POSTOPOSTO

macam mana eh aku nak stat n3 ni...hukhukhukhuk.... ooo aku stat dengan tangisan.... sedey nya aku rasa petang ni... aku ingat aku leh dapat duit raya awal sempena hari raya yang bakal menjelang tiba tapi... sob sob..huhuhuhu.. nangis gi... srehhsrehh (syeh hingus yang meleleh bersama air mata ku ini)... eeeweeekkkk geli nya aku sendiri pun nak termuntah kat sini.... sory2 kalau terbuat korang terasa mual loya... maap ehh... tak terniat pun.. sebenar nya aku tengah frust dengan sorang mamat ni...ala mamat ni la ZELO55 baru jea aku puji dia baik2 punya macam2 la pujian yang aku tabur kan pada dia baik hati penyayang bertanggungjawab hormat wanita pemurah and segala macam2 gi tuptup dia kasi duit raya kat lumut-JEJEKA PENCURI HATI...... huhuhu esak tangis kedengaran kuat sekali.....heheheh.... gurau jea yea lumut and ZELO55 sebenar nya aku tak da la rasa cam gitu.. nama pun contes so adat la menang kalah... aku terima dengan seadanya keputusan ni.... gi pun saja join contes ni nak hiburkan hati ku and ko suma..... memang tak di nafi kan cite lumut memang bes giler first aku cuak gak biar betul lumut ni da tersangkut hehehe aku yang hati keras pun leh cair doh bila baca... apa pun congrat lumut.... ehh napa lak aku ulas panjang kat sini... sory...ehehehehe.....
..........................................................................

sebenar nya motif aku lain.... ok ok ok.... jangan la blah gi... baca sampai habis ku ada sesuatu buat ko sume........

.......................................................

................................................ada kat bawah ni tengok la......

.........................................

.....................................ada cuba ko tengak betul2

................................

.............................ada tak tipu pun

...........................

......................ada sungguh

..................tak pecaya ka?

...........

............betul ada ni ha

.........

....jangan la masam tak cantik/comei/kacak/macho la muka tuh..kehkehkeh

...taaaaaaaarrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


ni la yang aku nak kasi kat ko..... amek la yea kad yang tak seberapa ni suma2 sekali leh amek... nak kena sebut nama ka.... tak yah la kot nanti ada nama yang tertinggal terasa hati lak.... kad ni spaecial bcoz suma dalam satu...... ada kad ada ketupat ada rendang ada duit raya buat korang (nak tayang jea tuh duit raya ku bos kasi kemarin)...kasi jeles sikit kehkehkeh gelak jahat tumbuh tanduk nggeee........ ok tak nak bebel panjang gi tak larat doh boring giler tak saba nak cuti beraya....

sempena aidilfitri yang bakal menjelang ni ku pohon beribu kemaafan dari ujung rambut sampai ujung kaki atas salah silap ku kira nya terkasar bahasa terkata tersegala2 nya.... aku hanya insan biasa yang tak lari dari kesilapan....

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

MAAF ZAHIR & BATIN

AMPUN MAAF DIPINTA

0-0

p/s: maaf yea n3 terlalu panjang saja jea sempena raya buat ko marah than minta maaf....hehehehe gurau2 k....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

5 Response to "POSTOPOSTO"

  1. zelo55 says:
    9/17/09, 4:28 PM

    ini tak adil!
    ko dapat duit raya dr bos...
    ak plak bg duit raya kat orang...huuu...
    hahahaha...
    ok2...tenkiu untuk kad raya nih...
    nnt bile2 ak nk wat kontest lagi ak inform ye..
    x perlu puji2 dah...
    betul...
    next time ak x mintak puji dah... (kot)...

    huahuahua!!

  2. {lumut} says:
    9/17/09, 5:51 PM

    hahaha..yolah zelo tuh..
    aku pon x terkata ape neh aku mng..
    komen org pon aku x reply..
    serious rase cm x layak je aku mng.hahahaha..
    itu cerita rekaan yg dtg sari hatiuku ini..huhu..

    dah2..kesat hingus tuh.
    eeeww..
    thanx kad raye.aku amik da.hee

  3. mamai says:
    9/17/09, 8:01 PM

    selamat hari raya....nak collect kad raya boleh

  4. En.Beskot says:
    9/18/09, 12:27 AM

    wah..byk dpt duet raye..
    nk mintak skit..
    hehe..
    kad raye tu akn di tepek di blog.
    haha..

  5. sayu=pilu says:
    9/18/09, 8:22 AM

    zelo: adil la tu ko tak kasi aku duit raya tuh...hehehe
    same2.. pas ni ko buat contes kutuk2 ko sure ramai yang join....kahkahkah... gurau2 jea

    lumut: kembang semangkuk la dier mut asik di puji jea... ishh ko ni.. ko layak ler sebab imaginasi ko memang hebat.. tambah2 tajuk ko memang gempaq beb....ngeee

    mamai: selamat hari raya pok cik...amek la memang nak kasi utk suma...

    beskot: rezeki...hehehe.. datang la beraya kat rumah confirm dapat sekupang sua nanti..hahaha