MALAM KER PAGI

selamat pagi suma....

hurm aku baru prasaan en.beskot dah hilangkan diri nya... lumut en.beskot tak nak kawan ngan kita gi eh... tetiba jea rasa sedih aku kehilangan sorang teman... aku baru nak mengikut kata pepatah 'berkawan biar beribu bercinta biar satu'... tapi malam nih baru aku tau yang aku telah kehilangan sorang teman yang bisa buat aku tersenyum membaca n3 hasil taipan nya... hukhukhuk... terasa sedih lak... tak mengapa lah mungkin beskot bersebab untuk buat begitu... biar lah ia menjadi rahsia beskot... cukup lah sampai di sini...

.....................................................................................

sempena pagi buta yang sangat lah gelap gulita nih aku nak share msg bes2 ngan ko suma... suma nih aku dapat dari kawan2 aku... time nih pakat giler ber msg yang power kawkaw hevoc gempaq...............
.................................................................................
layanzzzzzzzzzzzzzz
-----------------------------------------
dalam kolam ada berudu
dalam hati ada rindu
jangan perasan atau terharu
bukan nak ucap salam rindu
atau nak kata i mis u
jus nak pesan sesuatu
NAK TIDO KENCING DULU
[kihkihkih.... tergelak aku baca doh memula]
-----------------------------------------------------------
anak cina di ganggu penunggu
kerana berjalan di kawasan kelam
mohon maaf jika mengganggu
hanya nak ucap selamat malam
naik beca beca terbalik
lepas baca tidurlah balik
[tersengeh2 eh]
------------------------------------------
tiada cahaya menerangi alam
suasana sunyi selubungi malam
pada dier yang ngah lepak kat tilam
selamat malam sekian wassalam
[hehhe]
-------------------------------------
menjeling2 ku di tendang
lagi sikit nak masuk kolam
terkenang2 dirimu sorang
daku ucap kan selamat malam
[kihkih]
--------------------------------------
dua tiga cat running2
penat nya kejar
my head pun pening2
my wish 2 u is Hello and Gud Morning
tapi dah terlambat
so Gud Nite and Slamat Berdreaming
[ngeeee]
------------------------------------------
masa kecik2 dulu
sebelum tido ustaz selalu pesan
....
letak yaasin tepi bantal
baca surah sebelum tido
and yang paling penting bangun
bila masuk subuh
....
tapi apa yang kamu buat skarang ni
letak henpon tepi bantal
baca msg sebelum tido
tengok tepon selepas bangun
[kuangkuangkuang...jawab2]
--------------------------------------
-baca ini petua 3x sebelum tido-
makan nasi pucuk paku
campur daun pokok ciku
datanglah HANTU datang pada ku
datang lah TIDO dengan ku
[uwaaaa..gagaga]
-------------------------------------
basket is raga
wood is kayu
bila i terjaga
i terus ingat kat u
....
this is kulit kerang
i jumpa tepi batu
i cakap terus terang i mis giler kat u
[hehehe]
---------------------------------------

ok itu jea nak sharing bcoz ada ornag kata 'sharing is better' 'sharing is caring'.... yea ke takyea aku tak tau doh..... ko rasa lak camna....


p/s: selamat malam suma aku berhoyehoye malam ni sungguh gumbira sekali..... da nak titun da... salam pagi suma.....




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

13 Response to "MALAM KER PAGI"

  1. anaklaut says:
    10/3/09, 1:47 AM

    salam...lumut dan beskot pergi mana?

  2. sayu=pilu says:
    10/3/09, 1:49 AM

    wasal.. tak tau.. masing2 macam bawa diri jea..huhuhu
    kita kehilangan teman

  3. Naz says:
    10/3/09, 1:58 AM

    pesta pantun ke apa ni... hehehehe...
    teman online memang kejap2 ada, kejap2 x der. sibuk agaknyer...

  4. al-lavendari says:
    10/3/09, 7:06 AM

    mengikut kepakaran saya dalam membaca gaya dan lenggok bahasa orang, saya mendapati bahawa msg2 yang awak cakap tu, semuanya karangan awak belaka, bukan ciptaan orang lain, melainkan ciptaan dari daya kreatif awak. syabas dan teruskan ...! saya amat menyukainya dan ia akan menjadi koleksi jenaka saya.


    saya pun tambah,

    korang bila terkejut
    jgn lupa lak sembahyang tahajud !

  5. si kosong says:
    10/3/09, 8:37 AM

    sayu=pilu,

    huahaha...gila baban gelak di pagi sabtu baca en3 kamu ni...terus hilang rasa mata yang masih ngantuk..

  6. sI tEDI says:
    10/3/09, 9:40 AM

    mungkin mereka memerlukan masa untuk bersendirian...

  7. mamai says:
    10/3/09, 10:09 AM

    ingatkan pakcik sorang ajer yang perasan akan kehilangan mereka...mungkin mereka sibuk

  8. Fatt Chin Choy says:
    10/3/09, 12:00 PM

    aku baru kenal beskot

    huk2

  9. caluk@cencaluk says:
    10/3/09, 1:09 PM

    diaorg sibuk berkempen kat n9 kot he he

  10. sayu=pilu says:
    10/3/09, 1:19 PM

    naz: lama tak gi pesta pearl island...

    al-lavendari: hohoho pandai pokcik teka tapi salah.. kawan2 yang kasi

    si kosong: kahkahkah

    si tedi: mayb..

    mamai: baru terperasaan.. hukhukhuk hilang tiada pengganti

    ah fatt: same2 la wei

    caluk: no comment.. aku tak penah undi sekali pun apatah gi daftar pun lum...hahahaha

  11. ber_uwang says:
    10/3/09, 6:44 PM

    saya kan ade...

  12. sayu=pilu says:
    10/3/09, 10:14 PM

    yea isi borang lu eh...hehe

  13. En.Beskot™ says:
    10/5/09, 12:21 AM

    ak ade kt sini sayu..
    off 3 hari jap..