uwaaaaaaaaaaa aku demam :-( terkezut tgk lumut pakai suar dalam.....wakakkaakka panjang giler tajuk n3 aku kali nih kan.....

salam suma....
korang sihat tak weh...aku demam weh uwaaaaaaaaa.... hidung rasa tersumbat jer nih huhuhuuu nak karang n3 panjang2 pun susah weh..... tak tau mcm na nak buat nih....uwaaaaaaaaa sakit nya otak aku nih....... rasa nya byk yg aku nak hupdate tapi dlm keadaan sesema mcm nih apa yg mampu otak aku berfikir adalah tido tenang rehat.... hheehehehehehhehe tapi aku rasa mcm nak hupdate tapi aku rasa mcm tak nak hupdate.....
ye haaaaaaaaa aku rasa tak mampu bertahan stamina ku begitu lembap lembik sungguh arh.....

-----------------------------
aku tak sempat nak buat karangan cikgu nur... karangan tentang taska raski nursery pun aku tak sempat nak karang lagi.... blog nih pun masih dalam pengubahsuaian weh....huhuuhuhu....... apa yg perlu aku buat sekarang berhenti blogging or stop sekejap then sambung smula.... kalo stop trus syg woiiii kawan2 sahabat2 teman2 suma... hubungan indah nih kalo di biar kan putus sayang skali...
---------------
terbaca n3 lumut pasal suar dalam tuh buat aku teringat yg aku pun pernah ada kisah suar dlm gak... dr stat n3 suar dlm lumut kuar lagi aku nak buat kisah aku and suar dalam tapi aku malu.... lumut ko nak denga tak kekretifan aku lak dlm hal suar dalam nih...wakakakkaaka..... kalo nak pujuk rayu lah aku tuk buat n3 kisah suar dalam tuh...wakakkaakak.....
-----------
wa hupdate dr pagi tadi kul 740mlm sampai la sekarang kul 10 masih blum dapat di pos kan lagi..... ahahhahahhaahha memang dahsyat cite yg wa karang... sial hidung wa sumbat nafas ikut mulut memang tak selesa betul la.... hampreh betul la..... malam wa nak tido cmna erk.... huhuhuhuhu benci arh sesema nih..... tekak wa perit arh nak chiow lu.... minum air then makan ubat then tido.....

daaaaa
tgk lah kanak2 nih

cute kan dorang2 nih suma.... umo 3 & 4 tahun
nih buat aku terasa nak ada anak baby awal2 nih...ahkzzzzzzz
sedikit gedik + gatal di situ even hidung sumbat and tekak sakit.....
yehaaaaaaaaaaaaaa


p/s: jgn lupa pujuk aku suh cite kisah suar dalam.... aahahhahahaahaa

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

10 Response to "uwaaaaaaaaaaa aku demam :-( terkezut tgk lumut pakai suar dalam.....wakakkaakka panjang giler tajuk n3 aku kali nih kan....."

  1. mamai says:
    1/14/10, 12:37 AM

    kanak kanak ribena sedang seronok belajar dan bermain sekarang ini...jgn ajar mereka salah pakai spenda yer

  2. Boneka tak sakit says:
    1/14/10, 2:35 AM

    ko kerja apa..?? eh aku pown suka bdk2! nak jadi ayah, mcm xlayak sgt2 skrang nie syg, aku camnie.. sebab ye aku serious nak berumah tangga..

    :P haha.. seerius yer i~

  3. told la hejauw says:
    1/14/10, 3:55 AM

    xpe2..ak doa ko cpt kawen hahhaha

  4. ::[si putihpurple]:: says:
    1/14/10, 6:39 AM

    budus lu boneka...agagaga~


    weh..comel ok bdak2 tuh..aku pon nk duk kusi ngn meja kcik cmtu gak!!
    haha~

    weh moge ko cpt smbuh!!

  5. {lumut} says:
    1/14/10, 7:32 AM

    weh bek ko cter..haha

  6. [z@ck] says:
    1/14/10, 8:42 AM

    get well soon..
    =)

  7. acap says:
    1/14/10, 11:19 AM

    ala kesian kau...
    dah mamam ubat belom?
    hahaha

  8. sayu=pilu says:
    1/15/10, 8:46 AM

    mamai:
    ahahahhahah tergelak baca komen pokcik....hehehe tak itu cigu lumut jer yg ajar...heheehh

    boneka tak sakit:
    cigu taska taski nursery.........hehehheheh 3 in 1
    jom kawen wakakakak

    told la hejauw:
    hehhehe trimas2...

    putih:
    ahahahah napa weh ko jeles ark...heheehheh... nanti ko dtg aku bawa ko duk situ sekali k...hih

    lumut:
    ko nak tau erk...okeh nanti yer syg...ahahaha

    zack:
    thanzzzz

    acap:
    dah makan dah....thanzzzz

  9. arryani says:
    1/15/10, 9:25 AM

    kah3...

    korang memacam semua..

    Nak terjelir mata baca komen korang..

  10. sayu=pilu says:
    1/15/10, 9:44 AM

    arryani:
    gelak jer kak heheehhehehe

    erk mcm na eh terjelir mata terjelir lidah tau la sayu....weeeeeeeeeee