dari mula sampai akhir

dah 2 hari tak menulis.... heheheheh....sedang mengurang kan kebisingan mummy nih....heheh...hari nih kuar gi pekan ronda2 cari salon aku di paksa tuk gunting rambut yg dah panjang nih...huhuhuhu suma bising2 cakap aku dah rupa maklangpir jer.....muahahahhaa demi mengurang kan kebisingan suma yg sedang menjadi designer aku juru makeup aku pendandan aku segala2 nya lah yg berkaitan aku... niat dorang semua baik nak kasi aku laku cepat....hehehhe macam2 aku di ajar suh begaya bagai tapi aku memang jenis sempoi...hehehehheeh ikut tempat gak arh aku pun tapi aku suka yg senang and cepat..... stakat nak gi pekan 20minit pakai track n tshirt dah ok bagi aku.....pendapat korang lak bagai mana ya??????
----------------


a b c
itu aku belajar pada awalan

1 2 3
itu aku kira masa mula2

a 2 z
perh pandai + xpres giler aku baca

2 x 5     5x 2
itu aku hafal dalam kepala kacang gila

alif ba ta
aku baca batang (sebut okkeh jgn slah faham) suma tak kena

* macam na nak layan budak2 yg terlebih pandai berkata2 dari ko dan aku
* 1 aku kata 10 yg di balas
* a aku kata z yg di jawab
* adeh temperature aku dah naik nih
* hurm boring giler duk teperap kat rumah nih
*patut kah aku pelangkong dak tuh or aku hire lumut tuk lempang bg pihak aku
*aku dah tak tau nak kata apa....

p/s: aku ada terbaca n3 kat blog seseoarang aku rasa aku lebih kurang sama jer kot bagai yg di kata.... aku pun ada tepk nak buat n3 iras2 begitu berkenaan dgn diri sendiri tapi belum berkesempatan... tika nih jiwa aku masih belum tenang... bila ketenangan hadir akan ku muat kan tentang itu....sekian....skema plak...hohoho

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

17 Response to "dari mula sampai akhir"

  1. oranglidi says:
    12/9/09, 12:29 AM

    wa nak first.

  2. oranglidi says:
    12/9/09, 12:31 AM

    "stakat nak gi pekan 20minit pakai track n tshirt dah ok bagi aku.....pendapat korang lak bagai mana ya??????"

    -wa pegi mane2 pun macam ni pakaiannye.. peduli hape.

    lu hire wa lah, biar wa terajang.

  3. GhOsToNe says:
    12/9/09, 1:16 AM

    rambut pompuan lagieyh elok pnjg lew...

    nmpak cantek!

    my opinion!

  4. imHepPie says:
    12/9/09, 2:48 AM

    aku suka rmbut pnjang..syg mau potong!

  5. miSs s!v says:
    12/9/09, 3:36 AM

    aku pon dulu rambut panjang.
    tak pegi salun pon.
    soh mak aku jek.
    tp dikerat smpai pendek nak mati.
    T___________T

    jom kuar sok!

  6. told la hejauw says:
    12/9/09, 5:01 AM

    ko nk bertenang???gaya cm nk tulis lagu jew kn ko ni...ahah tetiba ja..

  7. beautiful_rose says:
    12/9/09, 7:04 AM

    simple itu best...
    aku x ske nak sarat2 sgt.
    takat g pekan t-shirt dgn suar track okeh pe...huhuh

  8. ::[si putihpurple]:: says:
    12/9/09, 7:18 AM

    aku suke botak!! agagaga..ok tipu!!

    jom pi dating!!jom!!

  9. sayu=pilu says:
    12/9/09, 10:14 AM

    oranglidi:
    lu nak 1st okeh lu dah dapt..wa ucap tahniah...

    lu pun sama mcm gua ker....dah mcm sehati sejiwa jer...heheheh

    wokkeh wa hire lu tapi lu kena sign kontrak lu la...kurang2 pun 3tahun..hehehhe setuju rojer wa


    ghostone:
    tau tak per...aku pk macam ko gak weh itu beza laki and ppuan....


    imheppie:
    aku punya simpan nak kasi sampai punggung tapi tak kesampaian gak di suruh kerat kemarin....huhuhuh sayang giler nak kena tunggu lama lagi lo nak kasi panjang...


    miss siv:
    kalo aku kasi mummy aku mau nya rapat arh rambut aku nih weh...silap2 dah mcm army weh....


    told la hejauw:
    ya aku nak tenang.... ko ada ubat nya tak...tulis lagu ooo itu belum lagi...


    beautiful_rose:
    tau tak per weh aku memang sempoi dari kecik gi....senang nak gerak memana....


    putih:
    hehehe ko suka botak...aku tau tuh...hehehehhe

    aku pun da suggest kat mummy mcm tuh lalu disokong nya....huhuhu mau nangis aku tanggung risiko silap2 botak seumo hidup..... arh tak rela aku beb

  10. mamai says:
    12/9/09, 11:07 AM

    pakai ajer yang sepatutnya jgn tak pakai baju terus sudah la

  11. blueCITY says:
    12/9/09, 11:21 AM

    salam sayu=pilu

    wahhhhhhhh, niat baik tuh. cepat2 wat grooming. hehheeh
    penampilan diri sendiri penting , at least buat kita konfiden. bila kita rasa selesa, kita pun senyum pada semua org. heeeeeee

    selamat ya dik
    jiwa kacau tak apa, itu normal. tapi, cepat2 bangkit
    bina ceria baru
    cari bahagia sendiri
    huuuuuuu

  12. oranglidi says:
    12/9/09, 4:36 PM

    rojer2!!

    sehati berdansa la.

  13. sayu=pilu says:
    12/9/09, 8:59 PM

    mamai:
    betul tuh kata pokcik...setuju sangat..


    bluecity:
    wsalam...
    hahahhaha grooming arh sangat akak...sayu jenis simple jer janji diri sendiri selesa....

    bukan stakat kaco dah sasau nih...hehhehe mencari ketenangan yang hilang

    orangkidi:
    heheheh sehati berdansa...erkkk wa kaki kayu beb...kang wa pijak kaki lu jer then buat malu lu sama wa jer.....huhuhu

  14. oranglidi says:
    12/9/09, 10:10 PM

    kaki bangku laa.. haha.

    wa menari x reti. menunggang basikal boleh la. cis.

  15. sayu=pilu says:
    12/9/09, 11:09 PM

    oranglidi:
    kaki bangku tak reti men bola...kaki kayu tak reti berdansa...hehehehe

    hahahah kalo gitu wa pijak kaki lu lu pijak kaki wa...aiseh.. jom bebasikal ke kuala kangsar......makan mee di kola sepetang...

  16. oranglidi says:
    12/10/09, 12:27 AM

    boleh tahan jugak lu ngarut. haha. xpe2. bagus2.

    la. orang kuale ke?!!! mee udang ade x?


    nanti wa berbasikal dari tronoh ke kuale. sampai2 je wa pijak kaki lu dengan tayar. ok?

  17. sayu=pilu says:
    12/10/09, 1:27 AM

    oranglidi:
    hehehe wa ngarut bila ada yg nyahut heheheh

    wa bukan org kuala lo wa org utara

    heehehhe 1st time denga pijak ngan taya heheheh