REMEMBER



itu suma criter lama..... old story old book....


remember the past
make me cry
i am alone
no one could see
only me knows everything
deep deeper deepest in my heart
how long to forget it
i don't know
coz i've been missing him
too much

i've try to hate him
but i couldn't do it... (sory kalau broken english....)

Ya Allah beri lah daku kekuatan....


p/s: lets gone be by gone..aku lupa la plak..bantal jea...ahaksss

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

5 Response to "REMEMBER"

  1. mamai says:
    9/10/09, 3:12 PM

    joint Liverpool sure you will naver walk alone

  2. kimisai says:
    9/10/09, 4:32 PM

    ahahaha
    tak pon ko lyn XPDC..kompom byk pengalaman baru...merentasi....

  3. sayu=pilu says:
    9/10/09, 10:02 PM

    mama: tak suka tengok bola tapi kalau piala dunia tu wa tunggu wooo samapai kena marah..huk huk

    kimisai: aku layanz gak XPDC cair habis tu beb...kehkeh..

  4. seroja jingga says:
    9/10/09, 10:25 PM

    as i said in my entry "live ur life like a movie u wud love to watch.not some1 else one to watch"..memang susah nak lupa kan benda yang lepas..but..no harm of trying..sume orang ade memories..yang sangat susah kita nak lupa..
    i just get devorce 3 munth ago..and do u think its easy for me to forget memories of 4 years marriage?..hanya tuhan yang tahu..
    wat ever u have gone thru..be strong ok..salam dari kak jingga

  5. sayu=pilu says:
    9/10/09, 11:35 PM

    thanz kak jingga..akan di ikut nasihat akak tu.. but take time bcoz sekarang ni pun tengah mencuba nak lupa kan dia.. sian akak napa jadi cam tu eh.. takut lak nak kawin kalau laki zaman sekarang cam gini... alahai lelaki...