makin hari makin bertambah

hahahahhaahhaah
akhirnya blog nih dah tersebar meluas di dalam rumah toknek
heheheheheh
makucu dah tau blog aku weh
hihihihi
di gelak2 nya aku nih adeh la
kahkahkah
memang hampagas tol ler
--------------
semakin hari semakin bertambah folower
rasa gumbira pun ada skit gusar pun ada
aku tak dpt fokus satu persatu buat aku sedikit takut
huhuhuhuuh
-----------
stakat nih blog nih dah ada folower 75orang
ada gak orang yg sudi folo blog nih trimas2 banyak2
unexpected lol
aku sangka dlm 20-30 jer tapi nih dah lebih dr target
aku syukur alhamdulillah
-----------
tadi lepas magrib aku buka blog tgk2 ada folower ke-76
wah hati bersorah girang angka makin bertambah nih
suka nya girang aku tersenyum bak gadis ayu gitu
hehehheeh
biasa nya aku tak sempat nak rgk sape folower blog nih
tapi kali ni lain lak aku punya xpression
huhuhuuhuhu
aku buka lah link tuh waduh sekali tgk orang tgk buat projek lo
hehehehhe
dah arh dalam rumah ramai giler tgh on9 kat hall
nasib bek tak kantaoi
kalo tak dorang kata aku tgh layan blue plak
hahahah
time tuh jerit panggil makucu suh tgk
hehehehehe
beria2 dia gelak kan aku cakap aku
'tuh arh padan muka sapa suh nak sorok blog lagi....hahahah
aku yg dah beblog lama nih tak penah pun dapat mcm nih ang nih asal dapat yg mcm nih'
aku dah blog link tuh dalam folower list tuh so folower tetap sama angka 75 jer....


akhirnya terdedah gak ler blog ku ini


p/s: hehehe sapa mau link hot nih nanti aku kasi hehehehehehehee......


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

19 Response to "makin hari makin bertambah"

  1. beautiful_rose says:
    12/18/09, 11:30 PM

    huhuh bole lak mcm tuh...
    aku pnh skali tjumpe tp bkn org wt projek.die jut bg iklan tntg "UBAT ITU" phm2 sndr lorh erk...tekejut badak aku =p

  2. GhOsToNe says:
    12/18/09, 11:47 PM

    uhuhu...

    tahniah2!!

    moga followers mu brtmbah!

  3. ber_uwang says:
    12/19/09, 12:00 AM

    i follow...

  4. mamai says:
    12/19/09, 12:35 AM

    tahniah dah ada ramai peminat pakcik jeles nie

  5. jalak lenteng says:
    12/19/09, 12:42 AM

    family aku pun dah tau ko ade blog..jiran sebelah aku pn same..dok sebot2 nama blog sayu pilu..lagi dasat tesebar die..abes ang..agagaga

  6. mier@merr says:
    12/19/09, 1:09 AM

    semoga bertambah2 :)

  7. seroja jingga says:
    12/19/09, 1:55 AM

    akak naik seram kalo follower bertamabh
    tak cukup kaki tangan nak ushar dorang..mesti dorang kata kita sombong kalo kita tak jengah..tapi sebenarnye..tak cukup time..

  8. i'msosupernotcool says:
    12/19/09, 7:02 AM

    aku mau boleh?
    ahaha

  9. ::[si putihpurple]:: says:
    12/19/09, 8:41 AM

    aku mau blog makucu ko lah!!

    kekeke~

  10. sayu=pilu says:
    12/19/09, 10:13 AM

    beautiful_rose:
    heheheh ubat tut tuh apa ke benda eh...heheheeheh

    ghostone:
    hehehheeh harap2 begitu lah

    beruwang:
    i polo u 2

    mamai:
    hehehe pokcik jgn jeles ngan sayu..jeles ngan dorang yg nak ke genting,,heheheehe
    pokcik kan otai mesti lagi ramai

    jalak:
    ahahaahah ko nih jalak cis betul lo...syukur ramai gak suka baca hasil taipan jari jemari aku...heheheh

    mier@merr:
    harap2 begitu lah..amin

    kakjingga:
    aah kak betul tuh...sayu pun jadi takut mcm tuh gak arh...nanti kita dikat sombg tapi sebena nya tak sempat...huhuhhuhu

    i'msupernotcool:
    ahahahah ko nak ker...aku perasan ko sorg jer yg nak hehehehehhe

    putih:
    ko nak blog makucu ker ko nak link hot tuh...agagagaagga ilang ilmu ko nanti weh...ahahhaha

  11. rizputra7 says:
    12/19/09, 3:25 PM

    ko dah semakin glamer...tahniah..

    p/s : jangan lupakan aku...

  12. sayu=pilu says:
    12/19/09, 3:48 PM

    rizputra&:
    ahahahah...ko pandai jer arh...heheheh malu aku seh...

    tak kan ku lupa kan mu...

  13. green says:
    12/19/09, 4:08 PM

    semoga bertambah tambah lagi ye..
    hepi blogging~~

  14. sayu=pilu says:
    12/19/09, 4:40 PM

    green:
    moga2 hehehhe
    thanzzz

  15. joegrimjow says:
    12/20/09, 5:00 PM

    hi mak cu
    saye joe

    agak2 die baca komen?

  16. told la hejauw says:
    12/20/09, 8:57 PM

    hahaha..ngek la jalak..weyh nk link tuh agaggagagaga

  17. oranglidi says:
    12/21/09, 2:41 AM

    pegh!

  18. ezzati says:
    12/21/09, 1:15 PM

    congrats..hehe

  19. sayu=pilu says:
    12/21/09, 8:44 PM

    jeogrimjow:
    ahahahah
    ko nak kenal makucu aku ker
    dia dah anak 2...heheheh tapi org nya still cute

    told la hejauw:
    ahahahahha memang jalak nih gek skit..siot arh dia tuh..heheeh

    oranglidi:
    apa yg pergh nya...

    ezzati:
    thanz....hihi