SENAMAN PERUT BERSAMA MULUT

salam...


aku tak tau nak update apa bcoz kepala otak aku tengah serabut jea nih ngan keje aku yg melimbun2 bak gunung jerai... huhu.. sapa mau tolomg sila kan.... pertolongan anda amt lah bermakna pada aku doh..boleh meringan kan bebanan yang terpaksa aku tanggung seorang diri... adeh sakit otak.... oooo korang gelak kan aku bcoz aku keje banyak eh... takper2 masa nih masa aku tengok la jap2 gi masa ko plak... tak mo r taip banyak2 aku tak larat nak perah idea yang beku gi tepu.....
aku nak ajak ko suma laku kan senaman perut bersama mulut atau senaman mulut bersama perut..herm mana2 lah weh.. ikut ko jea yang mana ko rasa sesuai..layazzz jerk k......
====================================================
to all women PLEASA READ THIS
it's normal when u r in ur 20s, u look very "MENGANCAM"
when u r @30s, u begin to behave "BERMACAM-MACAM"
when u r turn 40s-50s, u will feel "TERANCAM" and
sadly when u reach abive 60s, orang langsung tak boleh "CAM"
agagagaga
................................................................................................
why Malaysian students always 'tiru' in exam
because
at the bottom of every page of exam paper
written
"SILA LIHAT SBELAH"
kihkihkih
...................................................................................................................
senyuman pagi membawa semangat
senyuman tengahri membawa ceria
senyuman petang membawa ketenangan
senyuman malam membawa kebahagiaan
dan
sentiasa senyum membawa kita ke tanjung rambut
kahkahkah
..............................................................................
kalu sesat di hujung jalan,kita balik ke pangkal jalan
kalu sesat di pangkal jalan, kita pegi ke simpang jalan
kalu tak jumpa simpang jalan, kita duduk di tepi jalan
kalu duduk di tengah jalan, dengan kita2 sekali jalan
hihihihi
............................................................................
life is difficult
full of trial
sorrow
pain
but if u fall down
just stand up traight
be confident and say
"KURANG AJAQ, SAPA TOLAK"
............................................................................................
when i c baby i remember
"TEDDY BEAR DOLL"
when i c a little gul i remember
"BARBIE DOLL"
but
when i c u i remember
"SETAN GONDOL"
huahahahaha
.........................................................................................
pantun melayu berbunyi:
henpon mahal polifonik berkumandang
kreditnya banyak guna nya kurang
kalu setakat nak miscall orang
huh hentak kat tiang
campak jer ke longkang
kehekehekeh
.........................................................................................................
heheh ok lah setakat nih jea yea anak2 sekelian senaman kita untuk hari nih... cegu tau mesti anak2 tersengeh tersenyum tergelak termelalak termemekak memalam pepagi buta siang2 hari...wakakakakakaa.....................semoga enjoy dengan SENAMAN PERUT BERSAMA MULUT...HAHAHAH..hingga jumpa lagi and ketemu di lain waktu... adios suma.....hahhaha
p/s: senyum and ketawa kdg2 bagus untuk menjaga muka kita agar nampak lebih muda... gi nak hilang kan stress yang di alami oleh ko suma sempena hari bersukasuki dah bermula bagi sesaper yang bercuti..hohohp chiow

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

20 Response to "SENAMAN PERUT BERSAMA MULUT"

  1. Fatt Chin Choy says:
    10/10/09, 2:31 AM

    bermacam2 tu macam mana?

  2. mamai says:
    10/10/09, 2:40 AM

    pakcik ingat pakcik ajer yang pening-pening lalat ni pagi nie

  3. sayu=pilu says:
    10/10/09, 2:40 AM

    bermacam2 tuh banyak songeh r..ko tau tak byk songeh tu apa??

  4. sayu=pilu says:
    10/10/09, 2:41 AM

    pokcik mamai: hurm sama ler keje lum siap srabut.. sambil buat keje u[dte blog lu nanti nak tinggal sehari dua tkt berswg lak..hehe

  5. ber_uwang says:
    10/10/09, 2:43 AM

    "SILA LIHAT SEBELAH" lihat tak de pon cik sayu+pilu... tido sorang juga malam ni lagi

  6. sayu=pilu says:
    10/10/09, 2:46 AM

    ada kang lewat2 cikit kot..msuk ikut tngkap...aha haha..

  7. al-lavendari says:
    10/10/09, 8:41 AM

    bukan setakat perut dan mulut, buah pinggang juga turut bergegar.

  8. sayu=pilu says:
    10/10/09, 10:35 AM

    hahaha..senaman ringan jea tak per senang proses melawas karang ahakzzz

  9. seroja jingga says:
    10/10/09, 10:55 AM

    dik
    ni senaman yang bagus
    urat,usus perut bakteria dalam perut sume dah tak larat nak gelak..
    bagus! bagus!

  10. sayu=pilu says:
    10/10/09, 11:17 AM

    nak bagi kak jingga rilek2 sikit 2 3 hari ni 10sion jer kan ka...hehehe

  11. imHepPie says:
    10/10/09, 12:16 PM

    ahaha..mcm2 bermacam2 tul cik sayu pilu...erkk bermacam2 maknanya apekah??haha

  12. bias® says:
    10/10/09, 2:51 PM

    kater senaman? takder kira-kira pun?

  13. sayu=pilu says:
    10/10/09, 3:23 PM

    imheppie: haha juga... byk songeh lo

    bias: yea senaman mulut n perut...sendiri kira...wakaka

  14. anaklaut says:
    10/10/09, 7:46 PM

    hahahahaa..

    :))

  15. yoro okino says:
    10/10/09, 9:28 PM

    hahahha
    nak pasti kn jawapan
    tu yg pasal sila tengok sebelah..
    huhuhuhu

  16. Aku Beskot™ says:
    10/11/09, 2:53 AM

    tp ak sdh semula jadi awet muda..
    cane nih??
    (ayat yg poyo gle babas)
    gagaga..

  17. sayu=pilu says:
    10/11/09, 10:36 PM

    al: hehehe

    yoro okino: baik tanya pengawas peperiksaan confrm betul..hahaha

    beskot: tak dinafi kan ko memang awekzz muda...hahaha

  18. arque says:
    10/13/09, 8:45 AM

    ahhahahaha.
    lawak dowh.aku suka no 2.
    masuk dek akal jugak. ;P

  19. *~ aRaBeLLa ~* says:
    10/13/09, 10:55 AM

    yg 1st & 2nd quote tu mmg tak boleh belah oke..ekekekek..

    btw salam menyinggah..mari ler bertukar-tukar link.. =)

  20. sayu=pilu says:
    10/13/09, 11:16 AM

    arque: buat lah senaman gi..hahaha

    arabella: ekekeke... wsalam..ok....