dengar dari mana or dengar macam mana


benar kah bisikan di hati kita dapat di dengari 
oleh orang yang kita ingati?

semalam aku teringat seseorg then tetiba aja cal masuk and dat person is *__*

ari tuh berhari2 gak lah tercari2 seorang blogger nih coz aku dah tak dpt msk link beliau and tanpa ku sangka akhirnya aku dpt jejaki beliau

and the lastly is aku tgh berchat ngan seseorg then nama orng yg hati ku tgh berbisik telah pun di taip oleh orang itu -','-
(ko tau sapa ko kan....wakakkakkakka)
jgn risau aku tak pecah rahsia....heheehe


p/s:kdg2 aku denga juga org sebelah aku berbisik memang kuat giler mcm na aku nak buat2 tak denga..... bodoh betul manusia itu sedang kan nyumpat aku cilaka

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

8 Response to "dengar dari mana or dengar macam mana"

  1. NuR says:
    3/16/10, 8:34 PM

    adakah aku org itu?

    pasti bukan!

    haha..
    emm..kalo bisik tapi didengari org sebelah. bukan bisik dah namanya.. jerit tuuu..

    p/s:dah sihat kah kamu?

  2. caluk@cencaluk says:
    3/16/10, 9:39 PM

    patut tadi dgr kau bisik2 panggil aku ha ha --> perut kau camne ?

  3. ::[si putihpurple]:: says:
    3/16/10, 10:00 PM

    lalalala~

    aku tau org tu!!aku tau org tu!!
    ahh..ko rndu dia rupenyer..xsngka! >__<

    [aku bgun tdur nk bace entry ko!!agagaga]

  4. mamai says:
    3/17/10, 11:48 AM

    pakcik la tu

  5. helena's says:
    3/17/10, 12:45 PM

    cikhel tak paham..hehe

  6. blueCITY® says:
    3/17/10, 4:02 PM

    salam sayu=pilu

    heeeeee
    kata orang la, bukan i, ekekek..

    kalau kita ingat dia, dia ingat kita
    bila kita nak sms dia, dia pun sms kita,
    bila kita nak kol dia, dia pun dial no kita,
    ada kimia la ...
    kimia konon!!
    time2 bercinta byk la kimia..
    hakhakhak...

    time putus?
    mana pergi kimia?
    fizik, bio, add math je ada kut,
    muahhahah


    jaga diri
    xoxo

  7. Aku Beskot™ says:
    3/17/10, 11:47 PM

    pesal ak mcm x phm eh??
    ko slh tls or ak yg lem??
    aha..
    sape pengumpat yg sengal tuh??

  8. sayu=pilu says:
    3/20/10, 3:06 AM

    nur:
    erkk... sory bukan orang lain...
    dah sihat skit...

    caluk:
    memang bisik2 panggil ko pun nak minta tulun...ahahahha

    putih:
    ahahahhaaha tuh jer mampu bersuara.... trimas susah aja hehehe

    mamai:
    yer nak ksi tau nak bca g kisah raja cinta

    he;ena's:
    fhm2 kan lah....agaga

    bluecity:
    wsalam... betul tuh 100%

    beskot:
    ko nih lembab ker lembut \?? agaggaga
    org sebelah ko tuh lah si jalak.....hehehhee