BEBAI/BEBAL/BEBAN

hurm asal malam ni tenet kat rumah aku macam badak cipan siput 'tak' lak ni... adakah kerana kehilangan ming2 and apa tah nama tikus tuh lupa lak aku... aku panas betul la... eiii kang ada yang kena hempuk kang.. dah dekat 10x aku sign dah naik lenguh jari aku tup2 ilang plak... macam bengong lak blogspot malam nih.. hampeh betul la.. hilang kan mod aku nak hupdate jea... kang tengah sedap2 taip ni hilang memang aku majuk 2 3 hari tak berblog nih... tapi nanti jiwa aku sasau lak tak da ko suma uwaaaa.... 10sion nya... aiseh geram bagai aku....
............................................................................

ingat nak muat turun n3 baru
...................................
tapi da hilang mod lak
..........................
tunggu lewat2 malam kang
...................
tu pun kalau mod datang dalam mimpi
.............
aku nak gi tido
.........
bebai arrrr cam ni
.......
aku benci ko tenet st-mex
....


aku dengan ini sesungguh2

mengishtihar kan yg diri aku

.................

BEBAI

...............

BEBAL

...........

BEBAN

...................

p/s: baru jea aku nak suka suki dah jadi cam nih...nyampah tol la..ni 1st time terjadi biasa tak der pun buat hal ngada2 mcm ni si tenet ni... aduyai...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

9 Response to "BEBAI/BEBAL/BEBAN"

  1. rizputra7 says:
    9/30/09, 10:15 PM

    SAMA LER KITA...AKU TGH HOT NIE...SLOW NAK MAMPUS...BIL LAJU JER SAMPAI..HAHAHA

  2. green says:
    10/1/09, 12:31 AM

    penah rase cm ni..

    hell betul~

  3. En.Beskot™ says:
    10/1/09, 1:03 AM

    hmm..
    tau xpe..
    tensen gle ble jd cmnih..
    bley bertuka jd hulk.
    hehe..

  4. sayu=pilu says:
    10/1/09, 8:34 AM

    rizputra7: tu la pasal... kalau kita lambat bayar bil laju jer dia nak potong line..nyampah tol la

    green: 1st time aku rasa cm nih.. dlm mod baik tetiba jd baran

    beskot: aku nak jdi otomen..betuka..kihkihkih

  5. al-lavendari says:
    10/1/09, 9:25 AM

    pulak dah ! tenet pun dah jadi warga mas kot? ehh... sapa pulak kata warga mas slow?

  6. sayu=pilu says:
    10/1/09, 9:46 AM

    yo pokcik tolong la daku... tenet bukan warga mas tapi dah jdi zulian sebb tu slow bagai....

  7. Fatt Chin Choy says:
    10/1/09, 10:10 AM

    broadband kat malaysia memang cam hampeh

  8. sayu=pilu says:
    10/1/09, 10:18 AM

    yo.. betul tuh ah fat.. ni gi sekali aku tak leh nak muat n3 baru..aiii pepagi dah buat aku hangin nih.. agk2 sebab cuaca erk jadi cam ni??/ tension aku doh...

  9. sayu=pilu says:
    10/1/09, 11:01 AM

    aduh dari tdi tak bleh buka new n3 ni nak marah orang nih... giler babas tol la..aiseh ba2blackship tol la.... ker blog aku kena virus nih??????? ada sesaper leh tlg jawab kan tak...