bertelanjang di tengah keramaian

malam sabtu yang lalu aku ada gi jenjalan kat sini ada buat karnival rakyat amenda ntah..... my cousin ajak gi jenjalan sambil tuh pickup adik aku kat bustop...... time gi tuh aku bawa lah kdt untuk buy jajan karang sambil2 pusing2 mana tau perut berkeroncong minta di isi.....

then pusing2 dalam kedai2 around the corner then my cousin buy a few keronsang 1 rm 1 so dia pun beli la.... aku mula2 jual mahal then tetiba tetarik plak tapi tak jadi gak beli tgk memang cantik tapi pk nanti2 lah bleh beli lagi coz karnival nih tutp 2 may sempat g tunggu gaji....hehehhehehe

sampai satu kedai nih aku tak sure nak cakap kedai apa yang pasti bg aku kedai serbaneka coz jual kasut jual baju jual beg jual t-shirt segala menda lah kan.... my cousin nak beli kasut trend skarang cap croc tuh mcm getah... aah mcm kasut bot p toreh getah...hehehehh

tgh my cousin gelebek kasut aku terjumpa sesuatu yang menggeletek hati....
wat a pleasant suprise


meh aku copy balik apa yang di tulis kat t-shirt tuh

okay, we took off our clothes
i got on top of you...
how long till it starts feeling good?

i don't know
but I've got
a headache already!

------
aku tertanya2 ada ka orang nak beli this shirt???
tak malu ka nak pakai???

aku rasa kalo yang pakai shirt nih lebih kurang tgh bertelanjang!!! opppssss sory ....

tapi stil konpius napa ada orang cetak menda sebegini
adakah galak utk gejala sex@seks????/
mmm konpius konpius

p/s: dah lama aku tak hupdate bzy skit ngan kanak2riang ria dorang nak xzam sibuk create soklan tuk revision huhuhuhu.... mcm aku plak nak hadapi final xzam mcm time dulu2

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

5 Response to "bertelanjang di tengah keramaian"

  1. Kapten says:
    4/27/10, 1:20 PM

    remaja berani pakai kot
    diorang memang suka benda2 pelik mcm tu


    kalau kita memang segan nak pakai. sebab kita dah tua... eh aku remaja lg

    haha


    Entri Terbaru:
    Pecah Kaca Pecah Gelas, Sudah Baca Harap Balas

  2. helena's says:
    4/27/10, 2:38 PM

    kalau saya saya taknak!haaha

  3. rizputra7 says:
    4/27/10, 7:36 PM

    tak lawa pon design tue

  4. caluk@cencaluk says:
    5/7/10, 11:57 AM

    ok lah pakai t'shirt tu dari x pakai apa2 kih

  5. ber_u_wang says:
    5/16/10, 11:00 PM

    bagi kat uncle boleh buat lap kete