khas buat yang sudi membantu aku

dah lama dah aku tangguh kan n3 nih
so aku rasa dah tiba masanya aku kuar kan n3 nih
first aku nak ucap kan trima kasih pada sorang blogger nih
beliau sudi tolong aku yang serba serbi kekurangan idea nih
dah tuh plak baru nak celik it yang dahulu nya aku tak minat sikit pun
tapi sejak dah berjinak2 dgn dunia blog nih
aku rasa mcm kerugian lak coz tak amek pot langsung pasal it nih
bila lappy jam nak buat camna nak format pun asik kena anto kedai jer
kalo suma aku bleh blaja bleh buat sendiri kan senang mudah
jimat lah jugak coz sara hidup aku nih heheheh
------------------------------------------------------------------------------
okeh2 berbalik pada trima kasih aku pada sorang blogger nih
yang sudi tolong aku mencantik kan mentacap kan blog aku yg dulu nya mcm nih

 
2colum ajer dulu nya


nak letak musik video bagai dah jadi semak


dgn bunga2 lilit tuh buat blog aku nampak lagi berserabut weh
orang nak baca tulisan tuh pun nyampah
=========
tapi kini dah bertukar wajah dgn pertolongan dari sorang blogger nih maka nya jadi lah cenggini plak


nampak cantik kan heheeheh masuk bakul tergolek sendiri

 
 tengok tersusun kemas skit even tepi tuh aku macam ada gi nak tambah 
tapi takut lak nampak semak aku biar kan dulu
---------------
blogger nih arh yang tolong aku calukcencaluk.... tak sangka ada gak yg sudi hulurkan bantuan ketika aku memerlukan hehehhhe len kali aku minta tolong lagi yer... sory weh lambat nak say thanz kat ko dlm blog dalam email dah byk kali kan hehehe tapi apa2 pun trimas byk2 weh kerana ko tolong aku hehehehhe
ramai yang puji blog nih cantik hehehhehhe trimas kasus sekali lagi yer mr.caluk

p/s: aku makan ubat batuk nak tido jap eh bangun nanti bleh sambung citer lain plak hehehehhe tapi aku rasa tak puas lagi memblogkan diri aku nih... weh demam aku melanda sekali lagi bagai kan serangan nombor 2 bagi diri aku

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

4 Response to "khas buat yang sudi membantu aku"

  1. oranglidi says:
    1/30/10, 4:55 PM

    huhu... pndai nye si cncaluk tu

  2. ::[si putihpurple]:: says:
    1/30/10, 5:27 PM

    cencaluk tulun baiki belog aku skali..hahaha:D

  3. beautiful_rose says:
    1/30/10, 9:00 PM

    biar simple..y pentg kemas dn senang nk bce,,,,,

  4. caluk@cencaluk says:
    1/31/10, 2:22 AM

    tolong kawan2 aje, tu pun kalau aku x busy ler. aku pun masih belajar gak godek2 blog.

    siputihpurple, blog kau tu kan dah cantik, nak tukar jadi katak purple ke he he