otomen sedang bertarung dengan raksasa


malam nih aku nak setle kan blog aku yg dah srabut nih.....
mana ngan label nya ntah apa2 berkecamuk ajer.....
mana ngan folower yg folo aku..
aku nak jengah even dah terlambat..
tp aku hargai suma nya...
cuma aku nih kadang2 pelupa..
apa yang aku nak buat then lain yg aku buat...
sory yer maap suma nya....
malam nih layan blog sampai muntah float plak...
ahahahhaha
---------------
perlu ker aku letak sign under construction
tak yah arh bukan nya teruk sgt aku nak repair skit2 jer plan2 lama2 setle arh....

 p/s: nak tgk tak pic aku gi pangko ritu.... kalo ada yg nak tgk aku muat dlm n3 seterusnya....hehehehehhe

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

8 Response to "otomen sedang bertarung dengan raksasa"

  1. LORD ZARA 札拉 says:
    12/13/09, 9:34 PM

    hehhee~
    aku nak setel dgn abah aku~
    dia bising nak buat blog~
    aku sedang nak sembunyikan blog aku~

  2. jalak lenteng says:
    12/13/09, 9:34 PM

    nape ngn blog ko ni sayu...aku nengok ok jer..pastikan tiada apa2 berlaku..k

    rindu lu sayu..huhuhu

  3. beautiful_rose says:
    12/13/09, 10:23 PM

    hhuhuhuh x per..pelan2 kayuh.
    huhuh nnt letak ahh gmbr ko holiday hr tuh mst best.ak lme giler x g laut......

  4. NuR says:
    12/13/09, 10:43 PM

    semoga selamat upgrade rumah..
    ;)

  5. sI tEDI says:
    12/13/09, 10:43 PM

    wat lek lok!

  6. caluk@cencaluk says:
    12/13/09, 10:53 PM

    salin kulit baru lah hehe

  7. mamai says:
    12/13/09, 11:22 PM

    pakcik nak tunggu gambar kat pangkor

  8. sayu=pilu says:
    12/14/09, 1:30 AM

    lord zara:
    ahahahaah no komen lo...kalo mummy ckp nak buat blog terpaksa aku private blog trus...hehehhe


    jalak:
    aku rasa mcm ada yg tak kena jer...ko rasa ok ker... aku takut gak nk modified silap2 ilang blog mampus....

    ko rindu aku...arhhh bebunga hati hehehehe


    beautiful_rose:
    ko nak tgk yer...nanti aku muat dlm n3 k...hehehhe g lah holiday sekali sekala


    nur:
    tq2 heheheeh


    si tedi:
    trimas2...harap2 takde masalah...


    caluk:
    aku malas nak tuka kulit kang hilang trus mampus...huhuhuh


    mamai:
    ok...akan muncul...tungguuuuuuu