mari berpantun sempena akhir tahun

salam suma

aku minta maaaf sgt2...ada masalah teknikal skit...huhuhuhu habis draf aku tentang folower jd kucar kacir...so aku tak dpt nak pos n3 seperti yg di janji kan ritu akan di pos pd hari ahad di tunda pada minggu nih cuma tak pasti bila mungkin lepas suma nya selesai di edit smula.....

harap maaf yer suma2 yg menanti n3 tuh
------------------------------
 aku kena tag dengan si rizputra7 ohhhh 1st time kena tag....nanti aku jawap ehh riz sekarang belum sempat lagi......hohohohohoho
--------------
aku baca kat blog lumut sama pokcik beruwang pas2 terbaca plak kat blog rafiq sama siputihpurple
then aku baca plak kat blog joegrimjoe serta norlaila mohamed nor kemudian akupun terfikir lah nak menjoin kan diri dalam acara pantun berpantun di blog  cik helena yang comel loteh nih... sebena nya aku sendiri pun tak pandai sangat bab2 pantun2 nih....hehehehehhe nih aku saja2 jer nak try test tengak....hehehehhee
bleh ker tak aku berpantun

satu
dua
tiga



--------------------------------------------------------------------

sorong papan tarik papan
buah bidara di atas para
kau calon yang aku nanti kan
kerana kau yang aku cinta

burung kenari suka menari
menari samba dan juga chacha
bubur chacha sangat ku gemari
kerana kau yang aku cinta

buah pauh delima batu
jerawat batu penuh muka
apa di kisah rupa mu itu
kerana kau yang aku cinta

 nih pic yang loving couple sehangat cinta mu dan cinta ku yang tunggu masa tuk bersatu tapi sayang kita masih belum ketemu......heheheheheh.......


---------------------
mari lah kita pakat2 menjoin kan diri dengan contes nih....
aku join untuk suka suki
kalo menang hepy nya diri ini
kalo kalah ku merajuk 1 hari
ini cuma gurauan di malam/pagi hari
hihihihih
----------------------------

* sory tak sempat nak blogwalking and drop komen kat korang suma jus jd silent reader

p/s: ari tuh ada yang nak hot link tuh kan...nah aku kasi ko suma gi lah cari sendiri....hehehhe apa yang terjadi tanggung sendiri k....yg perempuan sila hati2......yang lelaki ko memang tak bleh pi.....hehehhehehehe
nih arh link nya showgirl...... hehhehe ko rang cari arh sendiri k

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

13 Response to "mari berpantun sempena akhir tahun"

  1. al-lavendari says:
    12/22/09, 6:27 AM

    sorong papan tarik papan
    burung kenari di atas tangga
    tidur x lena, x lalu makan
    kerana kau yang aku cinta

  2. ::[si putihpurple]:: says:
    12/22/09, 10:20 AM

    hehe..ko pun msuk ek..

    weh kalo ko menang kite share2 ek..
    tp kalo aku menang aku abeskn sorg2 jek..agagga..

  3. mamai says:
    12/22/09, 10:45 AM

    bab pantun memang pakcik fail

  4. helena's says:
    12/22/09, 10:56 AM

    gamba tu comel sangat!!pantun menarik..baik diterime..thanks for joining...tunggu result k!

  5. jalak lenteng says:
    12/22/09, 3:52 PM

    ko nak gambar loving couple..ade kat blog aku..g tengok..hahaha..

  6. rizputra7 says:
    12/22/09, 3:59 PM

    aku tak reti pantun2 nie...aduh...tak payah ler tunjuk link mengarut tue..tak baik untuk kesihatan...kena sensor sikit ler..

  7. caluk@cencaluk says:
    12/22/09, 6:24 PM

    pantun tiga kerat boleh ke he he, woit kau sihat ke, lama x jenguk blog kau, nanti aku email tutorial tu yer

  8. seroja jingga says:
    12/23/09, 3:06 AM

    loving tul gambar ni!..akak nak berpantun tak bleh lah..otak dah beku

  9. i'msosupernotcool says:
    12/23/09, 6:07 AM

    pndai kau berpantun..

  10. sayu=pilu says:
    12/23/09, 9:08 AM

    al-lavendari:
    pokcik join arh contes pantun memantun tuh......


    putih:
    aah aku pun join gak heheheeheh saja nak try tes power....ahahahha

    amboi2 ko ok aku setuju sharing is caring kan....hehehheeh

    mamai:
    pokcik lagi sasterawan...cuba lah mesti boleh


    helena's:
    thanz... saja nak memeriah kan lagi contes...suka sgt hehehhe


    jalak:
    aah aku dah tgk weh pic loving couple tuh....huhuuuu buat aku jeles siot...huhuhuhu


    rizputra7:
    ko bleh punya....cuba arh try test tgk....ok aku dah sensor link tuh...


    caluk:
    pantun 4kerat weh...aku sihat mcm nih lor....okkeh aku tunggu,....


    kakjingga:
    loving erk...hehehe...bleh2 kita cair kan otak yg tepu tuh besama2....hihihi

    i'msosupernotcool:
    trimas2...biasa2 jer nih...hehehehe

  11. Noorlaila Mohamed Nor says:
    12/23/09, 12:44 PM

    huhu all the best
    sama2 kita tunggu result
    tp xbest lak submit awal2
    rasa lmbt lg baru habis tarikh tu
    :)

  12. sayu=pilu says:
    12/23/09, 9:16 PM

    norlaila mohamed nor:
    trimas2....
    ko pun sama all d bes
    hehehehhe betu gak tuh
    tapi lambat2 nanti tak sempat lak...ahahahah

  13. intanurulfateha (◡‿◡✿) says:
    12/29/09, 4:20 PM

    .apsal suem pantun best2 ni
    .i punye tak best
    .warghhhhhh
    .kalah lah cmni T____T