wa mohon ampun sangat2 wa mungkir janji pada lu orang suma.... minta maap

apa kabar korang suma.... wa penat bangat nih... betul2 penat weh rasa mcm nak tercabut tulang belakang..... back pain make me suffer.... oooohhhhhhhhhh noooooooo...... tak sanggup mcm nih lagi..... betul2 sakit weh wa dah tak tahan sangat nih..... giler weh gila weh.... wa dah tak dapat nak bayang kan lagi.... kalo tetiba tulang wa terpatah amacam weh.... mau wa lumpuh terkedang atas tilam jer..... minta simpang suma2 tuh... siyes tak sanggup tanggung derita and sengsara begitu.... wa tulis n3 nih sekerat2 jer... wa taip 5 6 baris ayat... wa stop wa baring atas toto.... then wa bangun taip 5 6 baris wa tido smula.... wa laku kan ulang kali.... sampai habis n3 mungkin..... adeh la..... baru 2 minggu keja dah mcm nih.... agak2 mampu tak wa bertahan slama 6bulan.... uwaaaaaaaa wa dah tak sanggup weh.....

balik keja tadi pun wa redah hujan.... basah kuyup wa atas moto.... mata2 liar pun sibuk jer mereling tubuh wa yg basah lencun tuh.... nasib wa cover ngan sweater..... baju hujan wa lupa bawa.... adeh la... wa tunggang moto slow2 takut beb jalan licin... wa bukan teror sangat nak bawa moto nih.... risau gak kalo terbabas... nasib bek la wa pikir kan orang tersayang... akhirnya wa sampai rumah dgn selamat........

then dlm keadaan wa mcm nih..... wa masih tak dapat tunai kan janji wa sama lu orang suma.... bahawasanya wa tak dpt nak pos n3 baru pasal moto wa yang wa cakap dr kemarin semalam lagi.... sory sgt2.... dlm kekalutan wa terlupa nak snap pic moto superb wa.... huhuhuhu.... sory sangat2.... wa memang terlupa and penyakit gabra wa akan kembali bila wa dlm keadaan gemuruh....

kebetulan wa ada banyak masalah sekarang nih.... nanti wa cite kat lu orang suma... tuh pun kalo ada yang nak denga and baca lah kan... tapi kalo lu org suma tak suka pun wa kisah apa wa tulis apa yg wa nak... lagi pun wa tulis kat blog wa bukan blog orang lain.....heheheh cakap gaya sombong bongkak takabur jer kan.... huhuhu wa gurau2 jer.... kkk wa nak gi tido sok ada intebiu lak... doa kan wa berjaya wokkeh..... wa betul2 nak tuka keja nih.... susah2 wa keja ngan lu orang jer arh.... sapa nak maid cal wa wokkeh.....gaji nanti kita bincang len...... daaaaaaaaaa

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

5 Response to "wa mohon ampun sangat2 wa mungkir janji pada lu orang suma.... minta maap"

  1. beautiful_rose says:
    1/8/10, 11:29 PM

    ko rehat la dulu..
    da ok nanti ko blogging la balik ehh..selamt tido!!!!

  2. beautiful_rose says:
    1/8/10, 11:29 PM

    heheheh aku pasti aku adelh fst kali nieh! yeeehaa!!!!!!! =p

  3. hans says:
    1/9/10, 1:49 AM

    rehat2
    jgn stress kan diri sendiri
    aku pun dah mula sesuaikan diri dgn environment baru nih

  4. mamai says:
    1/9/10, 2:48 AM

    slow-slow ada masa baru tunaikan janji

  5. sayu=pilu says:
    1/9/10, 1:46 PM

    beautiful_rose:
    thanzzz kerana memahami....

    tahniah...


    hans:
    rest... stress woi... wa penat sampai nak guling2....


    mamai:
    thanzzz..... pokcik dah sihat