kenapa boneka tak sakit calon bf terbaik buat aku dan madu2


aku nak gak masuk contes yg di buat oleh boneka tak sakit nih....eheheheheeh saja suka2 even dah tau diri tak kan menang.... aku suka melukis tapi malang nya imaginasi aku tak kan sama dengan yg reality.....buruk bebeno weh.....siot arh tapi apa2 pun aku memang suka melukis.... even tangan aku keras tak berseni tuk melukis orang...... huuhuhuhuhu

awat boneka tak sakit calon bf terbaik buat aku dan madu2

"entry mesti lah di serta kan dgn lukisan tangan perserta wanita akan bentuk badan aku hahaha  dgn hanya berpakain spedor!!!!"

nih pic tuh oohhhhh sungguh kenek boneka di pandangan mata aku
 
 imaginasi aku tak kan sama dgn reality oh sungguh sadis sekali



3 sebab awat tak suka boneka:
1--> sebab ko dah sound aku awal2 kt shoutbox ko....
sayu: dah abis ka contes nih aku baru nak join tak aci tul ls ko nih....huhuhuhuuuhuuh aku tak kira esok pagi2 buta aku pos n3 tuh......menang kalah tak peduli yg pentg enjoy kan diri........muahahaahahahha

boneka: hahah adesh! esok last! join lah cepat! bangkai lambat nak mampus! mcm sipot ko sapa lagi pow!! aku tak kenal pown ko hope sgt ko cun hahaha okay aku mcm bangkai!! :P
 2--> sebab ko memang berbakat tuk melukis.....jeles siot aku tangan kurang berseni coz realiti tak sama ngan imaginasi
3--> sebab ko suka awek2 cun jer sedang kan aku insan biasa cukup sifat kurniaan Yang Maha Esa(YME)


3 sebab awat suka boneka
1--> sebab ko cakap aku cun...heheheeh itu buat kan hati aku bebunga riang even reality nya hancus....ohhh
2--> ko punya n3 buat aku suka hati hepi jer even dalam hati aku terluka di hiris sembilu.....ouchhhh
3--> ko jenis yang sempoi even kita tak pernah bersua..... harap 1 hari dpt jumpa ko face 2 face....heheheheeh itu pun kalo ko sudi kan folower ko dah cecah angka 100++ up dari aku......hukhukhuk


p/s: aku buat nih last minit jer hope ko sudi trima penyertaan aku nih.... aku ucap kan trimas kasus bebanyak2 buat ko boneka tak sakit oit...sayonara...arikato odayimashita (sory kalo terslah ejaan)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

11 Response to "kenapa boneka tak sakit calon bf terbaik buat aku dan madu2"

  1. Boneka tak sakit says:
    12/27/09, 12:01 AM

    wei aku rasa ko follower baru apa!
    hahaha tapi aku kenal ko!
    dulu ko pernah buat contest cari pasang
    damn wei! aku patut masuk hahaha

    aku despret nie ko despret tak!! harap2 perhubungan kita ini sampai ke anak cucu!


    xbox360
    cucu anak lain2 la.. nak share susah lah kan!!
    Tapi kalau nak share pown apa slh yer try lah HAHAHAHAHAHA!!

    jap2 aku terima kut!
    aku bnusy lak! :P

    aku followe ko sebab aku rasa nysal tak join contest ko hari tu! hahaha :))

  2. sayu=pilu says:
    12/27/09, 12:21 AM

    heheeh
    betul tuh aku folower baru
    tapi aku selalu skodeng ko...ahahahah gatal kan aku terpikat ngan ko....hihihihi

    aahh pandai pun ko....asal ko tak masuk kalo tak ujung tahun depan kita dah beranak cucu....wakakakaak

    ahahahahha trimas kasus weh folo aku..... n trimas kasi aku masuk....weeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

  3. hisham says:
    12/27/09, 12:34 AM

    salam ..tq coz jin contest boneka ni...hehe....tk cre k

  4. oranglidi says:
    12/27/09, 1:55 AM

    tang trimas kasus tu buat wa tergelak sorang diri. hehehehe.

  5. Boneka tak sakit says:
    12/27/09, 2:05 AM

    wei bro sham nie mcm dia nie PA aku lak hahaha
    cik sayu maksih sgt! rasa aku nie mcm WOW!! glemer idaman awek2 blogger lak! WOW!

    rasa di hargai la aku! tahnaih la cik sayu jgn sayu selalu baca blog aku! kompen cik sayu jadi ceria sampai megegt buger jiran!!

    :P tak mo sombonk2 mantau boleh buat calon hahaha madu no3 hahah,

  6. abe long says:
    12/27/09, 9:26 AM

    mcm boneka ckp...
    WOW!!!

  7. helena's says:
    12/27/09, 12:16 PM

    best!

  8. jalak lenteng says:
    12/27/09, 12:37 PM

    hahaha...lukisan..comel..

  9. sayu=pilu says:
    12/27/09, 9:10 PM

    hisham:
    wsalam..... same2... tapi jin contes...ohhh tidak...heheheh


    oranglidi:
    asal lu gelak wa cakap trimas kasus...hahahahaha


    boneka tak sakit:
    heheheeh bro sham tuh kan juri so mcm amek peranan la tuh apa da ko nih.....

    heheheh aku akan kurang sayu bila ada yg temani aku...wakakakak

    ko pun WOW weh hebat....

    aku nak jd bongsu lebih di sayangi...hehehehe


    abe long:
    WOW.....WOW....WOW....


    helena's:
    bes ker...heheheeh


    jalak:
    trimas.... ko 1st ckp comel ker ko perli aku weh.....hahahha mcm org kerdil da...hahahha

  10. kawie2020 says:
    12/27/09, 10:48 PM

    hehehehehehe... pening aku ngan karenah boneka nih... hahahahaha

  11. sayu=pilu says:
    12/28/09, 12:13 AM

    kawie2020:
    huhuhu ko pening aku pusing trus dia rejek huhuhuhuhu