kecik2 cili padi mulut pedas memang berapi


 Salam suma...................





wah2........ encik boneka tak sakit bukan main gi ko eh meng rejek aku punya penyertaan dlm contes ko.... tak pa2.... aku trima apa saja.... aku tau aku tak kan menang pun jus nak memeriah kan suasana....... puas gak aku berimaginasi bagai mana ya nak lukis ko cuma berspedo tuh......... maka nya tak dpt di realisasi kan...... apa2 pun aku enjoy join ko nya contes....weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
............................................................
wa nak story berkenaan sesuatu nih....... hahahaha dak nih mulut nya celupa sungguh2.... kadang2 bikin wa panas hati beb.... aiseh men..... kalo adik wa la kan memang dah lama kena lempang weh... nasib bek anak orang wa pun tak berani.... dak nih lak gak yg tanya wa sama makucu apa itu hubungan seks.......... nih lah apa2 yang dia pernah tanya..... berlaku kemarin.....

time nih kuar sama mak and kakak2 nya gi beli baju seklah.....
"mak cuba baca signboard tuh dia tulis apa".......... mak dia pun baca lah apa yg di tulis kt signboard tuh ....."then dia jawab aah tau baca lagi mak nih no ingat kan dah tua buta huruf"........ ahahahha mak dia rasa mau kasi penyepak kat mulut dia..... then tanya dia awat tanya camtuh....."adik suh toknek baca tapi toknek kata tak tau baca buta huruf"........ mak dia kata la toknek memang tak reti baca.. toknek tau baca jawi jer rumi tak tau..... dak tu pun oooooooooo

time nih berlaku petang kat rumah.... paklong aku mai ngan anak dia..... kebetulan anak dia memang jrg mai kitaorg tak rapit (akrab sgt).....
"tau tak kami nama apa"........... tau la nama azam.... awat....."ooo tau lagi no ingat no.... ingat kan dah lupa lama tak mai sini dah.... anak paklong aku diam jer tak terkata apa.... mak dia cubit lengan dia.......

time nih berlaku malam lak
awat tak kawin2 gi.... nak tunggu bila lagi.... umoq makin meningkat bukan nya makin muda..... nati dah kedut macam orang tua tak kan baru nak kawin....... ohh tak leh blah ayat nih and soklan nih... buat jiwa aku nanar jer.... meluat tol la camna nak tutp mulut suma org jgn tanya pasal kawin2 nih.... adoi laaaaaaa


dak nih arh mulut lazer.... dah tuh gengster lak gaduh ngan dak2 kampung nih even dia baru jer pindah dok kg...... memang cari nahas tol la.... baran and brani terlebih..... ketek jer org nya tapi azam begitu tinggi...... nak lawan ngan dak beso bila cakap woooooo kalah aku.... idea gile2 dlm pala otak dia buat suma org sakit jiwa..... selalu kena blasah ngan abang dia..... ahahahahhaha


p/s: lepas nih aktivity tuk berblogging terpaksa di kurang kan kerana aku terpaksa bg komitmen pada byk perkara..... wa bedeba2 bai esok nak stat keje takut aku perkara yang sama berulang kembali.........huhuhuhhu tapi sok aku nek moto sendiri wakakakakkaka doa kan aku selamat hehehehhehehhe

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

9 Response to "kecik2 cili padi mulut pedas memang berapi"

  1. kawie2020 says:
    12/27/09, 10:46 PM

    hehehehehe... sabor jo laeh.. hehehhehe

  2. abe long says:
    12/27/09, 11:37 PM

    xpe xpe...
    sy sudi mengofer kn diri...
    jom kawen
    wakakakaka
    bankai!!!

  3. mamai says:
    12/27/09, 11:47 PM

    selamat bekerja dan kerja dengan berhemah yer

  4. sayu=pilu says:
    12/28/09, 12:15 AM

    kawie2020:
    hukhukhuk saba itu separuh dr iman nasib jd pegangan....


    abe long:
    ahahahhaah blushing i....jum2


    mamai:
    trimas pokcik...hopefuly begitu lah....

  5. hisham says:
    12/28/09, 12:29 AM

    salam..hampaeh kn si boneka tu reject u..haha...xper2..k la..jg diri k

  6. imHepPie says:
    12/28/09, 12:39 AM

    perghh da nk keja gudluck..nak tny gak soklan panas bgi 1 geng ngan dak itu...bila nak kawen???ehh

  7. oranglidi says:
    12/28/09, 12:44 AM

    budak ni msti pndai matematik.

  8. ber_uwang says:
    12/28/09, 12:51 AM

    jangan curik tulang masa keje

  9. mier@merr says:
    12/28/09, 1:01 AM

    jom kawen..haha