CINTA MONYET 3


ok di pagi yang mulia ni dek kerana aku bercuti so aku akan menghabis kan kisah CINTA MONYET ni bcoz caluk da tak sabar2 nak tau ending nya camna... yea tak yea caluk...... (semalam nak habis kan tapi tak sempat ada masalah sikit...)
..............................................................................
ok aku sambung dari memori dalam hujan tu la yang paling manis sekali bagi aku... memang sampai sekarang aku tak pernah terfikir nak lupa kan.... time tu aku ada minta gambar dia tapi melalui kawan aku la.. aku minta tolong kawan aku aka adik angkat dia.... memang jeles giler bila tengok meeka berdua2an sedang bebual mesra.... nasib tak menjelma jadi dragon kalau tak rentung kawan aku di fire nya aku.... kah kah kah.... aku dapat 2 3 keping gak la gambar dia... aku simpan elok2 bcoz takut mummy ku jumpa habis la aku.... takut tapi nak buat juga... adat manusia apa di larang itu yang nak di buat nya..... ada lagi memori tapi cukup la 3 ja aku story kat ko.... then akhir tahun pun menjelma... lepas jea dia habis SPM aku pun tak pernah jumpa dia lagi.... kawan aku cakap dia dapat ok ok jea. aku pun sedia maklum dia tak la pandai sangat dalam pelajaran (cikgu sendiri yang cakap k bukan aku).... aku macam biasa la jalani kehidupan di sek tanpa bebayang dia lagi... hukhukhuk... rindu tu memang tak dapat di gambar kan macam mana... aku jea yang tahu doh sampai kadang2 aku pernah mimpi kan dia time tido beb... punya la dahsyat nya aku pun pening and mengong sikit... hehehe... then aku tak pernah dah jatuh cinta lagi pada sesaper pun......
.......................................................................
3tahun lepas tu aku plak menduduki SPM.. aku study bagai nak giler bcoz time tu aku fikir masa depan jea kalau kantoi habis la aku tak dapat kemana2 dok rumah tunggu orang datang pinang la jawab nya... aku buat sehabis daya aku la... then lepas 3 bulan result kuar alhamdulillah suma ok... then aku dapat masuk U tempatan... aku pergi la merantau di tempat orang but before aku gi aku bakar suma gambar2 dia time tu 1000x fikir ooo da la susah nak dapat last2 aku bakar plak.. tapi aku kuat kan hati nie... then aku bakar sekali dengan negative nya.. hukhukhuk.. time belajar aku rindu gak kat dia kadang2 sampai empangan mata air pecah... sob sob sediy wei.... aku pernah jumpa dia tapi dari jauh jea time cuti sem... then lepas tu aku da tak pernah jumpa dia lagi maybe da kawin or tak aku pun tak tahu bcoz kawan aku da tak support aku lagi untuk ada prasaan kat dia... kawan aku suruh aku cari orang lain tapi aku tak tau coses2 nya...
..............................................................................
begitu lah pengakhiran nya kisah CINTA MONYET aku yang mana untuk pengetahuan ko... rasa cinta ni aku sorang2 jea yang rasa dia aku tak tau la kan bcoz aku tak leh baca isi hati dia yang dalam nun jauh di sana..... aku jea yang dok syok kat dia and aku tak pernah bagi tau dia pun yang aku sayang sangat2 kat dia ... malu wei nanti di katanya perigi cari timba... huhuhu... nie bukan la kisah cinta monyet sangat pun tapi lebih kepada CINTA SEBELAH PIHAK jea uwaaaaaaaa..... tapi yang pasti itu la cinta aku yang tulus and suci... aku rasa rugi tak bagi tau dia perasaan aku time tu kalau tak aku and dia da kawin ada anak pinak da sekarang... mesti bahagia kan heheheh.. berangan bagai aku ni....( 7tahun aku cuba lupa kan dia coz he is first in my heart)... gedikssss.. sekarang da lebih kurang 9tahun kot.....
..........habis.........
p/s: hargai lah cinta yang di miliki jangan tunggu sampai ia nya hilang baru ko tersedar

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

4 Response to "CINTA MONYET 3"

  1. mamai says:
    9/11/09, 12:32 PM

    cinta monyet tak apa jgn jadi monyet yang bercinta hehehehe...

    kenangan yang indah

  2. sayu=pilu says:
    9/11/09, 2:49 PM

    tu la bro mamai.. aku jadi monyet bercinta jawab nya masuk wad giler la..hahaha

  3. caluk@cencaluk says:
    9/12/09, 4:36 PM

    he he kalau nak monyet gi cari kat zoo negara.

    setiap org akan ade pengalaman cinta pertama, walaupun cinta tu hanya kita aje yg rasa org lain x tahu, tp jgn jadikan cinta yg tak menjadi tu sebagai halangan dlm meneruskan kehidupan :-)

  4. sayu=pilu says:
    9/14/09, 12:56 AM

    hari tu dah gi tapi lupa nak ajak ikut balik...keh keh...
    betulbetulbetul.. hanya kita jea yang rasa nya.. tapi kalau itu cinta pertama dan terakhir lagi best..