holiday..jum jum jum

salam suma....


tika korang baca n3 nih aku berada di pangkor... hureeyyyyyyyyyyyyy dapat bercuti tapi tak macam ngan bercuti coz aku kena involve mcm2 aktiviti weh.... 10sen gak arh aku rasa sebab nih bukan nyer nama bercuti... adeh ler nak kena men game outdoor and indoor xtvty lak... nih yg aku lemah nih... fenin2 betul lah...(korang ada yg dah sampai genting kan gathering yg bes2 sangat tuh aku tak dpt nak join coz of this)


bapak banyak giler game yg nak kena men... kalu setakat sukaneka tuh ok gi aku rasa tapi kalo nak kena berkayak men2 ngan ayaq nih yg susah sikit nih... aku tak pandai berenang and berkayak pun tak pernah gi dalam seumo hidup aku weh...


tapi apa yang penting aku teruja sesangat2 nyer weh ngan percutian nih... wa tak saba beb nak ke pulau dah lama wa tak gi pulau men2 air nih...ahahhha...

**doa kan aku selamat kembali yer huhu takut arh

p/s: jum bercuti suma...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

12 Response to "holiday..jum jum jum"

  1. imHepPie says:
    11/19/09, 6:33 PM

    aku berkayak x penah lepas ke blakang adela

  2. GhOsToNe says:
    11/19/09, 6:50 PM

    besh2!!!

  3. seroja jingga says:
    11/19/09, 7:16 PM

    wah! holiday ye.
    enjoy urself ok!
    bila lah agknye akak nak g holiday ni..

  4. jalak lenteng says:
    11/19/09, 7:25 PM

    weh sayu..asal tak ajak g becuti nih..jage2 nak bekayak tuh..ade jerung tgh lapar..dah arr ujan nih..agagagag

  5. mier@merr says:
    11/19/09, 7:45 PM

    eh...genting bkn bln 12 ke?

  6. sI tEDI says:
    11/19/09, 8:51 PM

    ole-ole!!

  7. {lumut} says:
    11/19/09, 9:12 PM

    oii!!!
    lumut jeles kotttttttt!!!!

    hehe....

  8. mamai says:
    11/19/09, 9:46 PM

    balikdari pangkor sila update entry sekali dengan gambar pakcik nak tengok pastu nak pei sana cuti nie

  9. rizputra7 says:
    11/19/09, 10:17 PM

    best2..pangkor kamu stay kat hotel mana??aku baru jer pulang dari pangkor kat hotel faez....kalu tak boleh jumpa kamu..

  10. Rara says:
    11/20/09, 12:04 AM

    alahai..beshnye oliday..jeles! jeles! :D

  11. ber_uwang says:
    11/20/09, 12:24 AM

    jgn lupa ambik gambo pakai bikini tau... ahaks

  12. sayu=pilu says:
    11/22/09, 10:18 PM

    imheppie:
    hihihihi


    ghostone:
    bes weh memang bes siyes ckp


    kakjingga:
    bes2 memang bes kak...jum arh kita gi len kali


    jalak:
    hehehe len kali kita gi sesama yer menmen... mulut ko siot tol nasib tadak apa2...heheheh


    mier@merr:
    ahahaha.. betul2 weh aku pun baru tingat jer and baru pasan...agagagag


    si tedi:
    ikan bilis sekor buat kamo..hahahha


    lumut:
    weh jgn arh jeles..heheheh


    mamai:
    insya Allah pic akn menyusul lepas photographer kasi suma pic tuh...hehehehe

    gi arh pokcik bes tak rugi pun


    rizputra7:
    yeker... ala napa baru cakap sekarang... aku rasa hotel yg same kot weh..


    rara:
    hihihi bes doh..


    beruwang:
    ahahahah...boleh2 nanti sayu pos pic bikini okes