derma darah

cite nih macam dah basi tapi aku tetap nak story kat korang gak....hehehehhe...... baru2 nih aku nak gi derma dara....erk silap lak nak gi derma darah beb..... punya lah awal giler nak story kat korang aku bangun pepagi nih....mandi siap bagai wangi2 nih kunun2 nak pikat doktot yg muda2 hencem2 bagai lah korang yer.... aku gi berempat 3orang spupu and aku... tapi yg nak menderma nya org aja...coz lagi dua tak cukup kilo sama ketinggian...wakakaakaa

sampai jer situ berkobar2 nih nak menderma....isi borang nih isi borang tuh......then last skali gi lah cek darah sama ada lepas ker tak.... memula cusin aku cek dulu and result nya amat2 lah mengecewa kan..... then aku pun terus arh berkecamuk dlm diri agak2 aku pun mcm tak lepas aja.... cek lah punya cek..... memang tak lepas mengecewa kan sungguh result itu buat aku rasa nak baling aja penimbang jisim darah tuh....huhuhuuuh balik lah aku dalam kekiciwaan beb.....sedih bagai...
------------------------------------------
untuk makluman semua aku dah menderma sebanyak 5 kali....... wa hebat kan aku nih...kihkihkih angkat montot sendiri masuk mangkuk jamban...wakakakkaka..... bes arh derma darah nih.... aku stat buat time dip dulu coz beria2 nak tau jenis darah aku...las2 jadi habit lak mesti nak derma darah bila berpeluang.... bila aku tak dapat derma darah aku rasa down sangat2 kiciwa usah di cakap beb... kadang2 rasa nak terajang aja member aku yg dpt derma darah tuh..... wakakkaka hebat tak aku begitu xcited kan....weeeeeeeeee

apa2 pun dah 3kali aku nak derma tapi tak dapat....huhuhuuhuu kiciwa kiciwa kiciwa sangat2..........

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

6 Response to "derma darah"

  1. jalak lenteng says:
    3/8/10, 10:09 PM

    darah hang jenis ape?..

    Aku B..

    doktor kate B tu stand for Baik..bijak..hehehe

  2. ber_u_wang says:
    3/8/10, 11:36 PM

    mintak uncle 1 liter

  3. crazy_labelle says:
    3/9/10, 1:14 AM

    ak bru derma 3 kali...
    tp ko rse lepas derma, badan kite naik x?

  4. sayu=pilu says:
    3/9/10, 7:36 AM

    jalak:
    ooo...
    aku up skit

    B+ lebih baik lebih bijak lebih sglanya lah dr ko memen....heheheehe

    beruang:
    meh sini nak kasi 5liter pun boleh...wakakka

    crazy_labelle:
    heheheh naik beb...mcm di pam2... dri 48kilo bleh bertam jdi lipat2 ganda tuh....huuhuuu

  5. i'msosupernotcool says:
    3/9/10, 7:16 PM

    aku x pnh donate blood..
    n xtau pon ape jenis darah aku..
    huhu..

  6. sayu=pilu says:
    3/9/10, 9:09 PM

    i'msosupernotcool:
    ala try arh skali... bes nanti ko akan jd ketagih....hehehheehehh