AKU KETAGIHAN...

salam...

aku sedang mengalami masalah ketagihan... aku tak tau nak cari ubat kat mana... huhuhu... mummy aku dah bising2 suruh aku berenti tapi aku tak leh nak ikut cakap mummy ku... adeh aku tak boleh buat aku tak berenti... mummy ku dah ugut jangan sampai di tamat kan riwayat...

seyes cakap aku memang dah ketagihan tahap kronik weh... ada sesaper leh tolong aku tak... aku pun dah puas cari ubat jumpa doktor pun dah te;an pil dah langgah air akar kayu dah macam2 aku try.. tapi satu pun tak der yang berkesan... aku rasa penyakit nih di jangkiti dari ko suma ler nih... aku dah jadi penagih.. argg tak mungkin

.............................

................................................................................

.......................................................................

...............................................................
............................................................

......................................................

..................................................

...........................................

arghhhh... aku ketagih menda alah nih

aku ketagih menaip

aku ketagihan skodeng ko suma

aku ketagih berblog

hehehehahahakihkihkihihihihihi

nih la lappy ku yang aku sayang sangat2 hanya dia yang satu

tapi sayang nya sejak 2 menjak nih dia suka buat perangai bikin kepala aku pusing jea

dia tak sayang aku lagi


jari jemari aku ketagih menaip

jari yang dulu kaku beku menaip

kini dah makin laju pantas jea menaip

huruf and abjad pada keyboard yang dulu terpaksa tercari2

taip satu ayat dekat 5 minit kerana tercari2 untuk menyusun jemari

kini dah tak perlu lagi suma dah sebati dengan jemari

jus pandang keyboard and skrin terus jemari menari2

----------------------------------------------------------------------------

esok ada open house.. opis aku buat besa2ran datang arh wei.. nanti dapat ler jumpa ko suma... leh kita berkenalan2..hehehhe... aku dah teruja sangat2 nak makan... mesti banyak makanan enak2... buat perut ku senak jea... waterfall pun dah nitik2 nih..hehehe... gumuk lah aku makin gumuk nampak nya hari ni dah balun nasi 3x...uwaaaaaaa badan ku di pam2 bagai belon ajea...kuawkuawkuaw..... jem[ut ar datang sok kul 11 sampai kul 3 eh.. lalalalala

p/s: keje aku melambak yg lum siap bcoz of wat??? bcoz of blog... aku sibuk nyekodeng blog ko suma ler... huhuhu mati aku tak nyempat siap kan nya.... lalalalala

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

9 Response to "AKU KETAGIHAN..."

  1. mamai says:
    10/7/09, 10:48 PM

    eh sama la kita...jaga-jaga jgn sampai ada yang jeles

  2. sayu=pilu says:
    10/7/09, 10:56 PM

    apa yg sama nya pakcik

  3. Aku Beskot™ says:
    10/7/09, 11:51 PM

    hmm..
    mmg x bley wat pa da nih..
    kronik sgt..
    biau kn je le..
    gagaga..

    p/s:
    blog blog jugak..
    jgn smpi kije terabai..
    itu musti ingt.
    hoho..

  4. Fatt Chin Choy says:
    10/8/09, 12:19 AM

    patutlah kul 10 ko nak tido dah... nak cuba lari ler tu
    haha

  5. ber_uwang says:
    10/8/09, 12:35 AM

    tak pe janji hepi.... open house kat mana tu....gas kat umah abis ni..kuih raya pon tak de nak makan esok

  6. {lumut} says:
    10/8/09, 7:14 AM

    open house jemput aku x???eh3...jgn nangis kat blog aku..nnt banjir kene naik sampan lak dtg...

    aku slalu skodeng ko n drop komen nnt..ko jgn risau ye syg~~

  7. sayu=pilu says:
    10/8/09, 10:01 AM

    beskot: yea aku tau tapi dah teralit lak..agagag

    ah fatt: yup2..mummy ku potpet2

    beruwang: open opis kat pearl island..dtg la wak duit raye untuk saya..hehe

    lumut: jemput2 la dtg..ko nekad nak tutup esoksemalam gak erk..apa pun aku doa kau bhagia walau dimana ko berada... aku mengalu2kan kedatangan ko.. nak tumpang tido pun leh gak..ngeee

  8. dotblogspotdotkom says:
    10/8/09, 10:41 AM

    salam pada tuan blog... selamat berblog... jgn sampai keje lain tak buat ..udah le... dahulukan yang hakiki ye....

  9. sayu=pilu says:
    10/8/09, 2:53 PM

    wsalam... tq ziarah... yea malam nih siap kan..