LIFE GOES ON

aku buat n3 ni tak ada kena mengena dengan sesaper pun k..sory kalau ada yang terasa ke aper ker... yang pasti aku buat n3 ni untuk berkongsi dengan ko suma and yang paling penting untuk diri aku sendiri ok....
...............................................................................


aku selalu dengar perkataan ni... aku pasti ko pun sama pernah dengar tentang ayat ni 'life goes on'... memang betul bagai di kata... walau apa yang terjadi 'hidup mesti di terus kan'... tak kan la bila kita resah gelisah dengan ujian yang melanda diri kita then kita ame keputusan untuk tamat kan riwayat kita.. akal pendek tu doh... walau apa yang terjadi pada diri kita hanya kita jea yang tahu... bcoz orang lain tak dapat selami jiwa kita... kadangkala kita jadi hipokrit......

depan orang ketawa terbahak2
blakang orang menangis dalam sendu

depan orang senyum sampai telinga
blakang orang menangis tak nampak mata

bak kata mamai rencah hidup.. so suma ni kita tanggung sorang2 tanpa kita criter kat orang lain...bcoz cuma kita jea yang tahu tak ada saper2 yang leh faham masalah ni only us... so hanya kita jea yang mampu tangani nya but it take times... so
pembetulan bak kata caluk "rencah kehidupan"...sory caluk jiwa kacau tersasul..huk huk
"life must goes on whatever happen"


p/s: terus kan perjalanan hidup, akal jangan pendek walau apa pun terjadi

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

4 Response to "LIFE GOES ON"

  1. caluk@cencaluk says:
    9/10/09, 5:38 AM

    semua tu ujian tuhan kepada hambanya.

  2. sayu=pilu says:
    9/10/09, 10:49 AM

    agar sedar diri.. kan caluk kan

  3. mamai says:
    9/10/09, 3:13 PM

    yeah life nust goes on..friend forever

  4. sayu=pilu says:
    9/10/09, 10:00 PM

    betulbetulbetul...tapi ada gak kawan makan kawan...ishhhishhh