sakit lagi.... kali ini cecairan pula

salam suma....
slamat malam...
itu bukan ucapan utk msuk tido okeh.....

lenguh segala urat sendi di lutut di pahala di pinggul
paling tak leh blah adalah lubang jubur aku yg dah mcm gunung beraoi mengalir kan lava nya setelah pemanasan yang sangat ketara di bawah kawah nya itu

kalo korang tak faham apa yg aku cuba sampai kan kat atas tuh
meh sini aku cakap terus terang aja....
aku keciritan stat dr sabtu kul 1230 tgh hari

keciritan ini membuat kan lubang bontot aku kepedihan and keperitan beb
terasa mcm terseksa sangat2 beb
sampai kan aku rasa nak tido terus dlm jamban
tanak kuar2 lagi
and nak penggap jer bontot nih dlm mangkuk cakung tuh
lenguh beb kaki ko dok menahan
dah arh bau usah di cakap
cecairan tuh meloya kan

kurang kan makan aku terasa tekak meloya nak muntah tapi tak da isi dlm perut apa yg patut aku muntah kan usus besar sama usus kecil ker....
bila makan aku akan kerap merembes kan cairan huhhuuhu

p/s: tiap bulan aku mesti period tuh usah di kata lah kan... tapi sakit yg ini pun mcm dah jadi kelaziman aja.....setiap bulan sakit kalo tak demam cirit kalo tak cirit demam kalo tak demam and cirit mesti injured yg lain plak

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

8 Response to "sakit lagi.... kali ini cecairan pula"

  1. mamai says:
    3/15/10, 9:18 AM

    alahai anak buah uncle nie sakit lagi yer dah pie klinik

  2. sayu=pilu says:
    3/15/10, 9:55 AM

    mamai:
    dah uncle...huuuh ujian nih sakit iap2 bulan menghapuskan dosa kecil....hmmmm

  3. acap says:
    3/15/10, 11:02 AM

    lubang bontot?

  4. helena's says:
    3/15/10, 11:13 AM

    jubur?cirit?OMG!haha

  5. caluk@cencaluk says:
    3/15/10, 11:49 AM

    mc lah duduk dlm jamban he he --> semoga cepat sihat

  6. jalak lenteng says:
    3/15/10, 4:29 PM

    ko makan sambal ker..atau ko makan cili padi dalam bentuk pukal?hahaha..adeh..

  7. hisham says:
    3/15/10, 4:29 PM

    fuyo...ayat pembuka tu best la...hehe...msti pedih kan...haha
    ~

  8. sayu=pilu says:
    3/15/10, 8:34 PM

    acap:
    dah tuh kau nak lubang kubur deknon oit...

    helena's:
    yezzzzaaaaaaaaaaaa....huuuu

    caluk:
    hahahhaha...memang mc satu hari nih... mujur school holiday... thanzzz

    jalak:
    aku makan bukan stakat cili pukal beb tapi sekali ngan pokok2 cili tuh aku bedal...wakakakaka... adeh...

    hisham:
    fuh...senak perut nih time mengarang ayat2 tuh tau tak...huuuhu