HATIKU SUDAH DI MILIKI

salam suma....

hurm hari ni aku nak nak khabar kan pada ko suma something

aku nak khabar kan ni ha

erm tapi malu la plak

ko jangan gelak kan aku ok

hem tak jadi lah aku malu

nanti ko cakap aku berperasaan lak

tapi aku nak gitau gak kat ko

tak kisah lah kalau aku termalu pun

erm ni lah bf aku pengubat duka lara aku sekarang

dia jea yang sudi ubati duka lara aku

all about eve hencem kan
smart and macho
caring
aku nak gak..nak gak...

tgk tuh dah senyum2 kambing
tgk dah gelak dah tuh
tgk dah guling2
tgk nak ngata aku lah tuh
yea aku tau aku berperasaan
hhuhuhuhu
yea kata lah kat luahan di bawah
apa2 jea aku tima
..................
kalau ada orang yang sayang aku macam nih kan best...
************************
jiwa aku berbunga girang
hati ku pun sungguh senang
dia cuma hanya untuk ku seorang
***************************
p/s: mummy cheq nak kawin... haha dah kemaruk sangat aku nih... aku suka layan criter nih bes doh.. ko layanzz lah criter nih bagi pengajaran

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

18 Response to "HATIKU SUDAH DI MILIKI"

  1. seroja jingga says:
    10/8/09, 3:16 PM

    ye keni..tah tah memang
    betul hati dah dimiliki..
    ke buat entry ni nak cover je
    heheheh

  2. sayu=pilu says:
    10/8/09, 3:44 PM

    blum gi lah kak jingga.. sedang menanti pd saper2 yang sudi..ahakzzzz

  3. ✖sLap mE pLz!™✖ says:
    10/8/09, 4:55 PM

    spe yg nk kwen neh? mummy mu kew kmu???confius tol r..

    **ensem VJ utt ag lor..

  4. beruwang Says:
    10/8/09, 7:03 PM

    melepas nak rasa bini mude

  5. mamai says:
    10/8/09, 7:16 PM

    ini yang jeles nie pakcik nie ko nak letak kat mana

  6. sI tEDI says:
    10/8/09, 7:30 PM

    aiseyyyy

  7. imHepPie says:
    10/8/09, 8:28 PM

    fahrin ahmad la ensem..hehe

  8. nursarah87 says:
    10/8/09, 9:58 PM

    huhu,
    nasib baik bukan lee min hoo yg jadi pilihan kamu..

    kuikuikui

  9. Fatt Chin Choy says:
    10/9/09, 12:42 AM

    aku pun nak lelaki tu

  10. Nabil Fizri says:
    10/9/09, 4:56 AM

    ikat kat pokok bg kerengga kang

  11. sayu=pilu says:
    10/9/09, 10:11 AM

    slap me plz: 2 2 kot..ahakzz

    beruwang: tu la sapa suh tanak isi borang..kihkih

    mamai: letak kat tepi..hehhe

    si tedi: men.. tlg sambung untuk kamo..hihi

    imheppie: smart jea bg aku doh...

    nursarah87: siapa itu jejaka??? ku tak kenal ler...

    ah fatt: ko ni gay erk..hehehe gurau jea...

    nabil fizri: napa lak?? apa salah ku pd mu...huhuh

  12. {lumut} says:
    10/9/09, 10:55 AM

    argghh..kecewa aku bukak entry neh..
    igtkan betul2 akan dpt kad jemputan.
    hampeh lu sayu...majok neh.

  13. sayu=pilu says:
    10/9/09, 11:33 AM

    ala lumut...jangan la majuk.. aku tengah kemaruk sangat nih..hehehehe insya Allah kalau betul nanti akan ku jemput diri mu..:)

  14. Aku Beskot™ says:
    10/9/09, 3:23 PM

    wah²..
    tinggi nye cita rs..
    xde harapan le kalo cmni..
    gagaga..
    ak nk mkn nasi myk..
    hoho

  15. anaaklaut says:
    10/9/09, 4:18 PM

    salam..

    setuju dengan seroja jingga :))
    betul la tu kan..

  16. miEz haNeM says:
    10/9/09, 6:05 PM

    HeHe:)


    banyak NyE adMiRer:)

  17. caluk@cencaluk says:
    10/9/09, 6:15 PM

    citer apa tu

  18. sayu=pilu says:
    10/10/09, 12:35 AM

    beskot: harapan tgl harapan jea weh..huhu...jom ahad dtg umah aku nanti mummy ku buat tuk ko..ahakzz

    al: linggo(salah)..hehe

    miez hanem: admirer??? hahaha tak der ah..

    caluk: ceritera...hehehe