CUTI2 AKU

salam suma.....
hurm kaki yg sakit dah hampir smbuh cuma hati yg luka jea masih berparut... bila lah agak nya suma nih akan berakhir... aku dah tak mampu lagi tuk menanggung nya...
rindu di hati sering membelenggu
kasih di rindu tak kunjung tiba
mengapa di harap pada yang dulu
sedang kan masih banyak lagi kumbang yang ada
eceecey ewahewahewah.......
-----------------------------------------
senyap tak bererti hilang
diam tak bererti lupa
jauh tak bererti putus
kan antara kita ada satu ikatan
"PERSAHABATAN"
..................................
dalam diri ada "HATI"
dalam hati ada "SAYANG"
dalam sayang ada "RINDU"
Rindu pada siapa???
pada yang tengah baca blog nih
......................................
jauh mana jarak kita
lama mana tak berjumpa
kita tetap pandang langit yang sama
jadi kita sebenar nya tak pernah jauh
kita tetap dekat di hati
ewahhh
..................
bia rindu asal tak jemu
biar kasih asal tak sedih
biar cinta asal tak terseksa
biar sayang asal tak hilang
biar berjauhan asal hati tak berubah
........................................
hidup couple
-MAKSIAT-
hidup steady
-BEBAN-
hidup skandal
-BERDOSA-
hidup berumah tangga
-BILA LAGI-
huhhhuuuu takde calon
..................................
**aku nak cuti 1wek
**sure pasti aku rindu korang
**ko tunggu kepulangan aku erk
**beskot jgn menggatal ngan lumut and putih lakzz ok
**kang aku cancel HONDA CIVIK tuk ko...hahaha wakaakak
**adios suma nanti aku pos n3 baru lepas 1wek k..daaaa
p/s: aku ada hal sikit.... take care suma... doa kan aku berjaya.... chiow...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

13 Response to "CUTI2 AKU"

  1. jemarisepi says:
    10/19/09, 7:20 AM

    SALAM...
    JEMARI SKER BAITBAIT AYAT ITU...
    SESUNGGUHNYA JEMARI MERINDUI TEMAN LAMA...
    WALAUPUN BERSAMA AWAN YG SAMA TP DI MANA DIA EK...
    HUHHHHH.....JEMARI PASTI KEHILANGAN DIA....

  2. ber_uwang says:
    10/19/09, 7:31 AM

    ingat tu beskot.... kang kena makan dengan bini muda ko... ahaaks

  3. al-lavendari says:
    10/19/09, 8:24 AM

    semoga tercapai apa yang di intai, semoga berjaya apa yang di usaha (usha) semoga terdakap apa yang di ungkap dan semoga terelak apa yang tak hendak !

  4. mamai says:
    10/19/09, 10:47 AM

    selamat bercuti la yer jgn lupa plak pakcik nie

  5. Fatt Chin Choy says:
    10/19/09, 11:24 AM

    wah
    dah mula QUEEN CONTROL ko ni

  6. miSs siv says:
    10/19/09, 1:21 PM

    akak..
    nak ikut..
    hehehe~

    ;p

  7. rizputra7 says:
    10/19/09, 2:08 PM

    haha biskut....sayu tengah siap sedia nak hantar rombongan untuk ko...

  8. seroja jingga says:
    10/19/09, 7:21 PM

    kepada en beskot..sila baca entry ini ratusan kali ;P

  9. jalak lenteng says:
    10/19/09, 7:55 PM

    selamat bercuti..

  10. anaklaut says:
    10/19/09, 8:12 PM

    salam..

    cik sayu nak kwin ke? mesti dah ada calon ni..

    :))

    moga bahagia..:)

  11. Aku Beskot™ says:
    10/21/09, 12:36 AM

    adeh..
    awat ade pesanan cmtu sayu??
    ade² je ko kn..
    nmpk cm ak ni kasanova la plak..gagaga.

  12. Razman says:
    10/21/09, 11:14 PM

    aku juga ingin mnjadi kumbang..aku masih ada bukan?

  13. sayu=pilu says:
    10/24/09, 12:07 AM

    jemarisepi: wsalam...betul tuh ku jua begitu

    beruwang: makan beskot empat segi jea...hahaha

    al-lavendari: insya Allah...moga di makmul kan

    mamai: tak kan leh lupa nyer :))

    ah fatt: bukan quen control tapi remote jea weh...ahakzzz

    mis siv: ala kamo lewat lah dik... len kali eh akak bawa

    rizputra7: nanti aku kabo ko eh minta tlg jadi tukang pantun..hehehe

    kakjingga: hahahah

    jalak: horeyy jom cuti2

    al: wsalam.. tak der arhh... heheh

    beskot: ahahah.. aku gurau je weh... sja nk kurang kan saham ko...kahkahkah

    razman: ko nak jd kumbang..ahakzz bleh jea heheh wakaka....