pakai kain singkat nampak yang tersirat

salam suma.....

xoxoxo
=.=.=.=.=.=
aku tengah sibuk mengerah buruh2 aku
membuat preparation tuk famly gathering
hehehehhe
bijak nya aku kan menjadikan diri sebagai amndur lalu menegrah kan tenaga buruh kecil
ahaahahhaahha
---------
aku kepeningan nih blog nih mcm tiada seri jer
mcm na nak buh layout 3colum eh
asal aku nak buat jer dia cakap bad response ke apa ntah
adeh aku pun tak faham and memang aku tak faham pun
ada sapa2 yg bleh bantu aku buat tak
ajar kan cara2 yg sepatut nya
mayb aku tersalah faham dgn cara aku tersendiri
---------------------------
aku tak da idea nak hupdate
mcm beku lak otak nih
jari jemari seolah2 dah penat tuk menari di atas keybod
hehehehhe
------------------
 pada folower aku ada satu n3 buat korang suma aku tengah mendraf nih
menyusun kata agar tiada hati yg terluka terguris dek kata2
maap yer kalo aku memang jarang jengah or tak pernah jengah
tapi dlm hati selalu tertanya2 siapa kah gerangan ko suma
yang bakal aku buat satu n3 special khas buat suma
---------------
kalo aku nk buat bisness ada tak orang yg nak tolong aku
ko suma leh tolong dengan cara membeli barangan nih jer
hehehehhe

p/s: hahahah laptop 3 4 buah tapi modem nya hanya satu maka nya akan ada sesi perebut sapa nak on9 dulu ahahahahaha....makanya sapa cepat dia yg dapat...........

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

10 Response to "pakai kain singkat nampak yang tersirat"

  1. ::[si putihpurple]:: says:
    12/16/09, 1:36 PM

    makanya..



    aku org fes!!


    kekeke~

  2. ::[si putihpurple]:: says:
    12/16/09, 1:37 PM

    sayu...........

    aku rase kehilangan ko r.........

    mne ko pegi ek......

    cpt kmbali pda ku....

    aku rindukan pelukan hangatmu...

    eceh~

    gilo apo?

    lalalala~

  3. mamai says:
    12/16/09, 2:07 PM

    wah ada entry khas untuk follower ker rajinnya kamu nie...

    tak sabar nak tengok gambar famali gathering tu

  4. {lumut} says:
    12/16/09, 2:26 PM

    aku tunggu..

    nak join fmly gath boleh?erk..hehe

  5. ezzati says:
    12/16/09, 4:00 PM

    ada entry khas??cpt2 nk baca..hehe

  6. NuR says:
    12/16/09, 4:25 PM

    sayu
    on 19hb ni tak pasti samada pergi ke tak area sana..
    coz keretaku masih di workshop
    huhuu..agak sedih dan sayu hatiku

    isk...isk...isk...
    sob...sob..sob...

  7. beautiful_rose says:
    12/16/09, 6:54 PM

    ehh ade entry khas ehh..x sbr tgu nak bce ..okay kami sume akn tgu entry ko itu...

    nak wt 3column? aku dlu pnh wt 3colum gak tp skang mls....wlupn kdg2 tingin gak.hahah senang cite,layout y aku gune just tok 2column jerk..3 column x de..wahhh nanges.....

    tp kalo ko nak wt gak de cre..ko ley tgk pd link ini..ade tuto pasl 3column.aku byk blajar mblog dr bro nieh la....try lah tgk =)



    http://maribinablog.blogspot.com/2009/12/menambah-column-baru-pada-template-2.html

  8. jalak lenteng says:
    12/16/09, 8:16 PM

    tu la sayu...aku rase len arr..hang cam ade prob jer..ceh..aku men tembak jer..hehehe..


    weh..wat la 3 column tuh..tapi hati2 weh..kang ranap link kawan2..lagi susah..huhuhu..

    semoga sayu sihat2 selalu..

  9. oranglidi says:
    12/16/09, 9:56 PM

    waaa..


    wa baru sedar wa x polow lu lagi. MAAP WEH. x sdar pulak. wa link je rupanya.

  10. sayu=pilu says:
    12/16/09, 11:51 PM

    putih:
    ahaha ko memang 1st pun weh...
    sory aku ada sikit hal weh....hehehehe

    jgn risau aku tak kan hilang terus dr dunia blogging nih...

    aku pun sayang ko...hehehhe


    mamai:
    ahaha tuk menghargai semua yg folo...tapi sedih sayu tak dpt nak bg komitmen buat suma...huhuhu

    kalo ada pic akan di pos dlm n3


    lumut:
    tunggu weh jgn tak tunggu k

    nak join meh ler trun penang k...hehehe


    ezzati:
    heheheh sabo2 k


    nur:
    huhuhu tak jdi ker...tak per mungkin takda rezeki tuk ketemu lagi...


    beautiful_rose:
    aah ada n3 khas buat suma tapi masih dlm progres...

    thanz weh ko bg info tentang web tuh appreciate sgt2


    jalak:
    aku baru nah touchg bagai tetiba ayat tuh buat aku sentap...hahhaha

    tuh arh pasal nya takut nak makeup blog kang tak pasal2 aku kena buat blog len plak...huhuhuh


    oranglidi:
    woooo

    wa memang dah lama tau....hahahaaaa

    wa tak paksa lu folo wa tapi kalo lu folo wa bebesar hati woooooooo
    hehehehheeh