hari bengang sedunia

sapa yg sanggup menjadi pembaca aku ketika amarah tima kasih
shisini 
----------------------------
apa ke hal nya
hari2 ko nak gebang
hari2 ko nak citer pasal laki ko
sampai kan tak kena tempat and waktu nya

orang lain pun ada bf (pernah) tapi tak pula nak citer sepanjang masa setiap hari
asik2 abang aku (bf) mcm nih mcm tuh itu ini
sampai naik menyampah
sampai aku buat muka pun tak kan lah tak perasaan langsung
kepekaan ko dah hilang eh bila ko asik bercakap soal laki ko or mana2 lelaki eh????

mushkil betul lor aku rasa......
sampai kan aku buat2 ngantuk baring kepala atas lantai atas meja atas kusi pun ko masih tak sedar lagi and yang paling ketara aku siap pejam mata and cakap aku ngantuk and nak tido pun ko masih tak faham lagi ker
mulut ko stil lagi bercakap sampai aku rasa nak sumbat jer gulungan tisu dlm mulut ko tuh...adoiiii yaiiiiii

-----------------------------
kita memang rapat senda gurau usah di kata
gelak juga terbahak2 terguling2 siap bertepuk bertampo
tapi ada masa kita serius ada masa nya kita bergurau senda
bukan semua menda adalah seronok
ada faham???????????

time aku dok ngaja budak2 kat dlm satu bilik tuh bleh plak pengasuh2 dtg berlari2 dgn anak2 principal kat bilik tuh menggangu betul consentration kanak2 yg tgh sedang dok blaja nih..... adeh aku memang hangin lor.... siap dok gelak ketawa terjerit2 dlm bilik tuh... budak2 yg sedang blaja nih pun apa lgi asik dok melihat aksi yg pelbagai tuh lor... memang hangin aku nih.... sakit betul terasa dalam hati aku nih.... huhuuhuhu

yang paling aku hangin sekali ialah bila aku tegur syhhhhhhhhhhhhhh diam jgn bising budak2 nih nak study... yg sorang tuh siap cakap okkeh diam2 principal dah marah dah... pastuh gelak2 plak memang buat terasa nak kasi sesuatu aja lah.... tapi sabo aja lah marah nih asukan setan nir rajim.......

ada masa nya kita bleh bergembira
ada masa nya kita kena serius
ada masa nya temperature naik
ada masa nya cooler pad

nih aku dah ngarut dah nih.....
========
p/s: okeh lah hangin nih perlu di redha kan nasib baik aku ada blog... bleh curah kat sini kalo tak mampus aku roboh rumah lah jwb nya...waakakkakkaka jap g nak mandi remdam lama2 dlm air okeh jugak....waaaaaaaa

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

6 Response to "hari bengang sedunia"

  1. caluk@cencaluk says:
    3/18/10, 10:04 PM

    cuba kau hempuk kepala member kau dgn papan hitam he he

  2. beautiful_rose says:
    3/19/10, 2:55 AM

    mungkin perlu di beritahu dengan bahasa yang lebih ekstrim kot.

  3. helena's says:
    3/19/10, 10:50 AM

    hehe.ko pulak cite..cite jek tanpa henti tgk dia rasa apa..

  4. blueCITY® says:
    3/19/10, 3:24 PM

    salam..

    heeeeeeee
    cool!!

    semoga bahagia

    jaga diri
    xoxo

  5. Frodo Baggins says:
    3/19/10, 6:03 PM

    >>___<<

    "lu nie spesis membosankan!!"

    ble x ckp camtu
    ngahahhahahahahha ~~~

  6. sayu=pilu says:
    3/20/10, 3:08 AM

    caluk:
    tuh arh time tuh memang nak buat dah tp pk insurans tak amek gi so tak jd lor

    beautifulrose:
    ye kot... tpi aku nih simpaty la plak...

    helena's:
    opps i bukan mcm tuh auwwwwwww

    bluecity:
    thans.... hehehhehe

    frodo:
    heheehhhe bleh ja tapi aku tak sampai hati.....uwaaaaaaaa