MARAH@KETAWA

tenet macam ba alif nga alif nga (bangang-betul salah aku pun tak tau)... dah dekat 3jam aku dok sign pastu nak buat new post dia jdi white page suma jus kala hijau kat bawah tuh dok jalan macam cipan... slow nak mampus... berbulu baju aku (sangkut kat kusi yg bodoh ni buat baju aku rosak jea) dok tunggu nak buh n3 baru... sakit hati... wei tenet wat heipon ha.... aku ni bersemangat trus down.. dah la semalam pun ko buat hal ari ni pun ko buat hal asal haa ko ngada2 sangat jadi gedikz bagai segala.... nak rasa pelempang tempeleng aku ni ker.... aiseh marah kan tenet buat habis karan aku jea dia bukan nya rasa apa pun aku ni yang makin bertambah sakit a=hati doh.. mememang mengong tol la.... cool sikit sayu control la keayuan ko tuh nanti karang ada lak pemohon yang cabut lari...kuangkuangkuang.... sempat gi woo promot contes hehehe.. jangan marah selagi tak keudara tarikh tutup selagi itu la aku akan buat promo... heheheh.... ok ok.. back to the story....


adakah ini kesan nya yang di sebab kan oleh keadaan cuaca yang tak menentu sekarang... baru2 ni di gemparkan dengan hujan ketul ais (kat tempat aku panggil mcm tu) tempat ko panggil air batu kot tapi sama jea kan.... aku pun terkejut tengok mak cik tuh selamba jea masuk ais tuh dalam mulut.... tapi nampak cam bes jea aku tengok... hari ni di gempar kan dengan sonami... adakah di sebab kan ini suma tenet pun mengalami ketakutan untuk berjalan lancar.... mungkin juga kan sapa yang tau....


tapi aku memang tengah marah aku nak story yang lain tapi aku kena story yang lain kat ko suma lak.... ikut nafsu amarah... lain nak buat lain yang jadi.....


untuk menghilang kan amarah ku ini... so apa kata aku buat ko suma tersenyum dengan setiap msg2 ni yang aku penah tima dari kawan2 aku.... ada yang macam sengal ada yang lawak ada yang mcm bodu ada macam lah senang criter... hahahah.... sebelum baca gelak dulu..... nanti dah baca ketawa kuat2 macam orang kena histeria...ok...

.....................................................................
now its begin
-------------------------------------------------------------
are not E thick talk we
man D dare lamp call lamp
salt kick are par talk we
salt kick send D two lenght
[versi negro]
------------------------------------------
kategori orang:
1- tak jujur--> kentut tapi salah kan org lain
2- bengong--> tahan kentut berjam2
3- yakin diri--> kentut dgn lantang
4- sadis--> kentut dlm selimut lalu d kibaskn bau nya
5- strategik--> sembunyikan bau kentut dgn ketawa kuat2
6- misterius--> kentut tapi tak dpt di kesan
7- gugup--> tba2 kentut apabla d sergah
8- periang--> kentut pelan2 pastu senyum sorang2
[haa.. senyum sorg2 lak...hehe]
----------------------------------------------
cinta adalah ibarat KENTUT
di pendam rasa SEKSA
di luah rasa MALU
jd....
tunjuk kan lah cinta mu PERLAHAN2
spt..
MELEPASKAN kenTUT mu itu...
[cuba try test]
----------------------------------------------
telinga Gatal?
maksud orang Rindu U
pipi Gatal?
maksud orang nak Kss U
tangan Gatal?
maksud orang nak Pegang U
punggung Gatal?
KURAP lah tu
[kahkahkah]
--------------------------------------------
ciuman PERKENALAN d PIPI
ciuman SAYANG d KENING
ciuman KEKASIH d BIBIR
ciuman paling PANAS d SETERIKA
[try it hot..hehe]
--------------------------------------
doa penyeri muka:
'minyak si tuang tuang, ku tuang dalam kuali, muka ku macam beruwang, semua orang lari'
[kuangkuangkuang... tak der kena mengena ngan POKCIK BER_WANG ehh]
--------------------------------------
itu je aku nak share nagn ko suma... esok2 lusa aku share yang lain plak k...ehehehe ada satu gi tertinggal lak...
_____________________________________________________
babon tua hilang di sawah
orang kampung sibuk mencari
jika ko tekan di bawah
............................
.....................
................
............
........
da sah ko lah babon yang di cari !!!!
-------------
kalo ada jarum yang patah
tak payah la disimpan lagi
kalo ada ati yang marah
kena ingat aku pon pernah terkena sekali
heheheh :)
--------------
jarum yang patah tu pergi la buang
jangan dibuang bersama kain
kalo tak nak kena sengsorang
pas la puisi ini kat orang lain....
hehehehehehehehe.........uwaaaaaaaaaaaa
ini sekadar gurauan semata2 jangan lah terasa hati tadak kena mengena dengan sesaper jus nak kongsi apa yang buat aku hei-p
.............................
p/s: aku 1sst time dapat msg cam ni tergelak2 tersenyum kambing.... harap ko juga..... berjam2 aku taip n3 ni... berselang seli dengan keje yang aku kena buat..huawwwaaaaaaaaaaaa....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

9 Response to "MARAH@KETAWA"

  1. caluk@cencaluk says:
    10/1/09, 5:28 PM

    mesti kau dah bosan tahap cipan nie ha ha. kau guna 3g celcom ke. aku kat sini pun mcm hampeh putus2 aje

  2. sayu=pilu says:
    10/1/09, 8:31 PM

    tak ah.. guna wireless cipan nih... memang geram giler.. aku rasa blog aku nih yang ada masalah... aku tak buat pun security apa ntah utk elak kena virus...backup pun tak buat.. kalu blog ni ilang satu hari nanti mau nangis aku doh....

    ada sesaper yang leh tlg masalah aku ni???

  3. sI tEDI says:
    10/1/09, 9:19 PM

    yup! stimiq pun macam anjing laut berenang2 ketepian...


    :)

  4. al-lavendari says:
    10/1/09, 9:45 PM

    memang saya sangat susah nak tergelak. tapi kali ini saya kalah, memang power sungguh baca msg2 kawan2 awak tu. memang kaw-kaw. nak tanya, kawan awak tu sorang je buat, atau ramai yang menyumbang. saya nak sumbang satu pantun, boleh?

    kalau padi katakan padi
    jangan saya tertampi-tampi
    kalau padi katakan padi
    jangan pula dikata nasi !

    kah 99x

  5. anaklaut says:
    10/2/09, 1:46 AM

    salam....


    best entri ni..

    memang ciuman di seterika tu paling panas..hhahahaaa.

    :)) tergelak anaklaut sayu.!

  6. sayu=pilu says:
    10/2/09, 9:56 AM

    si tedi: tau tak pa... ban celcom ban blog...uwaaaaa

    al-lavendari: horey sayu bisa buat pakcik gelak..ramai sgt yg bagi msg tuh...hehehe

    kahkahkah.. tergelak2 baca pantun pakcik tuh...

    al: saja nak bg al hei-p sikit bcoz sejak akhir2 ni al bersedih jer... :)))))) senyum sokmo yea al

  7. Fatt Chin Choy says:
    10/2/09, 11:23 AM

    mana ada tenet kat malaysia laju... semua ciput jer

  8. sayu=pilu says:
    10/2/09, 11:35 AM

    betul tuh...bengang giler aku ngan tenet nih ah fatt oi...

  9. fAkHrUL aYsRaF says:
    10/4/09, 8:49 PM

    kentut 2 best : )