disember 12 hampir ke penghujung

indah nya hati bila di miliki
bebunga riang sentiasa menghiasi diri
tika kau hilang sepi lah diri
terasa bagai layang2 yg terputus tali
hidup ini sudah tiada seri
..........................
huhuhu blog aku belum sempurna take time oh no
huhuhu mujur ada yg ingin membantu
--------
sibuk cari hadiah tuk di setle kan kepada
beskot rizputra7anaklaut beruwang
pening hadiah apa yg sesuai
baju kang tak muat lak saiz tak tau handbeg tak sesuai di situ ahahaha
=====
sibuk buat persiapan jamuan akhir tahun
lebih pd big famly gathering
toknek + 9anak +8menantu +34cucu + 1cucu menantu + 1cicit
suma sekali 54 orang
ada yg tak dpt hadir urusan resmi
nanti aku upload pic gathering nih
20/12/2009
dis wek lor
..........

p/s: pic pangko tuh dah ada skit kumpul dr kawan2 nti pos dlm n3 eh...besaba yer tgh tunggu pic yg lebih xtrem ahahhaha........

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

18 Response to "disember 12 hampir ke penghujung"

  1. beautiful_rose says:
    12/15/09, 5:30 AM

    wahh ko punye fmly y besar gak ehh.....sme ahh kite...huhuh

  2. i'msosupernotcool says:
    12/15/09, 5:42 AM

    bukan same ngan gath bloggers kt genting ke??

  3. mamai says:
    12/15/09, 6:05 AM

    waduh bz yer...pakcik nak hadiah juga hehehehe

  4. ::[si putihpurple]:: says:
    12/15/09, 7:30 AM

    aku pon ade fmly besa cm ko weh..
    tp xpnh wt gathering..
    giler bz dorg ni..
    huh~

    haha

  5. ber_uwang says:
    12/15/09, 7:52 AM

    pak cik gathering sorang sorang je

  6. GhOsToNe says:
    12/15/09, 8:05 AM

    jamuan akhir tahun???

    makan2!!!

    besh2!!!

  7. abe long says:
    12/15/09, 8:08 AM

    xpenah wat or join ape2 gath

  8. sayu=pilu says:
    12/15/09, 9:01 AM

    beautiful_rose:
    a'ah weh besa giler baban..

    i'msosupernotcool:
    yeah dat y aku tk dpt gi ghatering kat genting tuh,.....ahahaha

    mamai:
    tunggu contes seterus nya....hehehehhehe

    putih:
    aah dah bapa kali buat ntah aku lupa lak bak bilang... yg pasti 1st gathering dulu2 aku tak dpt join duk jengka...huhuhu
    lepas tuh suma aku join bes woooo

    beruwang:
    moh ler join...turun penang k

    ghostone:
    yup...memang bes makan2 nyummmmy

    abe long:
    buat la join la bes seh...

  9. {lumut} says:
    12/15/09, 10:16 AM

    naka diah jugak....

    baru berkesempatan terjah menerjah...

    sehat x sayu?

  10. NuR says:
    12/15/09, 10:48 AM

    beshnyer..
    nak join leh ke?
    ehehe..muka tak malu tul..

  11. Daun Bidara says:
    12/15/09, 11:17 AM

    mesti meriah ni

  12. oranglidi says:
    12/15/09, 11:23 AM

    peh// banyak ahli kuarga lu. sama la kita. ke kita saudara?

    (xnak jemput wa skali jamuan tu? kalu free best nih. haha)

  13. sayu=pilu says:
    12/15/09, 2:37 PM

    lumut:
    ko nak hadiah gak eeh... nanti join nex contes aku k... nex year...heheh

    terjah la dah lama aku tunggu ko... heheheh...

    sihat alhamdullilah


    nur:
    bes memang bes... heheheh meh ler join...


    daun bidara:
    aah memang meriah pun... bes sgt2...


    oranglidi:
    ofcouse la wa ngan lu sedara.... saudara sesama Islam... betul kan...

    bleh2 lu trun penang arh...ada syarat nak sertai famly gatherg nih

  14. ezzati says:
    12/15/09, 4:03 PM

    kluargu pon besar jgk..tp, x penah buat gath..huhu..bestnyee

  15. rizputra7 says:
    12/15/09, 4:55 PM

    aku selalu gathering ngan member2 aku hujung2 minggu kat kedai mamak (tgk bola) hahaha..ohh..ko nak kasi hadiah ker??aku nak baju jersi arsenal boleh?....hahahaha

  16. Aku Beskot™ says:
    12/15/09, 11:10 PM

    oit sayu..
    sehat ke??
    bz nmpk..
    sila la bz kn dri tu ye..
    hoho..

  17. seroja jingga says:
    12/16/09, 1:57 AM

    salam sayu.
    lama akak tak singgah
    maaf..beban keje terlalu banyak..
    harap sayu sihat..wah sesekali ade gath ngan fmily memng syok..akak mybe pegi dgn fmily ke tioman ujung bulan ni..tak sabar

  18. sayu=pilu says:
    12/16/09, 1:05 PM

    ezzati:
    yaker buat arh sekali pecah tradisi...memang bes weh...

    rizputra7:
    tuh gathering lain woi...nih gathering famly lain lak feel nya....
    oik ko nih banyak songeh lak...ahahaha tunggu aku gaji ribu2 lah weh...hehehe

    beskot:
    oi beskot...aah bz skit ngan gathering nih...huuhuhu then bz nak pos hadiak ko n the geng....hihihi

    kakjingga:
    wsalam...takper akak keje..thanz dtg gak berkunjng....bes nya nak ke tioman nak ikut bleh