak msg pun
sajer..tahan diri sikit
hurm nak tanya sesuatu bleh
apa dia tanya ler
kalo ny tak der b bleh hidup ka tanpa ny
bleh jer...napa lak bila ny tak der b tak leh hidup...
hidup jer la mcm biasa tak nak ikut sekali(mati mayb)
tak per lah dah ckp cmtu
(dlm hati menangis sedih giler..sedih org kita syg ckp cam gini)
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
kalo ko lah denga jawapan mcm nih apa yg ko rasa
sebab aku rasa mcm laki tuh takde perasaan jer weh kat ppuan tuh
berhari2 leh di biar kan jer mcm tuh
..............
apa lak kata and pandangan korang suma

***crite benar tp bukan aku..nih olahan semula
***kwn kwn kwn kpada kwn aku yang punya crite

p/s: hehehehhehe aku tgh siap kan maskrider aku nih adeh...uwaaaaaaaaaaaa




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

17 Response to "kalo tak suka cakap jer la"

  1. ::[si putihpurple]:: says:
    11/17/09, 9:50 PM

    ohoohoiii..

    agk xpunya prasaan jgk la mnusia itu..ohh~ suke hati je jwp cmtu..sian pompuan tu..klau xsuke ckp je la..mmg ianyer saket tu mngtahui dye xsyg kite tp xyah la buat2 suke pdhal xsuke pon..biar lame2 nnt lg saket..
    aku xtau la weh..
    ko tggu je la nasehat dr pakar saket puan..kikiki~

    lme giler ko wt maskrider ko kn..cpt2 ler tempek kt cni..

  2. Razman says:
    11/17/09, 10:01 PM

    aku rasa baek ajk ppn tu kapel ngan aku..setel..

  3. sayu=pilu says:
    11/17/09, 10:02 PM

    putih:
    tau takper weh.. aku yg denga nih pun sakit hati bagai di robek2 jer... ntah ler dorang pun dah takder khaba berita kot aku pun tak dpt gi berita nih...

  4. sayu=pilu says:
    11/17/09, 10:04 PM

    razman:
    arh ko nak erk..erk aku kena pk beribu2 kali lu weh... ko kan gay merana lak aku kasi kwn kwn kwn aku punya kawan kapel ngn ko..agagagaga...

    ko nak erk..betul nih

  5. told la hejauw says:
    11/17/09, 10:12 PM

    oh ganti nme itu membuatkn beta tingt kesah2 dlu kala...hahaha

    p/s: meh bwk ak jupe kaler merah tu...ak seligi pale dier..jwpn xikot skema..hampeh.. hoho emo sudey..

  6. joegrimjow says:
    11/17/09, 10:13 PM

    ni belom masuk alam ku cite da jd camni
    bek xyah la kot

  7. mamai says:
    11/17/09, 11:31 PM

    tapi yang lelaki tu cakap betul apa kalau dah tak ada ny hidup mesti diteruskan....tapi kalau dia cakap b tak boelh hidup tanpa ny...itu tanda-tanda kamu mesti belah cepat dari dia sebelum kecewa

  8. ber_uwang says:
    11/17/09, 11:46 PM

    lelaki tu cakap jujur..

  9. arque says:
    11/18/09, 12:16 AM

    kau si hijau?? xP

  10. Fatt Chin Choy says:
    11/18/09, 12:40 AM

    hati lelaki tu ada kat lain kottttt

  11. sayu=pilu says:
    11/18/09, 12:46 AM

    told la hejauw:
    ampun kan patik..patik tak sengaja.ekekeek
    tuh arh pasal weh.. ntah ler

    jeogrimjow:
    apa yg tak yah weh.. alam ku tu mende

    mamai:
    erk napa mcm tu lak..erk kurang faham di situ

    beruwang:
    jujur ke cam tu

    arque:
    oh tdak mana ko tau..erk tak arh kwn aku nya kwn

    ah fatt:
    kat mana weh..ko ker??erk

  12. imHepPie says:
    11/18/09, 12:46 AM

    laki kdg2 syg x tunjuk pon

  13. Noorlaila Mohamed Nor says:
    11/18/09, 2:17 AM

    rindu tapi tak contact
    macam tak rindu ja

  14. miNt says:
    11/18/09, 7:29 AM

    situasi yang dinyatakan macam situasi ak dulu.

    ak dah tggl mamat tu sb ak rasa buang masa&menyakit hati.

    tp kalau dia jawab cmtu,
    ak akan jawab balik, "bagus a ko.cani lah bakal laki ak.kental, kuat & gagah!"

  15. abe long says:
    11/18/09, 8:26 AM

    heheheh cian pompuan tu..
    tp
    cube korang bace baris ni elok2...

    tadak apa la saja jer..majuk nak ajar ny sikit suka sgt melenting

    see...

    pening pale dowhh kalo suke sgt melenting...bukan aku nk sokong si laki tu..but aku mgkin akan wat care die gak kot..
    tp aku xsampai ati nk wat camtu...
    hehehehe

  16. Primadona69 says:
    11/18/09, 10:40 AM

    ala...
    btol gak ckp pakwe tu..
    xkan bl awek dia mati..
    dia nak mati sekali?
    cube tgok skrg ni..
    klu satu pasangan tu perlu mati bersama2..
    kenapa ada status "janda" dan "duda"?
    btol x??
    maksudnye disini..
    klu awek tu nak teruskan..
    dia kena ar terima baik buruk pakwe dia tu..
    tp klu awek tu rs pakwe dia..
    dah x syg dia lg...
    baik blah aje..
    x payah nak pikir..
    mcm pikir masalah negara...


    p/s:jari aku terkehel menaip komen kat entry ko ni..;p

  17. caluk@cencaluk says:
    11/18/09, 12:35 PM

    separuh lelaki nie ade ego, so dia x kan luahkan perasaan tu, tp dlm hati syg dan rindu he he