CINTA MONYET 2

ok.... masuk tahun kedua sek di mana tahun akhir aku dapat menyekodeng dia dengan sepuas2nya... gatal nak mampos aku ni... tau dek mummy ku mau di sental nya muka aku ni macam kartina aziz dalam mami jarum...adoyai...

...................................................................


aku mengambil kesempatan sepuas2nya untuk menyekodeng dia (ulang ayat).... pantang nampak jea dia pasti aku tak melepaskan peluang keemasan itu....gatal sungguh aku time tu.... tak nampak muka nampak rambut atau bebayang dia pun sudah cukup untuk mengobati kerinduan di hati.. ahakksss gedik tahap gebon.... time tu apa jea yang aku rasa aku mesti kongsi dengan kawan aku.... memang best giler gelak ketawa memanjang bcoz kita orang suka merapu so bila ketawa macam nak giler beb sampai kawan lain tengok lain macam jea.. aku peduli apa dengan korang....jahat sugguh aku selfish..... time tu aku memang betul2 sudah angau.. sampai kan aku sanggup tak ponteng sek bcoz hari2 dapat jumpa dengan dia... sakit demam pun gie sek punya la rajin aku ni... apa yang best punya la hebat penangan dia... aku cair terus... hohoho..... oleh kerana itu time akhir dia di sek maka telah terjadi berbagai macam adegan yang aku tak rancang pun.. kenangan yang indah bak lagu samson.... ok aku nak story kenangan yang manis ni pada ko... memang aku tak kan dapat lupa sampai bebila beb.... jangan jeles.. ahaksss

....................................................................

aku tak ingat tarik cuma memori tu jea yang aku ingat.... memori pertama aku and dia ikut rombongan yang sama.... time tu pihak sek ada buat lawatan so aku join time tu tak tau gik dia pun ikut sama... time meeting nampak dia then baru ku tahu dia ikut serta.... dalam hati aku melonjak girang macam kanak2 ribena.... sungguh aku rasa donia ni aku yang empunya...kehkehkeh.... time lawatan tu aku dengan kawan baik aku jea.. tehn tetibe di datang dari arah belakang sambil cakap sesuatu.... aku sekadar dengar tak dengar jea bcoz gementar beb jejaka idaman... lepas habis butir bicara yang sepatah aku tak faham di senyum kat aku.... ya Allah aku tak tau apa nak cakap.. mau pengsan aku.. nasib baik kaki masih kuat mencengkam tanah.....


second memori dia ajar aku kawat... ko tau la pandu puteri mana tau kawat2 ni gik pun aku memang tak suka hehehe... then dia la jadi yang bagi arahan tu aku tak tau nak panggil apa... bila dia bagi koman aku and the geng tak faham apa yang dia cakap da la tengah2 padang dengar tak dengar jea bcoz angin sepoi2 sedang berlagu... so bila dia bagi arahan kitaornag buat gaya macam2 then pakat2 gelak... tengah best2 gelak tetibe dji hangin beb terketar2 kita orang.. suma terus jadi serious.... dalam takut aku tak dengar arahan dia aku dudk kat hujung sekali tehn dia minta rapat barisan suma dah rapat tinggal aku jea nun jauh di sana... suma pakat2 gelak kan aku termasuk dia.. huhuhu malu tahap gaban blushing sudah pipi aku.... huahuahua


third memori kita orang berlari2 dalam hujan... pat ni yang aku tak dapat lupa memang kenangan manis giler bagi aku doh... time tu ada perlawan bola ada sek pinjam padang sek kita orang... so kawan aku ajak gi tengok so aku pun folo jea time tu pun langit mendung tak terkata.. tapi aku and kawan aku gi juga bukan selalu.. heheheh... time kat tengah padang hujan rintik2 mulai turun nasib baik aku bawa payung so tak la basah kuyup... tapi sian dia xda payung dia datang dekat tapi aku malu nak duduk satu payung ngan dia.. so aku bagi payung aku kat dia then aku berlari ke kantin sek tapi tetiba aku tengok dia pun berlari2 sama ngan aku.. aku tertanya2 mana payung yang aku bagi tadi.. dalam hujan aku and dia berlari.. memang best giler..... teringat lagu kopratasa

dalam hujan rintik kita basah bersama masih kah kau ingat... masih kah kau ingat.. aku sentiasa ingat....


bersambung...............

p/s: basah hujan tan mengapa tapi jangan la ko basah lain lak...ahaksss

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

2 Response to "CINTA MONYET 2"

  1. caluk@cencaluk says:
    9/11/09, 6:32 AM

    berapa banyak punya sambung daaaa

  2. sayu=pilu says:
    9/11/09, 8:53 AM

    ala rilek arr caluk.. kemarin ingat nak habis kan tapi tak sempat plak... ri ni wa habis kan ok