apa nih gangguan jer arh

salam suma....

hurm sejak 2 menjak nih n3 wa suma nya pendek jer dah tak panjang sgt cam dulu.... ini kerana ketenangan wa dah berkurangan maka nya idea wa utk menaip n3 yg berunsur kan kisah2 panjang asik tergendala... melambak wa punya draf cite2 yg wa taip dgn jari jemari sekerat jalan jer... then wa stop... wa save tanak kasi hilang.... then wa taip kisah lain plak then action nya tetap sama wa save jd draf...huhuhhuhhuhu

ketenangan hilang terasa diri turut sama melayang
.............................................................
aku cari ketengan yang hilang
namun aku hampa duka yang datang
aku cari ketenangan yang hilang
namun aku sedih tangisan yang berkunjung
aku cari ketengan yang hilang
namun aku alpa kekesalan yang menjelang
aku cari ketenangan yang hilang
namun aku tak dapat terus kang....
huhuhu esok arh sambung len...
mummy tutp lampu aku bergelap sorang diri
sambil dada ku dup dap jantung berdebar
ada benda berbunyi di luar amboi.....


p/s: aku terasa seram ooooowhhhh wat the food...aku suka makan heheheh lalallala jgn ketawa ok....nak tido gak arh....huhuhuh rahsia aku dah terburai...makucu akhirnya kau tahu jua......

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

15 Response to "apa nih gangguan jer arh"

  1. oranglidi says:
    12/11/09, 1:48 AM

    first/?

  2. oranglidi says:
    12/11/09, 1:50 AM

    adeh. starting dah nak berjurai airmata.. tiba2 jadi lawak. cis..

    welkam to the cakap'wa' clanz. hahahaahha!!!


    makucu tahu ape? die tau blog lu ke? ke dia tahu blog wa?

  3. told la hejauw says:
    12/11/09, 2:38 AM

    tdi ak cri ketenangan yg hillg
    xjmp2..
    cess suke merayau sggoh...

    p/s: r u ok..hohoh

  4. beautiful_rose says:
    12/11/09, 5:40 AM

    aku cr ketenangan y hilg
    aku tido lmbt lg..
    maka bngun pa
    mate aku suda jd mcm panda lg
    =p haiiiyoo......

  5. jalak lenteng says:
    12/11/09, 7:06 AM

    gelojoh nye n3 die..hahaha

  6. ber_uwang says:
    12/11/09, 8:38 AM

    dengar cakap mummy...
    kawen je
    mesti tido lena

  7. i'msosupernotcool says:
    12/11/09, 9:42 AM

    pejam mata..
    kira kambing biri2..
    erkk..
    xpenah berjaya pon..

  8. sayu=pilu says:
    12/11/09, 10:22 AM

    oranglidi:
    heheheeh lu 1st tahniah...suka nya lu jd 1st erk...

    hahahah wa memang nk uat n3 sedih kasi lu bejurai airmata... tapi feel hilang bila dok sengsorg dlm gelap...huuhuhhuu

    jangkit dr cakap wa lu la ni...heheh

    yup makucu tau blog wa + tau wa da skandal ngan lu...ahahaha


    told la hejauw:
    ko pun merayau2 cr ketenangan gak erk..heheheh aku ok tp jiwa kaco jer nih


    beautiful_rose:
    heheheheh mau gelak aku dengan ayat ko..mata panda cute aku suka panda


    jalak:
    gelojoh arh takut nya pasal..ahahaha


    beruwang:
    hehehheheh kawin erk takut malam petama....wakakakkaka


    i'msosupernotcool:
    aah dah pernah try tp tak berhasil pun...huuuuuh

  9. Aku Beskot™ says:
    12/11/09, 11:26 AM

    ko ni pesal sayu??
    x coOl lnsng tau..
    chil k..
    haha..

    lg 1,pesal ko caye je ckp jalak tu??
    rase nk lesing je dahi korg 2 nih..
    agagaga..
    kn ak da ckp ak kije..
    ssh sket nk bloging..
    ade ms ak updet le..
    lg pon ak bkn femes pon..
    rmi lg blgr yg femes..
    (ayat tacing).wakaka..

  10. jalak lenteng says:
    12/11/09, 1:10 PM

    erm..pecaya cakap aku sayu..jgn caye cakap mamat mata tebeliak tuh..hehehe..

  11. sayu=pilu says:
    12/11/09, 3:26 PM

    beskot:
    haahhaha akhirnya kau muncul jua beskot woi...hehehhehe

    ko 2 kan kawan baik mesti arh aku pecaya apa kata jalak tuh...heheheheh

    aku tau ko sibuk saja nak feeling emo skit hehehehe


    jalak:
    ooo memen ko nih hahahha aku pecaya kata2 ko jalak(ayat amek hati ko kkan nak nyanyi tuk aku)hehehhe

  12. imHepPie says:
    12/11/09, 3:55 PM

    adesss ko suka mkn eh..bagus aku da ada geng..gimme 10 la

  13. sayu=pilu says:
    12/11/09, 4:19 PM

    imheppie:
    ye aku suka makan dat y badan umpama di pam2...hehehhehe aku give ko 2o weh hehheehe

  14. oranglidi says:
    12/11/09, 11:53 PM

    chet.. skandal plak daahh..

  15. sayu=pilu says:
    12/12/09, 9:29 PM

    oranglidi:
    ahahahaah lu tak sudi erk...heheheh