oh lagi2 musim mengawan

O bulat
0 tak bererti
=====
ada orang kata lelaki kacak itu handsome
ada orang kata lelaki selekeh itu selebet
ada orang kata perempuan kurus cantik
ada orang kata perempuan gemuk banyak lemak
ada orang kata putih itu suci
ada orang kata hitam itu kotor
ada orang kata pakai tudung tutup aurat
ada orang kata pakai tudung trend semasa
ada orang kata hidup nya indah
ada orang kata hidup nya rumit
ada orang kata single is simple
ada orang kata double is trouble
ada orang kata kawin itu indah
ada orang kata kawin itu rumit
=====
bagi aku apa2 pun orang kata aku tak kisah aku denga jer
masuk tlinga kanan yg baik aku simpan
masuk tlinga kiri yg buruk aku tolak tepi
hehehehhehehe
======
orang depan rumah aku buat kenuri kawin gak riuh rendah ngan dj nya lagu2 nya buat aku jeles aja....hohoho... 12buah kereta myv jd pengiring kereta pengantin.... palungan kompang turut mengiring tatkala pengantin pijak kaki ketanah....owwwhhhh sungguh meriah di situ... anak lelaki bongsu... yang abang nya dah meninggal sungguh tragis sekali kemalangan yg menimpa arwah.... eksiden time menghantar tunang nya di bulan puasa.... kata2 akhir yg di ungkap kan adalah ni buat kali terkhir kita makan bersama2 sekeluarga di rumah mak ayah nya..... abang wan nih pun dulu2 suka ngusik aku coz suka tgk muka aku blushing....ewwww jahat + noty gitu kaum2 adam yg aku kenal dulu2.....heheheheheeee.....

aku doakan semoga pengantin2 baru semua dirahmati Allah selalu and moga bahagia ke akhir hayat bersama2 selalu..... 
*erk tajuk n3 tak kena langsung ngan isipadu n3...ahahahahah


p/s: sapa2 yg nak pinang aku bleh lah beratur ambil borang dulu then pihak imigresen akan buat double inspection ok..... antara pegawai2 nya adalah mem besa aka mummy ku....hehehhehehe

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

11 Response to "oh lagi2 musim mengawan"

  1. ezzati says:
    12/13/09, 5:40 PM

    ku dpt kad jemputan 4,5 jugak utk december ni..byk gila

  2. abe long says:
    12/13/09, 6:11 PM

    aku baru sekali menghadiri kenduri kawen.. tuh pon yang paling jauh rasanya....nun johor di sana

  3. al-lavendari says:
    12/13/09, 6:47 PM

    tajuk dan en3 sipi2, tapi cukup utk menarik kumbang hidung belang mampir sebentar.

  4. ::[si putihpurple]:: says:
    12/13/09, 6:50 PM

    dgn ini aku isytiharkn..

    "aku mau pinang ko weh!!"

    sila lah trima dgn hati terbuka..

    time kaseh..haha;D

  5. mamai says:
    12/13/09, 6:55 PM

    pakcik masuk barisan juga la macam nie

  6. acap says:
    12/13/09, 7:00 PM

    kau nk pggil aku hensem aku tak kesah

  7. rizputra7 says:
    12/13/09, 8:02 PM

    aku paham perasaan ko..hhehehe...

  8. NuR says:
    12/13/09, 8:12 PM

    terasa mcm masuk blog matematik pula bila ada bab isipadu..
    hahaha!

  9. jalak lenteng says:
    12/13/09, 9:35 PM

    aku suke kata2 kau kat atas tuh..

    betul..

    buat tak tau sudah..biar ngko dgn diri ko..

    tapi jgn abaikan sampai ko tak alert langsung hal orang lain..

    tak elok jugak..k

  10. beautiful_rose says:
    12/13/09, 9:53 PM

    tajuk entry menimbulkan kontroversi y sgt menakotkan =p hikhikhik

  11. sayu=pilu says:
    12/14/09, 1:25 AM

    ezzati:
    hahah kenyang perut tuh...heheheheh hilang ngidam nasi minyak

    abe long:
    jauh tuh...tapi bes kan bebaloi2...sekali sekala bulan tiap2 hari...heheheh

    al-lavendari:
    heheheheeh n3 nakal hahahah

    putih:
    heheheh ko and aku... sila isi borang tuk ko special skit k...hahahaha

    mamai:
    ahahaahha minta greenlight dr mama jasmine dulu yer...kekekekeek

    acap:
    ko memang hennnnnn shimmmmmmm ahahahha sejuk terbersin lak..ahaahah

    rizputra7:
    ahaha no komen

    nur:
    matematik=isipadu hehehehhe

    jalak:
    ko suka hehehe aku merapu jer tuh...hehehe
    hehehehhe gosip aku amek pot arh yg lain2 hancus...hehehhe

    beautiful_rose:
    ahahhahahaahha n3 pancing...hehehehe