pic kabur sekabur hati ku ini

bila lappy aku masuk virus senang aja aku anta workshop 
kasi repair balik suma yang dah di jangkiti
kasi okeh balik suma system
kasi tambah balik software baru
kasi buang habis software yang aku dah tak nak
cuma tinggal kan yang mana aku nak aja


 ---------
tapi bila otak aku masuk neutron2 suma macam dah nak berkarat
napa aku tak jumpa workshop yang sesuai?
napa aku susah bebenor nak format semula?
napa aku tak jumpa sebarang solution pun?
uwaaaaaaaaaaaaaaaaa
mmmmmmmmmmmmmmm

 
p/s: cumel tak kanak2riangria kat atas tuh..... ahahahaha rindu lah nak kembali ke alam kanak2... apa pun ko tak yah pk.... mana nak cari duit beli itu ini baya itu ini..... segala hal dah ada orang pk kan tuk ko... tapi sekarang bila dewasa suma ko kena pk sendiri....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

6 Response to "pic kabur sekabur hati ku ini"

  1. ber_u_wang says:
    3/12/10, 1:31 AM

    Kawen je.. nanti ada orang tolong bayarkan apa yang patut ... ahaks



    uncle dah pakat mami suruh sayu kawen ..


    larik sekuat hati sebelom kena baling dengan selipar

  2. told la hejauw says:
    3/12/10, 1:14 PM

    hahahha...cm model la ekekke

  3. Diarihatiku1976 says:
    3/12/10, 4:57 PM

    aa tul tu.. kahwin je.. itu je solutionnya.. ahahskss

  4. caluk@cencaluk says:
    3/12/10, 6:23 PM

    apa yg kau kabur kan nie

  5. i'msosupernotcool says:
    3/14/10, 7:44 AM

    penat kn membesar?

  6. sayu=pilu says:
    3/14/10, 8:50 PM

    beruwang:
    oohhhhh.... pandai yer uncle pakat ngan mummy.... patut lah sekarang mummy asik bising ajer suh sayu kawen siap nak cri calon lagi....

    jgn lah lari sayu tak marah cuma nak demand skit ajer... cri lah yg hencem and poket kembung....wakaakakaa


    told la hejauw:
    ye ker....leh tukar profession plak lah


    diarihatiku:
    nak kawen ngan saper yer...huuhu


    caluk:
    kabur kan isi hati...


    i'msosupernotcool:
    yup.....

    penat+letih+spechless+infiniti