kembali menagih

bila kau hilang kan diri
kau cakap kau terpaksa pergi tinggal kan aku sendiri
tapi kini kau hadir kembali menagih kasih dari diri ku ini
kerana kau tahu hati ku tak kan sanggup mengasari diri mu
tapi apa kan daya telah tiada jiwa ku rasa itu buat mu
rasa tawar jer hati ku buat kamu lagi...
maafkan aku kekasih yang dulu




manis ku...
jika kau terasu hembusan bayu di pipi mu
di saat itu lah aku merindui mu
jika kau teringat daku d malam syahdu
d saat itu lah aku menyebut nama mu
- memang tak di nafi kan kau sentiasa di hati bullet damnit siamang lahabau betul arh feeling nih -



p/s: kenapa mesti menagih kasih kembali setelah hati ku kau calari..... malam nih aku nak godek tenet sampai lebam biji mata.... jom chatg ngan aku.....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

21 Response to "kembali menagih"

  1. oranglidi says:
    12/9/09, 10:07 PM

    wahhaha

  2. oranglidi says:
    12/9/09, 10:09 PM

    first ke? gmbira.

    macam penah dengar cite mcm ni. huh.

    menagih sampai menangih.

    godek tenet sampai lebam bahu.

    lu ajak sape chating?

  3. jalak lenteng says:
    12/9/09, 10:20 PM

    sedih nye sayu..

    kalu betul ngko rindu..kalu betul die rindu..


    jgn difikirkan duka ok..


    layan lagu ramlah ram jom..hehehe..

  4. ezzati says:
    12/9/09, 10:26 PM

    cr org lain..siyes..

  5. beautiful_rose says:
    12/9/09, 10:41 PM

    base lah tuh...aku pon rse keadaan y sme gak.tah la dorg nieh pelek kdg2.dah buang kite lepas tuh tbe2 die cari balik.tak tau utk pe...

  6. sayu=pilu says:
    12/9/09, 11:17 PM

    oranglidi:
    ewah2...lu gelak besa nampak..heheheh

    tahniah lu 1st...

    lu penah dengar di mana ya...hehehhe

    lu tolong supply tisu tuk wa k

    lu tolong spare yokoyoko sebelah k

    ajak lu and saper2 yang mau chating ngan wa on jer...hehehhe



    jalak:
    huhuhu tau tak per jalak....sedih + sadis nih weh...ko tolong nyanyi kan kat aku satu lagu jalak...heheh


    ezzati:
    itu kah yg terbaik...siyes aku pening huhuhu


    beautiful_rose:
    betul tuh aku pun musykil weh....dah tak nak buang trus jgn patah2 balik kutip semula....haprak lo

  7. oranglidi says:
    12/10/09, 12:23 AM

    hehhehe.. wa nk chat tapi tenet prob.. lgpun ade org tgh tunggu turn . hhehe..

  8. sayu=pilu says:
    12/10/09, 1:34 AM

    oranglidi:
    hehehehhe tak pa wa chat ngan hati n perasaan jer malam nih....esok lusa chat ngan misi kat spital lak....huhhuhuhu

  9. imHepPie says:
    12/10/09, 1:57 AM

    adess jgn sedey2...idop mesti mau epi okess

  10. miSs s!v says:
    12/10/09, 5:27 AM

    kak.
    aku pon rase. die blah lepas tinggalkan luka.
    waddahek!
    die pujuk.
    aku rindu. tp otak aku menidakkan.
    aku da malas nak layan.
    hehehe

  11. i'msosupernotcool says:
    12/10/09, 7:15 AM

    sampai lebam??
    macam mane??

  12. ber_uwang says:
    12/10/09, 8:00 AM

    eleh dia bukan handsome sangat pon...

  13. sayu=pilu says:
    12/10/09, 9:00 AM

    imheppie:
    hehehehhe warna kehidupan akan kureng kalo hepi jer dik....heheheh

    miss siv:
    ye betul tuh...napa mesti mcm tuh.... wah the food la dik heheheh

    i'msosipernotcool:
    sampai lebam jgn tido taruk celak senag saja....heheheh

    beruwang:
    heheheh nujum pak belalang ker nih.....

  14. Razman says:
    12/10/09, 1:02 PM

    bila ko wat entri sedih, tb2 aku rasa simpati n rasa nak lempang..tdk tahu mengapa..

  15. oranglidi says:
    12/10/09, 2:55 PM

    Lu masuk ospital?

  16. mamai says:
    12/10/09, 5:04 PM

    kalau ada YM boleh YM pakcik kat sini mamai72@yahoo.com

  17. acap says:
    12/10/09, 9:22 PM

    bila rndu ku sebut namamu..
    auww..
    syahdu!

  18. joegrimjow says:
    12/10/09, 10:51 PM

    pluang kedua
    ada yg boleh
    ada yg xpatut
    istiharah la

  19. sayu=pilu says:
    12/11/09, 1:16 AM

    razman:
    aku kah yg bersalah...ko pun dah berjangkit dgn lumut ker...baru jumpa kemarin...hehehehe

    oranglidi:
    ya wa nak masuk ospital jaga orang sakit...hehehe

    mamai:
    ok beres pokcik...

    acap:
    cis ko buat sepoi tul lo...hehehe

    jeogrimjow:
    huhuhu ku takut hadapi kenyataan...auwwwwhh

  20. oranglidi says:
    12/11/09, 1:51 AM

    nurse ke dokter ni? heehehe

  21. sayu=pilu says:
    12/11/09, 10:29 AM

    oranglidi:
    hahah doktor jauh sekali tapi nurse memang impian wa dr form 5 gi tapi tak kesampaian...