12.00 AM = 01.01.2010

SALAM SMUA......

huhuhhuuhu aku sambut tahun baru dalam mimpi siot tol la..... ngantuk sangat semalam lepas balik keja isi perut yg berkeroncong.... pastu godek tenet itu ini.... godek mukabuku ini itu.... pastu mata mcm berpinar2 jer.... aku tgk jam awal gi baru kul 11 membongkang jap nak kasi ilang ngantuk... jam aku kunci kul 6pg rupa nya bukan kul 1150mlm.... hoho pandai nya aku kan mata berpusing adeh la..... las2 pagi tadi bgun2 tgk2 ada msg dr uncle... wish me hapy new year.... adeh la mummy pun sama2 terbongkang semalam depan tb.... hhuhuhuhuhu smua tak sedar..... rugi tak dpt tengok duit meletup terbakar semalam mesti berjuta2 kan..... kebaaabboooommmmm
-------------------------------
tinggal kan dengan itu semua nak ucap kan selamat dtg 2010 and selamat tinggal 2009....... aku harap 2010 nih akan beri kan aku sesuatu yang istimewa..... 2009 byk bg duka di awal2 cerita but di akhir cerita aku di anugerah kan kegembiraan bertemu teman sahabat kawan di alam maya..... ohh indah nya perhubungan itu cuma blum dapat ku ketemu ko smua.....

harap nya jalan cerita aku dalam 2010 ini akan penuh dengan kegembiraan and keceriaan...... kedukaan perlu sebagai penyeri kekuatan pendorong semangat erkkk betul ka cam nih.... ahahahhhaahah ntah la mcm dah bengaong skit..... idea tuk menulis n3 pun dah semakin kekurangan sejak2 aku lemah tenaga zahir + batin.... ohohohoh

k la nak stop nanti2 lak hupdate n3 okkeh.... nak gi cari idea hehehhe

====================

SELAMAT TAHUN BARU 2010
SORY SAPA2 YANG AKU TAK WISH TUH HUHUHU
-----------------------
PADA UNCLE BER_UWANG HEI-P BESDAY SMOGA PANJANG UMO MURAH REZKI HARAP DAPAT JUMPA UNCLE SATU HARI NANTI BERSAMA2 NGAN AUNTY HEHEHEHHEHE

P/S: ntah lah mcm serabut jer rasa..... mana smua orang hilang erkk....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

9 Response to "12.00 AM = 01.01.2010"

  1. GhOsToNe says:
    1/1/10, 11:03 AM

    slmt tahun baru!

  2. abe long says:
    1/1/10, 11:12 AM

    br br br

  3. jalak lenteng says:
    1/1/10, 11:16 AM

    wakaka..hepi new year sayu..

    semoga panjang umur dan murah rezeki..

  4. ::[si putihpurple]:: says:
    1/1/10, 12:05 PM

    time pkul 12 smlm aku lupe new year..tgh best tido..tibe2 aku dgar preeet2..upenyer stewardess tiup wisel wish hepi new year..tu pon da terlajak 15mnit xsilap aku..haha..
    pngalaman weh smbut new year lam flight..xde prasaan pape pon..

  5. dude says:
    1/1/10, 12:24 PM

    hehehe..
    takpe.
    takde maknenye pun kalau jaga bro.

  6. sI tEDI says:
    1/1/10, 1:30 PM

    selamat tahun bari sayu!

  7. Boneka tak sakit says:
    1/1/10, 5:53 PM

    selamat tahun baru! ko buat lah comtest cari pasang balik aku serius nak join hahaha : )

  8. rizputra7 says:
    1/1/10, 9:06 PM

    slmt tahun baru!

  9. sayu=pilu says:
    1/1/10, 11:22 PM

    ghostone:
    slamat thn baru buat ko jugak

    abe long:
    slmt tahn baru abe long...jum kawin hehehhe

    jalak:
    hepy new year weh.... thanzz harap2 begitu lah kira nya....hehehhe

    putih:
    hehehhe hepy new year buat ko gak... pengalaman indah tuh weh jarang dapat tuh....

    dude:
    betul tuh tp nak tgk dorang bakar duit byk mana yg habis hehehe

    si tedi:
    slamat thun baru

    boneka tak sakit:
    slamat thn baru..... wakakaakka dah habis arh itu contes tunggu nex contes arh k

    rizputra7:
    slmt thn baru