na...na...ma....nama.... saaa.....yaaaa...... sssssss

................................


mengapa ada dusta
andai itu menyakit kan
mengapa ada tawa
andai itu buat aku tersedu sedan

.....................................
seribu sukar ku temui
satu senang ku ingati
dua bikin hati berbelah bagi
tiga bikin hati ku tak bertepi
empat buat aku rasa nak pergi
lima buat aku termimpi2

..........................................

ntah apa lah yg aku mepek nih.... mood tak der lah tapi kan aku
aku tgh gabra nak hadiri intebiu nih.....
nak rempit
sdn bhd
sorg2 diri
huhuhuu
tajut lor
jauh gak tempat tuh
Ya ALLAH tolong lah hamba mu ini
beri kan ku ketengan amin
doa kan aku berjaya huhuhu


***sory komen2 yg sebelum nih tak sempat nak reply lagi tunggu yer



p/s: kalo tgh intebiu aku minta izin kuar jap g toilet  then masuk balik bleh tak.....huhh aku tgh batuk berkahak nih....huhuhuhhu tak kan dah batuk kuar kahak nak telan balik ewwwwww geli nak mampus siot mau muntah aku.... huuhhuhu

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

9 Response to "na...na...ma....nama.... saaa.....yaaaa...... sssssss"

  1. caluk@cencaluk says:
    1/20/10, 9:44 AM

    interview guna sign language he he --> good luck

  2. jalak lenteng says:
    1/20/10, 10:55 AM

    inteview lagik..rempit jgn tak rempit..di mana ada kemaluan..di situ ade highway..agagagaga..

  3. acap says:
    1/20/10, 11:33 AM

    gudluck!haha

  4. mamai says:
    1/20/10, 12:20 PM

    boleh saja asal minta kebenaran tapi sebaiknya inform mereka yang kamu tidak sihat

  5. GhOsToNe says:
    1/20/10, 12:54 PM

    moga brjaya interview...

  6. ::[si putihpurple]:: says:
    1/20/10, 2:11 PM

    rase nk hempok je jalak tuh!!haha:D

    weh!!all the best sayu!!jgn pilu2!!
    yakin boleh!! ooyeaayhhh~~

  7. oranglidi says:
    1/20/10, 5:10 PM

    smuga berjaya!

    kalau dpt nnt belanja.

  8. sayu=pilu says:
    1/20/10, 6:10 PM

    caluk:
    ahahaha... memang wa guna jari jer cakap tadi tuh...hehehhe
    trimas kasis

    jalak:
    mencari yg sesuai weh...hehehe.... aku merempt sakan weh.... jum blanja aku tgk adnan sempit...hehehe


    acap:
    terima kasih


    mamai:
    thanz atas informatn tuh...


    ghostone:
    tima kasis


    putih:
    ahhaahha ko tlg hempuk kuat2 k...aku kekurangan tenaga nih...

    trimas kasus weh si putihpurple....hepi walau dlm nih sakit...


    oranglidi:
    trimas kasus.... okeh wa tak kan mungkir janji dgn lu....

  9. Kapten Luffy says:
    1/20/10, 10:41 PM

    camana hasilnya?