zaman dah berubah minda dah advance

salam suma..........

hurm....tak der mood arh nak bercerita pun susah otak tepu idea dah beku....... cuma nak share menda alah nih jer ngan korang suma.... baca fikir2 kan lah and renung2 kan lah...........


semalam kat berita tb3 kat bawah tuh ada tulis news baru2 kan....  spupu aku umo dlm 10 tahun kot...... dia baca lah news tuh then tetiba dlm suma org kusyuk dok tgk berita tuh..... bleh lak dia tanya makucu aku hubungan sek tuh apa???????????
suma org blur???????????//

tetiba aku tringat kisah yg anak tnya bapa dia sex tuh apa..... then bapak dia pun berjela2 lah cite tentang projektor and projeksion....hehehhe las2 termalu sendiri bapak dia.... yg nak tau jantina laki or ppuan.......

nih plak aku terpaksa jawab dlm arah bertentangan.... hubungan sek tuh apa... so aku pun jawab arh sek tuh dalam BI nih ada dua maksud satu tuk ppuan satu tuk laki.... male and female.... mcm tuh arh penerangan yg aku bagi kat dak tuh tapi dia masih lum puas hati gi nak tau lebih2 lak...jadi suma mengiya kan apa yg aku cakap tuh.... las2 diam begitu lah persoklan tuh.....

--------------------------------=====------------------------------------

nih arh budak2 zaman sekarang nih dah terlebih advance sangat2 dah...sampai susah nak jawab setiap pertanyaan.... maka otak kita perlu lebih pandang ke depan...... berfikir luar kotak fikiran jauh dr setiap ayat2 yg keluar tuh.....huhuhuuuuuhuhh

p/s: aku tak larat rasa cam nak demam jer arh....huhuhuuhuu..... semalam aku angkat dugong besar kat depan tb nih...penat giler sakit urat perut.............

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

15 Response to "zaman dah berubah minda dah advance"

  1. hisham says:
    12/23/09, 10:58 PM

    nnti kalo budak2 tnye..u jwbla..pergelutan tanpa had...hehe.
    ~dugong tu sape..?

  2. NuR says:
    12/23/09, 11:16 PM

    bijak2..
    layak jadi guru kanak2 ribena..
    aku perlu belajar jika disoal kanak2 ribena nanti..
    hehe..

  3. mamai says:
    12/24/09, 12:05 AM

    jawab dengan betul agar dia tak keliru kemudian hari

  4. {lumut} says:
    12/24/09, 2:11 AM

    explain je..bia mereka fhm..hehe

  5. i'msosupernotcool says:
    12/24/09, 6:42 AM

    dia paham x?

  6. miSs s!v says:
    12/24/09, 10:33 AM

    budak sekolah rendah pon pandai selak kain bawah meja.

  7. helena's says:
    12/24/09, 11:56 AM

    kene explain terang2 sikit.takut nt lain jadik..huhuh

  8. eiza in the house.. says:
    12/24/09, 12:22 PM

    sabar jelah budak2 nie..

  9. jalak lenteng says:
    12/24/09, 1:04 PM

    alaa sayu..mase akun sekolah dulu budak2 ni intai kain budak ni gune cermin asah pensel yg bulat tuh..mmg stylo..huhuhu

  10. rizputra7 says:
    12/24/09, 3:50 PM

    ko jawab jer..lu pikir le sendiri..hahaha

  11. Fatt Chin Choy says:
    12/25/09, 1:07 AM

    seks tu jantina

  12. told la hejauw says:
    12/25/09, 1:38 PM

    bnyk org dmam skang neh..musim kot hahah

  13. Razman says:
    12/25/09, 10:28 PM

    mksud sbnrnye perlanggaran tak kenyal..mcm dlm fizik tu..

  14. oranglidi says:
    12/26/09, 2:56 AM

    angkat dugong plak dah.

  15. sayu=pilu says:
    12/26/09, 10:03 AM

    hisham:
    hahahah ngokngek jer bunyi nyer...
    pergelutan tanpa had...nanti lagi byk persoklan yg timbul....huaaawahhhaaaa
    hehehe dugong tuh adik sepupu....hohoho

    nur:
    hehehe idea spontan tuh...mula2 tepinga2 apa punya soklan da dak nih tanya...demi mengcover segalanya nasib otak berfungsi....hihiihhi

    mamai:
    erk...kena berterus terang ker pokcik...masih bawah umo lagi nih...kang di praktik lak...

    lumut:
    ahahah aku minta tolong ko arh xplain kan...muahahahaha bleh...

    i'msosupernotcool:
    faham la jantina laki ppuan cuma masih kurang berpuas hati ngan jawapan....

    miss siv:
    ahahah tau tak per...itu pengalaman aku...huhuhuhu nasib tak kena...

    helena's:
    heheheheh biar dia tau melalui kematangan nya sendiri....

    eiza in the house:
    istifar bila denga soklan tuh...hhuhuhuhu

    jalak:
    budak2 nie ker ngko jalak oit...ahahahah aku tau itu tektik lapuk....hihihi

    rizputra7:
    ahahahahah tak ingat lak si nabil masa tuh...

    ah fatt:
    itu lak putar ayat dr aku n makucu...

    told la hejauw:
    arhhh mungkin ya kot..huhuhu

    razman:
    ahahahaah memula aku kurang faham ngan ayat ko lama2 baru aku mula fhm isi tersirat tuh menda apa.....heheheheh

    oranglidi:
    ahahah dugong besa giler 4 orang angkat....