macam takder apa2 pun...haiyak...

salam...

adeh aku tak tau nak tukar camna lagi blog nih
ahaha
aku rasa mcm lebih berserabut lagi ada lor
huhuhuhu
nek biul dah eden memikior nya
hukhukhuk
sempat buat page jer yg label n3 blum siap lgi
hohohoh
nak jengah blog kawan2 pun tak sempat gi
tapi ritu aku dah skodeng suku jer nih ada lagi yg masih berbaki
ada yg tak der link susah gak aku nak terjah
ermm mcm na nak cri link dorang yg takde link nih
ker memang tak der link
-------------
ok tak kalo blog aku cenggini ker perlu tuka lagi
bleh saper2 bagi cadangan ker
pening arh nak makeup2 bagai
las2 kang jadi semak serabai
patut ker aku bg korang2 jer tolong repair mana yg patut

p/s: hurm mata ku tak ngantuk lagi tp mummy dah belayar jauh huhuhu makanya aku akan berseorangan dan ketakutan mula memain kan peranan....geram arh ngan tabiat takut nih....huhuhuhuu

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

16 Response to "macam takder apa2 pun...haiyak..."

  1. al-lavendari says:
    12/14/09, 8:16 AM

    pakcik x dpt nak nolong. pakcik punya pun anak yang solekkan !

  2. ::[si putihpurple]:: says:
    12/14/09, 8:29 AM

    kasi layout bru la weh..
    hee..tp aku punyer pon da lame..ckp kt org plak..agaga ;)

  3. ezzati says:
    12/14/09, 9:00 AM

    yg garis2 tu skt mata sket lor.. :) ..xpe..makeup2 lagi..

  4. [z@ck] says:
    12/14/09, 9:08 AM

    tukar layout jadi putih pn ok..
    xserabut sgt..
    ni maybe font colour yang bt blog sis nampk serabut..bertindan dengan corak kat blakang tu..

    xpe..slow2..
    tgok da ad header baru..
    =)

  5. beautiful_rose says:
    12/14/09, 10:09 AM

    aku rse mybe kne tuke layout br ley balance dgn header tuh...coz x leh nak tumpu kt header wane layout mcm btndan.mybe ley pakai layou cerah @ gelap tok tonjolkn header tuh....just my opinion jerk jgn mara... =)

    huhuuh x pe2 sabar2 slow nnt ok lah ko punye blog.aku pon sblm nieh serabai gak smpi sendr tgk pon peneng jerk smpi nek menyampah tgk blog sndr =p kuikuikui

  6. oranglidi Says:
    12/14/09, 11:45 AM

    wa punya blog lagi x lawa dari lu.

    (WAH! ADA GAMBAR ORANG TERAPUNG DALAM AIR! yang senyum tu mesti lu kan?)

    azzam idola kecil memang best

  7. oranglidi Says:
    12/14/09, 11:47 AM

    dahtu mane gambor pangkor?

  8. caluk@cencaluk says:
    12/14/09, 2:30 PM

    kau buat layout 3 column ler, kau tahu buat tak, kalau x tahu email aku nanti aku cuba ajar kau

  9. Razman says:
    12/14/09, 3:19 PM

    xyah mekap2 dh blog ni..biar je burok..haha

  10. i'msosupernotcool says:
    12/14/09, 4:55 PM

    ok la nih..
    aku punye lagik sempoi..
    templates basic je..

  11. DaHLia says:
    12/14/09, 8:15 PM

    oke dah ni...tp kalo nk tukar pun, kena tgk kepuasan diri gak..
    try pergi ronda2 blog orang..then
    decide..

    nak bape column...depends on byk mana widget nk letak..

    xpun, google je ready template yg dah ebrlambak kat internet ni...

    www.btemplates.com
    www.bietemplates.com
    www.falconhive.com

    atau kalo nk lagi puas, buat template sendiri mcm sis..lagi puas hati sbb xde org same ngan template kita nnti..tp perlukan masa dan pengorbanan laa...yg penting hasilnya memuaskan hati..

    kalo nk pakai template minima biasa pun ok, then cr je layout cecantik kat pyzam ke, scrappinblog atau cutestblog ...xigt full url nya, u leh google kay...

    anyway, utamakan kepuasan diri, bukan kepuasan org lain sbb blog kita, hak kita, biar yg kita sayang dan menarik di pandangan kitA... :)

  12. sayu=pilu says:
    12/14/09, 9:25 PM

    al-lavendari:
    ala....erm minta tolong anak pokcik solek kan boleh....hehehehe

    putih:
    hehhehehe aku dah puas cari weh...huhuhu geram siot

    ezzati:
    okkeh thanz kasi tau...hehehhe dah buang garis2 tuh

    zack:
    hoho dah tuka layout putih tapi masih suram jer...hehehe nak touchup gi.... header nak kasi gempaq heheheh

    beautiful_rose:
    okkeh akan ku cuba puas kan hati pembaca + hati aku hehehehe..thanzz

    oranglidi:
    heheheh terapung time tuh bes weh siyes ckp nak buat lagi...heheheehhe lu salah orang la...hehehhe muka wa tak nampak huhuhu... lu tak nyempat eh nak gambo pangko...ilek2 lu weh....

    caluk:
    tak tau...ada try buat tp tak sure tkt musnah trus blog noh...huhuhu ko nak ajar aku tadah tapak tangan weh..trimas2

    razman:
    cis ko jeles arh tuh...ko makeup la kain buruk agar nmpak berseri...

    i'msosupernotcool:
    heheheh tapi aku rasa mcm tak memuas kan...hehehehhe

    dahlia:
    thanz sis appreciate sgt.... trimas atas nasihat tuh sungguh bernas sekali....


    thanz suma yg bg sokongan....heheheh aku bersemangat nak tuka kulit nih.....

  13. oranglidi says:
    12/14/09, 11:56 PM

    ooo

  14. sayu=pilu says:
    12/15/09, 1:26 AM

    oranglidi:
    o bulat...heheheh

  15. oranglidi says:
    12/15/09, 11:24 AM

    "t.o.o.k.o.o." - Sudirman

  16. sayu=pilu says:
    12/15/09, 2:33 PM

    oranglidi:
    heheheh tak tau 1st time wa denga...lagu ker 'tookoo' tuh...wah sudirman bes...i like him ahahah